Burned Верхня Verea - місяць пізніше

Вчора він відвідав В. Верей, один з трьох палючих населених пунктів Виксунського району Нижнього Новгородського району.

Нагадуємо вам коротко, вогонь поширюється на Виксунський район в кінці липня з сусіднього Рибазької області, в короткий час припала на землю три п.п.-Верея, Тамболи і Борківка.

У Вереї перед вогнем було близько 350 дворів. Три і старі дерев'яні школи. Див.

Але, для того, щоб у вигляді звіту.

1,1 км Ми на нашому шляху до с. По дорозі Вере-Вікса (близько 15 км).

2,2 км По дорозі повністю поліція. Ми припинили незважаючи на кількість номерів.

3. У Коматсу і кат

1335737р.

4. У Вхід в село на лівій стороні ...

5. Умань І право...

6. Жнівень І це всього в 100 метрах від готелю.

, Україна

7. Про нас Скрізь готуються до з'єднання електроенергії, яка Д.Б. 1 вересня

Р

8. У Майбутнє каналізації. Вона не була в с. до.

9. Навігація Це не цемент в передній частині. Це гора попелиці. Взагалі вже було видалено деревні корпси тваринництва, але драйвери, які були тут з першого дня, сказали цю історію.

Новобудовані будинки на спині

10. Головна

р.

11. Каркасні рамки майбутніх будинків. Я думаю, це 60 кв.м. І побудуть три види - 45, 60 і 90 кв.м. Плакат-латер

12. Ми їдемо в штаб, школа.

13.00 р. Єдине джерело електропостачання головного офісу та медичного центру

14. Навчальний зал, підготовлений до зустрічі. На спині 4 схеми, які я приніс (на стільці). Головний офіс

Сопси, тут вона, майбутнє V. Verea. Персонал (школа) в області майбутнього дитячого садка

16.00 р. Це те, що будівля схожа на фасад.

17.00 р. Ще один шкільний будинок, більший. Зверніть увагу на дах. З іншого боку, буде картина. Підтверджуючий і харчовий блок, фанери - тепер нехай підуть на іншу сторону.

18 років Два величезних газових котлів Казань, перший раз я бачив такі

19.00 р. Готуємо з помічником. У Росії вони мулі.

2721075

Вхід до

21. З'єднання 19-го і 21-го століття...

Р

22. За парканом-короченою пустелі

23. Перший з чудесних будинків

24. Зворотна сторона школи з 17 фотографії. Давайте подивимося на дах. Ви відчуваєте різницю?

На прапорці з червоним хрестом.

25. Туалети. Відкриється, коли Міністр приїжджає. Все закривається.

26. Ми повернулися до цієї школи. Смелл ... Вирізати щілину на правій спині для вентиляції?

27. Поцілунки на обід. Твитнуть

доб.

28. Тент-табірники-1

29. Тент-табір-2

Оприлюднити штаб, CAT вивантажує фанери з вантажівки. До мого питання – і якщо дощ змочить? відповіли – так, в парі годин вони будуть братися до об'єктів, до вечора будуть стіни цього!

р.

31. Вогня не досягла школи на 9-10 метрів. На спині яблуні випікають яблука.

32. Другий чудотворний будинок

33. Наліт з підігрівом з назвою шкільної вулиці

Виживання майстер-класу

34. І я розумію причину, чому будинок все ще стоїть.

35. Турки кладуть бар десь в напрямку їх табору. Гір-гір-гір-гір-гурні лопатки, як, знімки нас.

р.

36.00 Р Оппозитні фанери-складні фітинги для фундаментів

р.

Склад гіпсокартону

38. Навіть до правої сторони обігрівача.

39.00 р. Все зліва від будинку. Кріплення заліза, не в змозі вийти.

40. Це був льох.

41. Це був пилосос. Це вже незрівняно.

334852р.

42. Це була металева черепиця.

43. Проживання Немає води, всередині голови від голови. Як вижити гумовий шланг?
Взагалі, поговоривши з місцевими місцями, я дізнався багато дива про цей вогонь - стояв мотоцикл, що шліфує руку проти стовпа. Полюйте на землю, а велосипед - півень!

Мартинський-лунарний краєвид. Колесо керма з дитячого велосипеда та слідів будівельників

р.

45. Стекло

р.

46. Яблуняне дерево з яблуками ...

Я не знаю, що яблуня є більш щасливою, ніж це або це.

48. Картопляні борони

р.

49.00 р. І ще один сад, є повністю затушена ванна і добре.

50.00 р. З водою!

51. Ми на головній вулиці, будуємо по праву.

52. Наліво

53. Приводять до зупинки і поворотного кільця, тут на щиті потрібно прикріпити банер за схемою.

54. Демо будинок 45 кв.м. з меблями Ікеєва. Місцеві мешканці оцінять ситуацію.
Немає електроенергії. Представники ІКЕА оплачують мобільний телефон з автомобіля.

55. Чотири готові будинки

56. права сторона вулиці

57.00 р. На цьому (праворуч) відібрав наш банер за схемою не вписався. На праві стовпів можна побачити «так само!» VEB камери, онлайн-моніторинг прогресу будівництва цілодобово.

58. Сім'я місцевих пожежників переходить до демо-хауса, щоб подивитися меблі. Таке глухе, похмуре, діти постійно твітчали "Не робіть шум!"

Я говорю, хлопці, що ти? Дитячі голоси повинні кільце в будинку! Посмішка ...

59.00 р. Перед тим як приїхати до допомоги мені прикріпити банер, ми шукаємо Сергія та Юлія за схемою майбутнього села.

Я попросив Seryozha:
- Чи був він страшним?
-Так. Дуже. Вони стояли до кінця, спробували захистити щось. У ставку за моїм будинком вода кип'ятила, людина самотіла руки і ноги. Коли ми усвідомили, що ми не можемо вислухати, ми залишили в автомобілях.
до Який будинок вибудете?
Мій батько і я ріжу протягом трьох років, загальна площа будинку становить 180 квадратних метрів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

60 хв Стати учасником опитування. Де знаходиться будівельний майданчик без нас? На спинці знаходиться майбутній будинок Серьогін площею 90 кв.м.

61. Навколо активно очищається горло

62. І весь сільський коп. Немає підляка, ніхто не перехрещує.

63. Відразу, під ногами деяких надих, місячний пейзаж, розтоплений камінь.

64. Місцеві жителі не можуть чекати ближче до майбутнього будинку. Тент на спині з електричним обладнанням

Р

65. Він повинен бути однаковим для міністрів! Передній навантажувач розрівнює платформу, а вібратор (праворуч) закріплюється за лаштунками. У 10 м.

р.

66.00 Р Журналісти витягують

р.

транспортувати

Вставте удари з загартованими пнятками

69.00 р. Ніхто не хоче алюміній. Немає лотен?

70.00 р. Нова вулиця. У деяких з інших сіл оселяться тут.

71. Автономний ген (лівий) живлення веб-камер

72. Ну, нарешті, помічники приїхали до прикріплення банера! Тільки з якоїсь причини з металевими гвинтами. І, звичайно, це кілька росіян, які збирають каркаси будинків з оцинкованих деталей.
Ну, подарований кінь не хвилює своїх кулак.

73.00 р. Повернувшись до штабу, хлопці дали мені їздити до Мітзи. До питання:
до Що робити тут? Ліворуч (Alexei)
Я? Головний інженер з металу Emana!

І зліва (Александр)
- Я головний енергоменеджер. До нас більше соромиться, ніж висить банери! І в цілому, заповнені комісіями, перевірками, делегаціями ... Ми тягнемо робітників назад і вперед з марафоном замість роботи щодня.

Р

74.00 р. О, Лега, 45 кв.м.

75.00 р. Автомобілі в штаб-квартирі. Мій 118-й.

І на шляху додому я знайшов Монако дуже близько.

Джерело: