Домашні собаки

Написання відтінків сірого.

«Ми дізналися про блогери з посту Доброхотова», – розповідає дівчина з прес-служби Міністерства внутрішніх справ, а ми чекаємо на мікроавтобус. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Так поліцейський дізнався про блоги після всього», - я спробую жартувати, згадуючи про те, як якийсь день, під час чергового оперативного розвитку, копси дізнаються інтернет.
Ми вже запрошували блогерів до судової лабораторії, а також буде керівництво K в конях.
- Я хотів піти в К. Або Р? Хоча, після злому SORM хакери, це, ймовірно, не має сенсу для вас, щоб показати його, тільки провокувати його сміятися.
Дівчина не здається зрозуміти, що я розмовляю.
Я, як переконаний собачник, купила пропозицію відвідати Зональний центр Кінологічної служби Департаменту внутрішніх справ.

44 фотографії

Домашні собаки

У Санкт-Петербурзі в 1909 р. в Санкт-Петербурзі з'явилася перша поліція детективного собаки. Пізніше вона стала каніновим підрозділом Міністерства внутрішніх справ. Я був запрошений до Москви ЗКК МВ РФ.

Домашні собаки

Розплідник для 240 корпусів тепер містить 120 собак. На запитання про дизайн та двоповерхову голову відповіли:
Так дизайнери вирішили це про них.
Найбільш стильний цинологічний центр вважається Донецьким. Правда, є тільки п'ятдесят корпусів, але є кухня, номери відпочинку, офіс ветеринарного кабінету, номер для підйому цуценят і навіть материнська палата, а газони прикрашають статуї чотириногих кров'яних пов'язаних з кров'ю.

Домашні собаки

У мене є враження, що є більш жіночі лікарі, ніж чоловіки. По суті, сорок відсотків.

Домашні собаки

05 мар

Домашні собаки

06 мар

Домашні собаки

Виявляється, що форма кінологів не за статутом.
Коли поліцейський потрапляє в машину, що робить собаку? Право! Поставить обличчя де? Вона дрочить! Так працівник виходить до громадян, і в дуже каусальному місці мокра пляма і застрягання волосся. Так вони йдуть в плямистості, як, затвердили її, але замовлення ще не було.

171944 р.

Іварі дуже гідні і чисті. Я бачив собаки, які були значно гіршими. На зиму вони закриваються шерстю і покривають соломкою.

Домашні собаки

Основна порода - німецька вівчарка, більшість з них. У нас є найбільш адаптований клімат.

Домашні собаки

10.

Домашні собаки

11.

Домашні собаки Р.

Але є також Labradors і Rottweilers.

Домашні собаки

13 хв

Домашні собаки р.

Для кожного собаки день виділяється одна кілограм відключення (зазвичай льодового крему рубець) і шість сотень грамів злакових. Якщо собака вимагає особливої їжі. Найпопулярніші Американські сухі продукти харчування PRO PAS.
- Чому він?
Цього року вони здобули тендер і запропонували кращу ціну.

540420 р.

15.00 р.

Домашні собаки Р

16 мар

Домашні собаки

Двомісячні цуценят! Мама в наступну ікру.

Домашні собаки

18 років

Домашні собаки

19.00 р.

Домашні собаки р.

Один герой постійно спробував приклеїти голову в барах. Цього разу він зумів вийти на себе.

Домашні собаки

21.

Домашні собаки

22.

Домашні собаки

Але повернутися тільки за допомогою «мама».

Домашні собаки р.

Найцікавіше для мене є демонстрації.

Домашні собаки

Я не вразив. Собаки не кусаються з їх повним ротом, не стрибайте з афару, закуска, переключіть з одного боку в інший, відірйте до команди.

Домашні собаки

Що навчаються собаки? OKD / ZKS, IPO?
- Відповідно до внутрішніх положень.

Домашні собаки

Ви розумієте, що після такого затримання людина буде травмувати?
Це спадщина радянських часів...

77682

28.

Домашні собаки

Я не можу давати єдиний приклад арешту собаки кримінального суду. Про те, як кінолог пішов з стежки сотень тисяч фунтів і прийшли, про лікарські засоби, але вони не змогли згадати про випадок затримання собаки в місті. Я не думаю, що наявність тварини та особи в уніформі достатньо для того, щоб паралізувати злочин. До речі, не існує універсальних собак. Це або лікарська бомба, стежка або патруль. Я відповів:
- Вибухи. Це найсолодші істоти для людей, проте, а також для котів - вони зазвичай відчувають себе як майстри в канінному центрі. Собака не повинна відволікатися від них.
Ви коли-небудь мали собаку, що прикусила невинну людину?
до У своїй практиці немає.
до Що ми робимо?
Питання ніколи не відповів. Дійсно, ступеність попросила - що попит від собаки, навіть якщо «первинні офіцери» дозволяють собі практично однаково.

Домашні собаки

Кинологічні сервісні автомобілі – спеціальна гордість. Шість клітин, п'ять співробітників, кондиціонер, капюшон ...

Домашні собаки

- Чому виникає одна клітка всередині?
- Ну, уявіть, собака травмується, після чого її можна зробити, і можна робити ін'єкції.
Є автомобілі, як це в кожному колі. У Москві подають близько шести сотень собак, крім чотириногих друзів повітряних, залізничних і водних перевезень, вони відносяться до інших відділів.

Домашні собаки р.

Пошук препаратів. Якось, на Іраксько-турецькому кордоні, мені довелося випробувати його по-перше. Після того, як автомобіль ми наймали водія таксі, собака підозрювала на погану. Як вона прогулялася по колу і зрізала кожну тріщину в боронці, вона спочатку збивається на передній крило, а потім виділила мою сумку. Дві години після рентгенівських променів автомобілів, брудні труси, розкидані на тротуарі (соррі, там ніде мити) і знімені сигаретні пакети, я зрозумів, скільки людей з особливими побутовими приладами і написом «НАРКОТІК» на задній довірі собак.
Це правда, що бобік не потрапив під машину, як це. Підняті руки вказують на виконання завдання.

Домашні собаки

- Хашиш, обліковується він. Скільки грамів? Я шукаю пакет.

Домашні собаки

Пошук вибухових речовин

Домашні собаки

При виявленні вибуху собака просто дає ознаку. Вона не намагається показати місце. І це не на всіх, щоб уникнути подряпини автомобіля - вибухові речовини можуть відходити.

Домашні собаки

Перевірка TNT. Важкий чохол для собаки біля лужних батарей, бензину і навіть міцного вітру.

Домашні собаки

Собаки, що навчаються на зброї, визначають її запахом гармати або гарматного масла.

Домашні собаки

Зареєструватися

Домашні собаки

39.00 р.

Домашні собаки р.

Добермузика. Слабкий мій слабкий для цієї породи. Природно, я дізнався, що він був з.

Домашні собаки

Бажаю, що мій вухо піднявся.

Домашні собаки

Теоретично, собака може працювати з будь-яким кермом собаки, але на практиці вона працює тільки з власником. Цей собака є особистим, це також дозволено.

Домашні собаки

43.

Домашні собаки

У Німеччині собаки нагороджені медалями. У нас є спеціальні інструменти, які не передбачають стимулювання. Ну, можливо, собака буде отримувати щось і він буде ділитися ним з собакою. Сама річ з пенсією. Німецькі собаки залишають службу, гарантуючи їх старий вік, наші ж боби можуть сподіватися, що один з співробітників буде приймати їх до свого дому.

Домашні собаки

Джерело: