Стройительство НАС

Кілька днів тому Flickr Блог оголосив, що фотоархів NASA приєднався до Я впевнений, що колекція буде поповнена рідкісними і цікавими пострілами з історії американської космічної агенції, і зараз я хочу, щоб побачити, як НАСА фактично побудовано.
19 фото за допомогою амеліто

1,1 км На фото: сайт, на якому будується манометр в Хустоні.

Стройительство НАС

2,2 км Це те, що Центр Хьюстон був схожий на 1978 рік.

Стройительство НАС

3. У Будівництво Науково-дослідного центру електроніки в Массачусетс.

499 р.

4. У Будівництво вітрового тунелю в центрі Львова.

Стройительство НАС

5. Умань Будівництво вітрового тунелю в центрі Львова.

Стройительство НАС

6. Жнівень Двовимірна трубка низької турбулентності, вона повинна бути використана для вивчення впливу на випічку на літак.

Стройительство НАС

7. Про нас Будівництво майданчика для вивчення спускових мастильних транспортних засобів.

Стройительство НАС

8. У Будівництво ангарного числа на базі Сонячних ВПС.

Стройительство НАС

9. Навігація Будівництво ангарного числа на базі Сонячних ВПС.

Стройительство НАС Р

10. Sunnyvale повітряна сила бази (загальна панорама).

Стройительство НАС

11. Будівництво випробувального майданчика А-2.

Стройительство НАС

12. Будівництво тестового майданчика А-2.

Стройительство НАС

13.00 р. Реконструкція військових тестових об'єктів Юпітера та Червоногоstone для потреб місячної програми на Маршаллському космічному центрі.

Стройительство НАС

14. Побудова системи насоса для охолодження тестової колодки, на якій були протестовані етапи Saturn V.

Стройительство НАС

15.00 р. Випробувано будівництво тестового майданчика, на якому були протестовані етапи Saturn V.

Стройительство НАС

16.00 р. Випробувано будівництво тестового майданчика, на якому були протестовані етапи Saturn V.

Стройительство НАС

17.00 р. У 1964 році на базі Кеннеді був побудований Космічний Центр Кеннеді.

Стройительство НАС р.

18 років Будівля майстер-класу для складання ракет-носіїв, тут є те, що ТТУ, танк і трансфер з'єднуються сьогодні.

Стройительство НАС

19.00 р. Будівництво ангару для зберігання і роботи з багаторазовими космічних трансферів, X-34, L-1011 і т.д. (1999)

Стройительство НАС

Джерело: