Їх манжети або терпкий смак іншого життя

Їх манжети або терпкий смак іншого життя

Ремонд блогер пише для спільноти ru_auto

Мій друг stas_kulesh, який живе далеко за межами нашого величезного, потрапив до нещасного випадку і поділився його наслідками. По суті, я говорю про те, де податки повинні йти.
Критизування, емпатування і трохи ревнощів:

«Ведуться в Окленді, мій автомобіль оснащений простою навігаційною системою, від якої Катріна, в жіночому голосі, розповідає мені, куди повертатися. Я збираю у вихідні та поїду на гору Руапегу. Заповнена машиною з пакетами, рюкзаками та обладнанням - і вилітають з Окленда на південному напрямку. Як правило, вони очікувані, щоб залишити рано, але протягом майже години вони вийшли в рух і поїхали до гори вже в темряві. У Новій Зеландії це взимку, тому він холодний і дощовий зовні. В Оторахангі ми поглянули снеки в Оторахангі і подивилися з пагорба вночі Те Куйчі. За кілька хвилин пізніше, пройшовши через виделку, ми будемо перетворювати на найближчому перехресті і в цілому вилетіти з дороги в кисть. Пройшов час. Правда полягає в тому, що всі нещасні випадки трапляються дуже швидко, тому немає часу на паніку. Ось гальмівні гальмування, і тут ми в кріпленні, з двома колесами в мурах по крильцях. Все було зношене сидіння, ніхто не був боляче або навіть рубати. Заблокувати безкоштовні двері і розпочати виклик АА Список своїх послуг, в обмін на невибагливі членські внески, включає в себе такі ситуації, як: «покоївка» відмерла батарея, додають раптово розірваний бензин, отримайте ключі від запаленого стовбура та інших інцидентів. Як виявилося, вони не беруть участь у витяжних сервісних автомобілях з копти. З іншого боку телефону вони попросили чекати, вони сказали, що вони з'єднуються з підрядником з трактором, який торгує у културках в районі інциденту. 14 фотографії

За сім хвилин. Все, що дзвоник стрибнув безповоротно навколо муди автомобіля. Ми не робили багато хороших. І сказав, що все було добре, ніхто не був щасливим, ми вже зателефонували АА, вони надішли трактора. Дівчина віщає своїх слів до когось на телефоні. Я збираюсь, що той, хто назвав порятунку.

, доб. 5

Пройшов десять хвилин. На телефоні підрядник пояснив, що він зараз зайнятий витягуванням інших втрат, тому він дійсно не хотів приїхати до нас. У цей час пожежна вантажівка витяжала, і хлопці, від яких можна зробити тушку, прийшла професійно запитати, що сталося. Зцілення вогню, людина на телефоні зачепить і попросила пропустити трубку в пожежні бійці. Вони всі живуть і працюють в одному місті, тому пожежники погодилися допомогти. Хлопці лягли на різні боки дороги - ставлять попередження конусів, блокують трафік, два люди з знаками GO-STOP залишаються стоячими на краях.

р.

04 мар

П'ятнадцять хвилин пропускаються. Прибули швидкої допомоги. По-справжньому тітка, сама з Окленда, запитала всіх, щоб піти всередину, і ведмедійна парамедична шипка "імпимів" в очах, запитали питання. На борту прибув поліцейський автомобіль. У разі, якщо пасажири, які перебували в дорозі, автомобіль якого був поруч. Відповіли. Вогнегасники зачепили машину в глухому стані за кадром і приготовлені до витягування. Припинено дві транспортні засоби кур’єра. Я не знаю, чому, але вони були до кінця заходу.

06 мар

Пройшов час. Вони витягували машину, як іграшку, і починали розминання навколо неї, шукаючи проблеми. Ми не можемо допустити привід на 100 кілометрів на годину в несправному автомобілі. Виявилося, що два колеса повністю знаходяться в піску і глині, тому не можна побачити, що є там. Ми витягували автомобіль біля і вирішили ... увагу... миття від пожежного шланга! Автомагістраль закрито весь цей час, спеціальні люди в рефлекторній формі організовують потік.

08 мар

, Україна

09 мар

10 хв

152482

Пройшов час польоту. Вони згортають шланг і, не приховавши посмішки, промивають забиті колеса. Не кожен раз, поліцейський сказав. Вода з брунпойта, освітлена ліхтарем - ні, ні. Один з пожежників пішов на тестовий ляпас - відвертався в темряву. Здійснено прокат інструментів.

12.

Пропущені тридцять хвилин. Я жартував один з офіцерів, говорячи, ось ще один "червоний" вечір - про вкрадений Nissan. Покинула амбулаторна допомога, вогнегасники були копчені на боці їх червоної машини. Після деякого часу тестер повернувся, сказав, що ви можете піти, камені стрибають з колеса, збивають на тілі, але все добре.

Завтра пропущена, і ми продовжуємо на нашому шляху до Охакуна, до будинку під горою. На жаль, мало шокованих пасажирів грубого змивного автомобіля погодилися, що податки не оплачені в ваговому стані.

Джерело: