Термінова операція для "Ріноцероса" (Tin)

41-річний Китаянка Fei Jianjun безкоштовно для видалення гігантської пухлини на носі

Людина живе в рідному домі на північно-східній частині китайської провінції Джилін. Більшість часу витрачає в приміщенні, щоб їх зовнішній вигляд не залякало сусідів. «Я намагаюся не йти зовні. Моя сім'я дуже бідна, щоб компенсувати людей за моральну шкоду, яка йде від зустрічі, говорить Фей.
6 фото через IC

Fairy Jiangjun's Здоров'я погіршився рік назад. Він почав страждати від важкого головного болю. Я помітив невеликий вузлик на носі. Тоді чоловік не приділяв багато уваги цьому, вирішив, що він просто спійманий холодом під час роботи в галузі.

Однак, коли Фей розвивав яблуневий пухлину замість носа, він знав, що йому довелося піти в лікарню. Коли Fei Jinjun прибув до лікарні в найближчому місті, він був діагностований раком носа і сказав, що нічого не вдалося зробити, що медичне страхування фермера не може покривати витрати лікування і видалення пухлини.

Але в деякій точці, його медична історія прийшла до медиків з військової лікарні в Чанчуні, адміністративного центру провінції Гілін. У зв'язку з унікальністю справи, гроші на лікування були виявлені в китайському Міністерстві охорони здоров'я. Лікар Чжан Яньянюнь сказав, що людина не буде жити більше 6 місяців без негайного лікування.

«Дуже дана радіаційна терапія для усадки пухлини. Потім ми будемо мати пластичну операцію, сказав лікар.

Fei Jinjun дуже вдячний своїй державі. "Я не можу працювати, їсти, спати, мій голова завжди розщеплення", - говорить щасливий чоловік очікування хірургії в лікарні. Але тепер лікарі дадуть мені нормальне життя.

803843

Джерело: