395
Медведєв пішов, щоб отримати їжу
У Оренбурзькій області президент Дмитро Медведєв відвідав низку магазинів і ферм для вивчення продовольчої ситуації. У колгоспі «Грачино» президент обробляється в кавуні. На Оренбурзькому молочному заводі Медведєв приготував кефір і ряжанку, на заводі з розмноження праці - просто поговорили з корів. У магазинах президент запитав покупців, якщо виростали ціни на продукти харчування, а також пропсовані про психозу гречки.
12 фотографії 浜у 灞 绀
Президент відвідав колективно-фармське господарство «Грацино». Він був задоволений місцевими кавунами.
02 мар
Під час візиту до сільськогосподарського підприємства «Індустрім» в Оренбурзькій області за смаком яблук.
Я зацікавився картоплею...
У мене був якийсь кефір.
Габаритний зображення
На селекційному заводі «Лаборатор» Президенту було допущено до «запалювання» місцевих тварин
Кавуна доторкнулася, «Погляд на тебе!» По-справжньому!
Переглянуто діапазон в одному з локаційних магазинів міста Енгельс
«Що пекло тебе дасть? й
"Не, ні, ні, ні." Я не люблю тебе!
Ой! Це ковбаса, ви можете побачити її прямо... а потім з яловичиною, явно бажати мене!
р.
"Жива"? Після ковбаси? Я не буду!
р.
Джерело:
12 фотографії 浜у 灞 绀
Президент відвідав колективно-фармське господарство «Грацино». Він був задоволений місцевими кавунами.
02 мар
Під час візиту до сільськогосподарського підприємства «Індустрім» в Оренбурзькій області за смаком яблук.
Я зацікавився картоплею...
У мене був якийсь кефір.
Габаритний зображення
На селекційному заводі «Лаборатор» Президенту було допущено до «запалювання» місцевих тварин
Кавуна доторкнулася, «Погляд на тебе!» По-справжньому!
Переглянуто діапазон в одному з локаційних магазинів міста Енгельс
«Що пекло тебе дасть? й
"Не, ні, ні, ні." Я не люблю тебе!
Ой! Це ковбаса, ви можете побачити її прямо... а потім з яловичиною, явно бажати мене!
р.
"Жива"? Після ковбаси? Я не буду!
р.
Джерело: