Вчора в Кривому Рог провів щорічні змагання з автомобілів, які називаються «реками для виживання». Це перший раз, коли я був до цього заходу, хоча це було багато років. Кожен може брати участь у змаганнях, вимоги до автомобілів також не обмежені, немає правил, таких (хоча не можна обрамляти двері від водія). В цілому стежка дуже цікава і захоплююча! Насправді, є 23 фотографії та листи. Для дати на деяких фотографіях не звертайте увагу - забули поставити на фото.
1,1 км Цей захід збирає багато людей, десь на стадіоні.
2,2 км Не всі підходять по периметру амфітету, де проходять змагання, тому люди виходять з цієї ситуації самостійно.
3. У Незважаючи на наявність правоохоронних органів, пиво було продано і п'яний всім присутнім (і, можливо, ще сильніше, ніж це).
Р
4. У Ці команди отримують остаточний брифінг перед забігом. Серед гостей був мер міста Кривий Ріг, а також представники Ніжного Тагила - місто сестри.
5. Умань Перший забіг був тренінгом та на честь Дня Прапора, учасники, які подорожували з АКБ України.
451682 р.
6. Жнівень Автомобілі редизайновані вітчизняними та зарубіжними моделями, деякі переплановані таким чином, що було дуже важко зрозуміти, що саме машина була.
р.
7. Про нас
70817934
8. У Всі машини додатково посилені трубами, дугами і т.д. У салоні, крім сидіння водія, є зазвичай нічого зайвого.
9. Навігація Дорога перед кожним перегоном рясно поливається, бруду утворюється в місцях, але це не рятує від хмар пилу, що піднімають автомобілі.
10. Старт самої гонки.
11. Почати двигуни і все приємно – це почалося!
12.
13.00 р. На вершинах серед треків є сигналізатори, які повідомляють рятувальники про надзвичайну ситуацію, яка може відбуватися на трасі.
14. Є також муфти...
15.00 р. Немає однієї заборони різання, ramming, або.
16.00 р.
5817774
17.00 р. Автомобілі, які більше не проїдуть між гонками, випаровуються на два рази за допомогою KaMAZ.
18 років І знову боротися!
р.
19.00 р.
20.
21.
22. Я особисто був вкорінений для цього мила Запорожець! Я не знаю, що власник зробив з двигуном, але він зробив більшість автомобілів, таких як діти!
23. Ну і все. Я не можу стояти, це було дуже гарячим. Я обов'язково поїду з сином у жовтні! Ви не пошкодуєте.
Джерело: