Джорджтаун

По суті, вона повинна бути єдиною темою для цвинтарів і покинутих будинків, але через формат сайту прийнято розділяти, тому в іншій темі ще буде хрусткий особняк.

Періодично я повинен літати до Малайзії в Острів Пенанг, як правило, є таке Старе місто, столиця - Джорджтаун. Це 200 років, британський відкрив, навіть побудував форт. Далі, як і всі Малайзії, острів був занурений китайцями, індіанцями і Арабами.

Сам острів сповнений нових величезних житлових будинків (в плані об'єму і висоти особистого будівництва житла на цьому нездатному шматку землі, багато інших країн нервово-копати на бокових ділянках, як кажуть). Далі промислова зона з заводом типу AMD, Westren Digital і купе невеликих високотехнологічних фірм. Аеропорт і порт на материку знаходиться в декількох кроках від аеропорту. Але все одно для мене, через те, що це Малайзія - бідна, тільки в порівнянні з Таїландом, немає руху.

І тепер для кладовищ. Є 3-4 з них в Джорджтаун: дуже старий невеликий, старий великий і деякі величезний, що я міг бачити тільки з гори (на тому поїздці я нарешті вирішив не піти по кладовищах, але все ще спійманий приціл). З такою кількістю похованих мертвих людей навколо, це навіть зрозуміло, чому люди залишають свої приємні будинки.

Я починаю з старим, це темний навіть протягом дня, і ви можете зробити жахівські фільми без макіяжу.

Я взяв пару пострілів через паркан і як я знайшов воріт.

легкі ефекти надзвичайно незвичайні, і що характерна для багатьох дерев, які виділяють без листя, коли навколо паркану все дрібно з зеленню.

веселий

могильники дуже різні, деякі окремо від всіх

Це буде 15-20 фото.

хрест

Основними клієнтами цієї установи є англійська та французька.

, Україна

Я спробував отримати через цю частину якомога швидше, було враження, що хтось боні рука раптом зійде з землі і захопити мене за допомогою завантаження.

Хоча цікаво, перш ніж це тільки в фільмах можна побачити, що це старий, перерослий і нехтував, але не згорнувся.

Шукаю, як вони шукали більше дерев.

Ще один хрест, і на фоні ви можете побачити сліди кульок, вони боролися там з зомбі або щось.

р.

вже на іншій поїздці – наступний цвинтар, який доброзичливий привітний поштовою скринькою ... Не дивно, що ніхто не взяв.

Старі ворота, і ще одна дивна особливість - кладовища огороджена від основної дороги глибоким змащувати водою, і ці з якихось причин величезні ворота після мосту, вони дійсно бояться зомбі там?

р.

Цей моат зрозумілий для абсолютно господарського призначення в разі дощу, але це в такій глибокій і відкритої конфігурації, яка тільки цей цвинтар бачив.

«Не більше землі для продажу. Будь ласка, зв'яжіться з Міністерством прав

Як і шифр китайської громади, вони спалюють корпси як за буддійськими канонами, надягають попелиці в банці, але надягають християнський хрест.

, Україна

На могилах немає кінця або кінця.

Я дуже сподобалося цей хрест.

Яка мова не відома, можливо, є поліглоти?

пам'ятники йдуть кудись в лісах

класична

А потім це було трохи кицька - Я прогуляюся на кладовищі, там немає, тільки деякі люди джентів на горизонті, раптом я бачу величезну порцію собаки в середині могильника, я отримав сюрприз ... він вийшов - не реальний.

1 999 р.

Після того, як собака вистачало і залишив, і на наступній поїздці я знайшов ще одне кладовище, добре, далеко.
Ось що чудовий газон в центрі просто зліва, спочатку я не розумію, що це було, подивившись на зоопарк - знову мертвий!

до

р.

І ближче.

й
На наступний раз були покинутих особняків біля цвинтарів, з'явилася справжня кицька в одному.

Джерело: