Покинутий мансар

Як пообіцяли в кладовищах про мансарію.
У Азія є традицією залишити будинок, якщо родич загинув.
На першому поході до міста Джорджтаун було здивовано велику кількість занедбаних будинків на вулицях, деякі, якби випадково, деякі вся група. На додаток до житлових особняків я бачив всю школу, магазини, кафе. Кожен хоче піднятися в одну з них, але шанс зробити це тільки на іншій поїздці.

На фото - одна з типових перерослих особняків в кущах.

Покинутий мансар

Однокімнатний номер на одній з центральних вулиць, практично в туристичному центрі ... але чому він був без використання

Покинутий мансар доб.

У самому центрі історичного центру міста знаходиться центр міста.

Покинутий мансар

Стара китайська школа, дах згорнувся в центрі.
Здавалося б, будинок залишається на фізичному стані, але це не те, що є абсолютно нормальним і відносно новим.

Покинутий мансар

Школа оточена величезною площею, яка стала поливом.

Покинутий мансар

Як і багато будівель в місті, він виконаний в колоніальному стилі.

Покинутий мансар

До речі, в школі надійшло біля древнього кладовища.

І це в іншій частині міста, а також на кладовищі.
Спочатку я думав нічого про цю будівлю, потім я думав - особняк, потім - психологічна лікарня, що ведеться вікнами і тепер новий припущення - це кірматорій і-або морга (право навпроти входу в кладовище)

На подвір’ї цього занедбаного будинку жив цілу локацію диких собак, які намагалися вигнати мене і навіть прикусити мене.

Покинутий мансар

Наступною групою занедбаних будиночків було розташовано в муфті біля кладовища.

Покинутий мансар

Займали і відкриті ворота, тому я пішов до одного з маленьких будинків.

Покинутий мансар

всередині - сміття на підлогу і плоскі білі стіни, але власники не були

Покинутий мансар

Як виглядає офіс.

Покинутий мансар

меблі

79063, Україна

кухня, стеля від вологості в деяких місцях не вдалося

Покинутий мансар

Після того, як на кухні не було нічого цікавого і пішли.
І джунглі досить життєрадісна.

Покинутий мансар

просто пофарбувати і бурити газон і це може бути гарним маленьким готельом або квартирним будівництвом, але зараз будівля покинута і ніхто не повинен виглядати так.

Є багато таких занедбаних будинків і величезних особняків з басейнами і статуелями молодих покоїв, але мансарій зазвичай за великим парканом, загорнуті в брусках дроту і цвях.

Покинутий мансар

І тепер це буде про величезну покинутий особняк, де я лазила майже годину - ось це:

2 поверхи + підвал (як виявилося), 4-5 спальні, 8 туалетів, басейн, парковка для автомобілів 5, велика площа для лінії

Покинутий мансар

Я пішов всередину - на підлогу, траву, плитку і килимове покриття з травою, поверх залишків вентиляційної системи.

Покинутий мансар

Проходячи приміщення, пропущені в двір, немає одного навколо, тільки птахи.

Покинутий мансар , м. Київ

величезний басейн, навіть з стрибком доріжки (наклеюється зліва),
Вода брудна, вирішила не плавати,
І за парканом є кладовище.

Покинутий мансар

назад з басейну - другий поверх добре пропускає

Покинутий мансар

сходи до 2-го поверху безпосередньо з двору, що надросла деревами, кущами і мохами, деяка вода протікає вниз її і здавалося б, не вдалося піднятися туди.

(Я думав в дії ігор, які коли ви просто повинні піти прямо, і є паличка сміття, і ви повинні піти кроковані, вбити ордів зомбі уздовж шляху, і ви думаєте, що цей прохолодний чувак з п'ять зброї прихований десь в соди, не може піднятися на це палі і не ходити по колах, і виявляється, що в житті теж буває)

187422

квіти на вході в будівлю.

По дорозі я пам'ятав ще один випадок - в Криму вони хотіли піднятися на одну підземну напівоб'єктивну станцію, ведеться як 2 величезні труби в грунті 10-15 метрів в діаметрі, збираються десь по 50 метрів, а пучок дрібних вентиляційних валів, і це так багато ми не розчісували ці шахти (і потрібно виходити в темний на 30-40 метрів в тунелі пара метрів по затінених металевих сходів або просто кронштейнів), тому в'їзд до станції не знайдено, зазвичай відмерли кінці або сітки закриті, але один і половина в діаметрі вже стоявся там на гірці, але одна і одна половина і ще одна.

Покинутий мансар

З першого поверху спіральна сходи всередині під проводом вниз і вгору, поки він вирішив не піти там або тут, щоб подивитися навколо.

Покинутий мансар

Сходи також прикрашають ковроліном, на 2-му поверсі молода ялинка, що простягається з підлоги.

Покинутий мансар

Головний зал 1-го поверху, на підлозі тонована плитка, як мармур

Покинутий мансар

Я піду на кухні - є повний абзац, так як кажуть, стеля впав і хаос на підлозі, в центрі кімнати бабусею, а в віконці вішати якусь плівку ...

Покинутий мансар р.

Фільми з невідомим індійським кіно

до 1 2 3 4+

З задніх дверей кухні - ліс і стіна

Покинутий мансар

Ключові гаки - назви номерів англійською мовою

Покинутий мансар

стрічка знову

Покинутий мансар

А ще кілька плівок перед виходом на кухню.

Покинутий мансар

дивний палі на підлозі, отвір на стелі над ним

Покинутий мансар _ Новини

З'явилися світлові вимикачі.

Покинутий мансар р.

вся в соку

Покинутий мансар Р

Встановити ще раз на стелю

Покинутий мансар

кімната

Покинутий мансар

Я пішов на підвал на спіральну сходи.

Покинутий мансар

У номері є туалет і просто порожній номер з лунею, темний.

Покинутий мансар

Я пішов до 2-го поверху, і дерево виріс з підлоги.

Покинутий мансар

Переглянути

339465

Вид перекритого двору з балкона другого поверху

Покинутий мансар

У туалеті, який виглядав як ілюстрація для Silent Hill, і навіть з типовим отвором в стіні.

Покинутий мансар

Придбання маленького хрустки

Покинутий мансар р.

Дзеркальна відобразила ту ж атмосферу.

Покинутий мансар

Фото шматочок сантехніки для пам'яті - і в наступному номері

Покинутий мансар

вітальня, поруч з туалетом, на підлозі килим, води, мохів і деяких горіхів, попадання зверху

Покинутий мансар

Вид основного коридору 2-го поверху, а потім до наступного туалету (у них є хвора тема, але це зручно, цивілізована)

Покинутий мансар

Це один менш мальовничий, ніж попередній, але однаково розпадаючи.
(Після цих унітазів, один починає дивувати, чи це так добре, щоб бути багатим, що в такому естетичному квуляторі він повинен впоратися... більш банальний будинок для продажу в Таїланді, наприклад, в туалеті була скляна ніша від підлоги до стелі з гальками і рослинами, за яким вулиця, так сидять і радіє)

Покинутий мансар

Англійська-мовна преса невідомого віку

Покинутий мансар р.

â € КСНУМКС, КСНУМКС

Покинутий мансар

довгий коридор далекого крила 2-го поверху, що йде кудись в темряві

Покинутий мансар

Ще одна незахищена вітальня, і літати заморожувати на двері джемб, мертвих, дивний, щоб побачити її таким чином, як ніби вона просто сидів до відпочинку.

Покинутий мансар

Ще один унітаз з блювотою плиткою, але я також відійду від такого будинку.

Покинутий мансар Р

Вдих свіжого повітря перед останнім темним коридором і парою дивних кімнат

Покинутий мансар

Кімната, туалет, дивний запах.
Цього разу це дзеркало, але в деяких видах розлучення.

Покинутий мансар

Важко сказати, що вона виглядає як сором'язлива, але вона не псує, як кров.

Покинутий мансар

На стільниці вже добре видно плями і пуделі крові.
Не перебуваючи в деталях оргія в такому унітазу, я вирішив піти і закінчити дослідження особняку.

Покинутий мансар

коридор відпочивається на шафі і останньому кутовому приміщенні.

Покинутий мансар

Він був темним і одночасно сліпим середнім тропічним сонцем з віконного отвору ... він був санвузлом ... в нижній частині лазні був щось лежачи ...

03039, Україна

знову коридор - балкон - стрибати в траву в дворі від перерослої спіральної сходи

Покинутий мансар

на подвір'ї, з кутом його очей, він помітив прокладені двері для карликів, які привели десь за парканом на кладовище.

Покинутий мансар

Все, до тих пір, поки ви не дивний будинок, більше до тих пір, поки не занедбані маніпуляції не стягуються

Покинутий мансар

Джерело: