620
Тайська мода автомобіль тюнінг
У мене є багато фотографій, поки я скажу вам, що я зробив, і я буду мати великий авторський авторський прав.
Основні напрямки тюнінгу в Таїланді кілька:
Один з найпоширеніших автобусів: вони пофарбовані, скульптурні ліхтарі та інші речі, кладуть неонкі на двигуни, роблять акустику і вогні як у дискотеці, і це в основному стосується величезних автобусів, які приймають людей з заводів і заводів.
- потім вантажівки, але найчастіше небагато і за стандартною схемою
- потім пікапи, вони зазвичай роблять найкрасивіші речі, повністю змінені всередині і з (це буде на фото нижче)
- масивно тюнінгові моделі, такі як Honda Jazz і Toyota Yaris: псатори, бампери, звук, камери, диски, вогні - всі звичайні речі
Часто ви можете знайти перетворені вантажі, мікроавтобуси
Навісні велосипеди є окремою темою.
Замініть все:
Це поза.
Реворкінг-тренінги зазвичай супроводжують свою роботу з глухою музикою з новостворених аудіосистем.
І це так Тайська диско-поп або щось, це як звичайні хіти, але з різним темпом і різною... Послухайте його один раз і уявіть, як це може звучати.
, Україна
Як видно, каркас виконаний з дерева.
р.
Як для мене, якщо ви подивитеся на будь-яку радянську виставку авто-екзотики, вона буде особливо смоктати від того, що ви побачили на звичайному тайському ринку автомобілів.
р.
І фініш дуже висока якість, не зазорів, все світиться, блискає.
З естетичної точки зору важко судити в місцях, але його ще можна пофарбувати.
Цей автомобіль в будь-якому місці з відкритими дверима і багажник створює місцевий дискотека, побачив правду один раз в дії.
3610Р. 4200Р.
Що не відомо оригінальний автомобіль.
зелений
Р
Останні фотографії з майстерні, але не останні на предметі
Цей формат, як правило, музика, яка писав вище, добре, курчат на відео, теж нічого.
Я не знайшов решту фотографій, крім автобуса і божевільного.
Це зараз.
Джерело:
Основні напрямки тюнінгу в Таїланді кілька:
Один з найпоширеніших автобусів: вони пофарбовані, скульптурні ліхтарі та інші речі, кладуть неонкі на двигуни, роблять акустику і вогні як у дискотеці, і це в основному стосується величезних автобусів, які приймають людей з заводів і заводів.
- потім вантажівки, але найчастіше небагато і за стандартною схемою
- потім пікапи, вони зазвичай роблять найкрасивіші речі, повністю змінені всередині і з (це буде на фото нижче)
- масивно тюнінгові моделі, такі як Honda Jazz і Toyota Yaris: псатори, бампери, звук, камери, диски, вогні - всі звичайні речі
Часто ви можете знайти перетворені вантажі, мікроавтобуси
Навісні велосипеди є окремою темою.
Замініть все:
Це поза.
Реворкінг-тренінги зазвичай супроводжують свою роботу з глухою музикою з новостворених аудіосистем.
І це так Тайська диско-поп або щось, це як звичайні хіти, але з різним темпом і різною... Послухайте його один раз і уявіть, як це може звучати.
, Україна
Як видно, каркас виконаний з дерева.
р.
Як для мене, якщо ви подивитеся на будь-яку радянську виставку авто-екзотики, вона буде особливо смоктати від того, що ви побачили на звичайному тайському ринку автомобілів.
р.
І фініш дуже висока якість, не зазорів, все світиться, блискає.
З естетичної точки зору важко судити в місцях, але його ще можна пофарбувати.
Цей автомобіль в будь-якому місці з відкритими дверима і багажник створює місцевий дискотека, побачив правду один раз в дії.
3610Р. 4200Р.
Що не відомо оригінальний автомобіль.
зелений
Р
Останні фотографії з майстерні, але не останні на предметі
Цей формат, як правило, музика, яка писав вище, добре, курчат на відео, теж нічого.
Я не знайшов решту фотографій, крім автобуса і божевільного.
Це зараз.
Джерело: