695
Покинутий мансар
Як пообіцяли в кладовищах про мансарію.
У Азія є традицією залишити будинок, якщо родич загинув.
На першому поході до міста Джорджтаун було здивовано велику кількість занедбаних будинків на вулицях, деякі, якби випадково, деякі вся група. На додаток до житлових особняків я бачив всю школу, магазини, кафе. Кожен хоче піднятися в одну з них, але шанс зробити це тільки на іншій поїздці.
На фото - одна з типових перерослих особняків в кущах.
Однокімнатний номер на одній з центральних вулиць, практично в туристичному центрі ... але чому він був без використання
доб.
У самому центрі історичного центру міста знаходиться центр міста.
Стара китайська школа, дах згорнувся в центрі.
Здавалося б, будинок залишається на фізичному стані, але це не те, що є абсолютно нормальним і відносно новим.
Школа оточена величезною площею, яка стала поливом.
Як і багато будівель в місті, він виконаний в колоніальному стилі.
До речі, в школі надійшло біля древнього кладовища.
І це в іншій частині міста, а також на кладовищі.
Спочатку я думав нічого про цю будівлю, потім я думав - особняк, потім - психологічна лікарня, що ведеться вікнами і тепер новий припущення - це кірматорій і-або морга (право навпроти входу в кладовище)
На подвір’ї цього занедбаного будинку жив цілу локацію диких собак, які намагалися вигнати мене і навіть прикусити мене.
Наступною групою занедбаних будиночків було розташовано в муфті біля кладовища.
Займали і відкриті ворота, тому я пішов до одного з маленьких будинків.
всередині - сміття на підлогу і плоскі білі стіни, але власники не були
Як виглядає офіс.
меблі
79063, Україна
кухня, стеля від вологості в деяких місцях не вдалося
Після того, як на кухні не було нічого цікавого і пішли.
І джунглі досить життєрадісна.
просто пофарбувати і бурити газон і це може бути гарним маленьким готельом або квартирним будівництвом, але зараз будівля покинута і ніхто не повинен виглядати так.
Є багато таких занедбаних будинків і величезних особняків з басейнами і статуелями молодих покоїв, але мансарій зазвичай за великим парканом, загорнуті в брусках дроту і цвях.
І тепер це буде про величезну покинутий особняк, де я лазила майже годину - ось це:
2 поверхи + підвал (як виявилося), 4-5 спальні, 8 туалетів, басейн, парковка для автомобілів 5, велика площа для лінії
Я пішов всередину - на підлогу, траву, плитку і килимове покриття з травою, поверх залишків вентиляційної системи.
Проходячи приміщення, пропущені в двір, немає одного навколо, тільки птахи.
, м. Київ
величезний басейн, навіть з стрибком доріжки (наклеюється зліва),
Вода брудна, вирішила не плавати,
І за парканом є кладовище.
назад з басейну - другий поверх добре пропускає
сходи до 2-го поверху безпосередньо з двору, що надросла деревами, кущами і мохами, деяка вода протікає вниз її і здавалося б, не вдалося піднятися туди.
(Я думав в дії ігор, які коли ви просто повинні піти прямо, і є паличка сміття, і ви повинні піти кроковані, вбити ордів зомбі уздовж шляху, і ви думаєте, що цей прохолодний чувак з п'ять зброї прихований десь в соди, не може піднятися на це палі і не ходити по колах, і виявляється, що в житті теж буває)
187422
квіти на вході в будівлю.
По дорозі я пам'ятав ще один випадок - в Криму вони хотіли піднятися на одну підземну напівоб'єктивну станцію, ведеться як 2 величезні труби в грунті 10-15 метрів в діаметрі, збираються десь по 50 метрів, а пучок дрібних вентиляційних валів, і це так багато ми не розчісували ці шахти (і потрібно виходити в темний на 30-40 метрів в тунелі пара метрів по затінених металевих сходів або просто кронштейнів), тому в'їзд до станції не знайдено, зазвичай відмерли кінці або сітки закриті, але один і половина в діаметрі вже стоявся там на гірці, але одна і одна половина і ще одна.
З першого поверху спіральна сходи всередині під проводом вниз і вгору, поки він вирішив не піти там або тут, щоб подивитися навколо.
Сходи також прикрашають ковроліном, на 2-му поверсі молода ялинка, що простягається з підлоги.
Головний зал 1-го поверху, на підлозі тонована плитка, як мармур
Я піду на кухні - є повний абзац, так як кажуть, стеля впав і хаос на підлозі, в центрі кімнати бабусею, а в віконці вішати якусь плівку ...
р.
Фільми з невідомим індійським кіно
до 1 2 3 4+
З задніх дверей кухні - ліс і стіна
Ключові гаки - назви номерів англійською мовою
стрічка знову
А ще кілька плівок перед виходом на кухню.
дивний палі на підлозі, отвір на стелі над ним
_ Новини
З'явилися світлові вимикачі.
р.
вся в соку
Р
Встановити ще раз на стелю
кімната
Я пішов на підвал на спіральну сходи.
У номері є туалет і просто порожній номер з лунею, темний.
Я пішов до 2-го поверху, і дерево виріс з підлоги.
Переглянути
339465
Вид перекритого двору з балкона другого поверху
У туалеті, який виглядав як ілюстрація для Silent Hill, і навіть з типовим отвором в стіні.
Придбання маленького хрустки
р.
Дзеркальна відобразила ту ж атмосферу.
Фото шматочок сантехніки для пам'яті - і в наступному номері
вітальня, поруч з туалетом, на підлозі килим, води, мохів і деяких горіхів, попадання зверху
Вид основного коридору 2-го поверху, а потім до наступного туалету (у них є хвора тема, але це зручно, цивілізована)
Це один менш мальовничий, ніж попередній, але однаково розпадаючи.
(Після цих унітазів, один починає дивувати, чи це так добре, щоб бути багатим, що в такому естетичному квуляторі він повинен впоратися... більш банальний будинок для продажу в Таїланді, наприклад, в туалеті була скляна ніша від підлоги до стелі з гальками і рослинами, за яким вулиця, так сидять і радіє)
Англійська-мовна преса невідомого віку
р.
â € КСНУМКС, КСНУМКС
довгий коридор далекого крила 2-го поверху, що йде кудись в темряві
Ще одна незахищена вітальня, і літати заморожувати на двері джемб, мертвих, дивний, щоб побачити її таким чином, як ніби вона просто сидів до відпочинку.
Ще один унітаз з блювотою плиткою, але я також відійду від такого будинку.
Р
Вдих свіжого повітря перед останнім темним коридором і парою дивних кімнат
Кімната, туалет, дивний запах.
Цього разу це дзеркало, але в деяких видах розлучення.
Важко сказати, що вона виглядає як сором'язлива, але вона не псує, як кров.
На стільниці вже добре видно плями і пуделі крові.
Не перебуваючи в деталях оргія в такому унітазу, я вирішив піти і закінчити дослідження особняку.
коридор відпочивається на шафі і останньому кутовому приміщенні.
Він був темним і одночасно сліпим середнім тропічним сонцем з віконного отвору ... він був санвузлом ... в нижній частині лазні був щось лежачи ...
03039, Україна
знову коридор - балкон - стрибати в траву в дворі від перерослої спіральної сходи
на подвір'ї, з кутом його очей, він помітив прокладені двері для карликів, які привели десь за парканом на кладовище.
Все, до тих пір, поки ви не дивний будинок, більше до тих пір, поки не занедбані маніпуляції не стягуються
Джерело:
У Азія є традицією залишити будинок, якщо родич загинув.
На першому поході до міста Джорджтаун було здивовано велику кількість занедбаних будинків на вулицях, деякі, якби випадково, деякі вся група. На додаток до житлових особняків я бачив всю школу, магазини, кафе. Кожен хоче піднятися в одну з них, але шанс зробити це тільки на іншій поїздці.
На фото - одна з типових перерослих особняків в кущах.
Однокімнатний номер на одній з центральних вулиць, практично в туристичному центрі ... але чому він був без використання
доб.
У самому центрі історичного центру міста знаходиться центр міста.
Стара китайська школа, дах згорнувся в центрі.
Здавалося б, будинок залишається на фізичному стані, але це не те, що є абсолютно нормальним і відносно новим.
Школа оточена величезною площею, яка стала поливом.
Як і багато будівель в місті, він виконаний в колоніальному стилі.
До речі, в школі надійшло біля древнього кладовища.
І це в іншій частині міста, а також на кладовищі.
Спочатку я думав нічого про цю будівлю, потім я думав - особняк, потім - психологічна лікарня, що ведеться вікнами і тепер новий припущення - це кірматорій і-або морга (право навпроти входу в кладовище)
На подвір’ї цього занедбаного будинку жив цілу локацію диких собак, які намагалися вигнати мене і навіть прикусити мене.
Наступною групою занедбаних будиночків було розташовано в муфті біля кладовища.
Займали і відкриті ворота, тому я пішов до одного з маленьких будинків.
всередині - сміття на підлогу і плоскі білі стіни, але власники не були
Як виглядає офіс.
меблі
79063, Україна
кухня, стеля від вологості в деяких місцях не вдалося
Після того, як на кухні не було нічого цікавого і пішли.
І джунглі досить життєрадісна.
просто пофарбувати і бурити газон і це може бути гарним маленьким готельом або квартирним будівництвом, але зараз будівля покинута і ніхто не повинен виглядати так.
Є багато таких занедбаних будинків і величезних особняків з басейнами і статуелями молодих покоїв, але мансарій зазвичай за великим парканом, загорнуті в брусках дроту і цвях.
І тепер це буде про величезну покинутий особняк, де я лазила майже годину - ось це:
2 поверхи + підвал (як виявилося), 4-5 спальні, 8 туалетів, басейн, парковка для автомобілів 5, велика площа для лінії
Я пішов всередину - на підлогу, траву, плитку і килимове покриття з травою, поверх залишків вентиляційної системи.
Проходячи приміщення, пропущені в двір, немає одного навколо, тільки птахи.
, м. Київ
величезний басейн, навіть з стрибком доріжки (наклеюється зліва),
Вода брудна, вирішила не плавати,
І за парканом є кладовище.
назад з басейну - другий поверх добре пропускає
сходи до 2-го поверху безпосередньо з двору, що надросла деревами, кущами і мохами, деяка вода протікає вниз її і здавалося б, не вдалося піднятися туди.
(Я думав в дії ігор, які коли ви просто повинні піти прямо, і є паличка сміття, і ви повинні піти кроковані, вбити ордів зомбі уздовж шляху, і ви думаєте, що цей прохолодний чувак з п'ять зброї прихований десь в соди, не може піднятися на це палі і не ходити по колах, і виявляється, що в житті теж буває)
187422
квіти на вході в будівлю.
По дорозі я пам'ятав ще один випадок - в Криму вони хотіли піднятися на одну підземну напівоб'єктивну станцію, ведеться як 2 величезні труби в грунті 10-15 метрів в діаметрі, збираються десь по 50 метрів, а пучок дрібних вентиляційних валів, і це так багато ми не розчісували ці шахти (і потрібно виходити в темний на 30-40 метрів в тунелі пара метрів по затінених металевих сходів або просто кронштейнів), тому в'їзд до станції не знайдено, зазвичай відмерли кінці або сітки закриті, але один і половина в діаметрі вже стоявся там на гірці, але одна і одна половина і ще одна.
З першого поверху спіральна сходи всередині під проводом вниз і вгору, поки він вирішив не піти там або тут, щоб подивитися навколо.
Сходи також прикрашають ковроліном, на 2-му поверсі молода ялинка, що простягається з підлоги.
Головний зал 1-го поверху, на підлозі тонована плитка, як мармур
Я піду на кухні - є повний абзац, так як кажуть, стеля впав і хаос на підлозі, в центрі кімнати бабусею, а в віконці вішати якусь плівку ...
р.
Фільми з невідомим індійським кіно
до 1 2 3 4+
З задніх дверей кухні - ліс і стіна
Ключові гаки - назви номерів англійською мовою
стрічка знову
А ще кілька плівок перед виходом на кухню.
дивний палі на підлозі, отвір на стелі над ним
_ Новини
З'явилися світлові вимикачі.
р.
вся в соку
Р
Встановити ще раз на стелю
кімната
Я пішов на підвал на спіральну сходи.
У номері є туалет і просто порожній номер з лунею, темний.
Я пішов до 2-го поверху, і дерево виріс з підлоги.
Переглянути
339465
Вид перекритого двору з балкона другого поверху
У туалеті, який виглядав як ілюстрація для Silent Hill, і навіть з типовим отвором в стіні.
Придбання маленького хрустки
р.
Дзеркальна відобразила ту ж атмосферу.
Фото шматочок сантехніки для пам'яті - і в наступному номері
вітальня, поруч з туалетом, на підлозі килим, води, мохів і деяких горіхів, попадання зверху
Вид основного коридору 2-го поверху, а потім до наступного туалету (у них є хвора тема, але це зручно, цивілізована)
Це один менш мальовничий, ніж попередній, але однаково розпадаючи.
(Після цих унітазів, один починає дивувати, чи це так добре, щоб бути багатим, що в такому естетичному квуляторі він повинен впоратися... більш банальний будинок для продажу в Таїланді, наприклад, в туалеті була скляна ніша від підлоги до стелі з гальками і рослинами, за яким вулиця, так сидять і радіє)
Англійська-мовна преса невідомого віку
р.
â € КСНУМКС, КСНУМКС
довгий коридор далекого крила 2-го поверху, що йде кудись в темряві
Ще одна незахищена вітальня, і літати заморожувати на двері джемб, мертвих, дивний, щоб побачити її таким чином, як ніби вона просто сидів до відпочинку.
Ще один унітаз з блювотою плиткою, але я також відійду від такого будинку.
Р
Вдих свіжого повітря перед останнім темним коридором і парою дивних кімнат
Кімната, туалет, дивний запах.
Цього разу це дзеркало, але в деяких видах розлучення.
Важко сказати, що вона виглядає як сором'язлива, але вона не псує, як кров.
На стільниці вже добре видно плями і пуделі крові.
Не перебуваючи в деталях оргія в такому унітазу, я вирішив піти і закінчити дослідження особняку.
коридор відпочивається на шафі і останньому кутовому приміщенні.
Він був темним і одночасно сліпим середнім тропічним сонцем з віконного отвору ... він був санвузлом ... в нижній частині лазні був щось лежачи ...
03039, Україна
знову коридор - балкон - стрибати в траву в дворі від перерослої спіральної сходи
на подвір'ї, з кутом його очей, він помітив прокладені двері для карликів, які привели десь за парканом на кладовище.
Все, до тих пір, поки ви не дивний будинок, більше до тих пір, поки не занедбані маніпуляції не стягуються
Джерело: