Визначення без ваги

Пост «Найбільш важливий пристрій на космічній станції» запитав мене на дослідження різних видів інформації про суворе життя простору. У процесі я знайшов цю статтю, що пояснює деякі точки. 3 фото та листи
================================================================================================================================================================================================================================================================

Як це зробити? Я знаходився в цей ранок і помітив, що гравітація грає важливу роль в дефекації. (Дефекаційно-гравіта, гра на словах)
Що таке м'язи ас виштовхують кришку, а потім він летить в туалет в вільному польоті. Політ щита забезпечує тяжіння землі, але в космосі немає сили тяжіння і, теоретично, відштовхується від ас при відсутності ваги залишиться висить на ас, і навіть змащується.

Зрозуміло, що в космосі знаходиться колосовий ресівер. Як працює? Який принцип дії? Теоретично, космічний калькулятор повинен затягнути косу, яка виходить з ас в контейнер, але мій ніжний дитячий психіат не може стояти картину, коли астронаут вставляє електроклістер з вакуумним насосом в його ас.
Загадка, хоча.

Ну, так як була така тема фекал-космічної тематики, я розповість вам пару реальних випадків, пов'язаних з різними космічних інженерів.

Перша історія
Вода, безумовно, додається до космічних станцій, але основна циркуляція води до ІСС є власним. Що таке, астронаути пити і смоктати, а потім пити, що вони помочилися.
Є фільтр для пити сечу. І фільтр простий, геній. Виявляється, що сеча приводиться під високим тиском через скловолокна фільтр. Завдяки дуже високому тиску солі з сечі вводять в фільтрі. Ну, потім сеча, тобто вода проходить через складний шлях дезінфекції, мінералізації, а потім можна знову пити.

Історія двох

Жінки астронавти не тільки в Росії, але і в усьому світі. Astronaut жінки смоктати і shit занадто. І ось так, як вони протирають її більш-менш чітким, адже можна скористатися чоловічим космічним приймачем, але з процесом сечовипускання не так просто.
Під час радянської ери дві жінки летять в космос - Терешкова і Савицька. А якщо Терешкова заплутана на орбіті протягом декількох годин, що дозволило їй дублювати ссать у діаперах, то Савицька провів кілька місяців на орбіті.
Тут ви не можете вимкнути з діапером, вам потрібно спеціальну сечову патч.
І тут в Науково-дослідному інституті розвитку пирогів знижують порядок - придумати особливий жіночий торт Савицької.
Завдання призначене для одного компетентного інженера. Інженер в найкоротші терміни випускає робочу модель торта, його кладуть на Савицьку і направляють на простір, прямо в цьому торті.
А потім Савицька корови з орбіти, як потерпілий, що її сечовивідний сечовивід не працює, що вона оозить в всі отвори і що вона вже очила половину станції.
Природно, багажник приймається інженером-розробником космічних тортів. “Чи ви чортуєте шурупування космічної програми?” Ми вішаємо вас за юта, ми не дамо вам призи, і т.д. Скажіть мені, як він робив і чому Савицька трахається з ним і чому вона не може ссать правильно!
Виявилося просто. У епоху вікторіанської моральності чесний радянський інженер не міг спробувати на торті на першому лаборанті Науково-дослідного інституту розвитку накладок.
Тож він чесно взяв в себе топ-секрети додому і вимірював його вдома на дружині. Можливо, він був сором'язливим на лаборанті, щоб виміряти, можливо, покласти на серветку на дружині дав йому еротичну насолоду, це незрозуміло.
Одного разу став чітким, і це сталося вже в космосі, щоб матич дружини інженера не приходили до катка Савицької.
Виявилося, що жінки так індивідуальні, що тістечка не підходить для одного. І якщо чоловіки-космонавти можуть хоча б пити в одному ебать, то для жінок неможливо.
З тих пір космічних тортів для жінок астронавти виготовляються індивідуально.

Звідси.

Джерело: