Sigiriya Fortress Mountain in Шрі-Ланка

Історія цього місця в російській Вікіпедії досить коротко описана, я проходжу його в мої слова, а потім власному:

Сігірія (оцінка «левого скеля») - кам'янистий плато, що виріс на 370 метрів над навколишнім рівниною в самому серці острова Шрі-Ланка. З 1982 року Сігірія захищена ЮНЕСКО як сайт Всесвітньої спадщини.

15 ст. тому в Шрі-Ланці (це острів-держава на самому півдні Індії, який не знає, це Келон) був правильним королем Касапі. Він був болючим полюванням для всіх гламурних і стійких розкоші. Як і будь-який олігарх, він побоював переслідування з політичних причин і мафії. Тому він побудував замок-фортеця на горі, а біля підніжжя висаджував сади, фонтани, молоді покоївки в неглизі та інших приміщеннях. В'їзд до замку вручив голову леву, де потрібно було піти між лапами в рот або щось (але з часом ця головка згорла гору в невідомому напрямку і ніхто не бачив її, тільки лапи залишилися). У цьому в'їзді король наказав прикрасити картинами у вигляді титарних танців, щоб порадувати його око, що проходить. І насправді на вершині були королівські хору, престол, куртки, більярд і басейн з джакузі. Так цар Касапі не жив довго, поки барбаряни вийшли і знищили все. Тепер ви можете побачити, що зліва від колишньої розкоші:

Я підійшов туди о 6:00, а сонце в Шрі-Ланці абсолютно безтурботно (особа зазвичай трохи білого кольору, ніж Negroes).

На малюнку вище, просто у велге зліва повинна бути головою леву, тобто з афару вона буде виглядати як гігантський лев на камені.

Уранці, миро і тихий, тільки собаки з землі гасили мавпи в дереві.

Він пішов і зустрівся з парою червоних мурах.

Тут є центральна алея, на якій використовуються фонтани (15 ст. тому) – робота під тиском з води з гори), ставок, зелених просторів, можливо навіть статуї.

одна з ставів, до речі, в сухому сезоні вода, що залишився в таких ставках, була використана для плавання, тому глибина досить пристойна і стіни є порогами.

якість стародавнього будівництва вище сучасних островів

Трохи вище серед палітурних кроків, рухів і руїн будівель.

194876.

В одному з ноок зустрілися два собаки, які тримали мене довгий час, і часто перед тим, вказуючи шлях до вершини.

Головна

, Україна

На таких каміннях монахи вішали, сходження там на дрібні різьблені брекети

У собаки були багато веселощів, і я піднялася скеля.

Так була ванна кімната з приголомшливим видом, цікавим і монолітним виконанням цієї ванної кімнати, як якщо лити з бетону.

Я пішов вище і вище.

Нагадував мене про 1-й половинку життя, де ви повинні були скручуватися і стрибати на якусь круту скелю, а потім лазити в каналізацію труби як звичайно.

Як було змочування, перші туристи, які вийшли в прямий шлях, почали їх переслідувати.

На деякій висоті собаки залишили мене.

Проходи вздовж скелі досить божевільні

не завжди сейф

Там було пара тіней, очевидно, що вони вже були в шокі про те, де вони пішли.

Сходова шафа веде до печери з сиськими, але про це в кінці

білий

круто-рок

латина

р.

Перегляд центральної алеї є ще третиною загальної висоти.

Сходи я б не ходив на пляшку.

Тут були квартири, я цуценя.

дивний

Він підійшов до головного входу в палац зрадного царя на вершині гори, де піднялися сонце і люди.

Пила добре збереглася, решта леву пішло.

Сходи на іншому захоплюючому сході

... як сказати, добре, хто хоча б один раз в його житті сходження вогню над 3 поверхами буде розуміти почуття

р.

Люди на місці біля ніг льоду не заважали ходити далі або просто відпочивали з першої частини скелелазіння

Про час

Відверто кажучи, немає нічого особливого, деякі руїни, пара басейнів, але не було дівчат або більярду в найгіршому кінці.

Нехай цей король і веселощі жив там, але як це, щоб піднятися на годину, і навіть тепла (не повинно бути було рабів wore)

В цілому весь інтерес не був в результаті, але в процесі сходження цієї гори.

Пара більше піщаних фото.

Він мав 3 басейни.

Ось престол сумнівної м'якості, але з поглядом на схід.

567489

Якщо я був царем цієї сівської країни, я досить піти в Таїланд, ніж сидіти на горі весь день, як деревоподібний на трохи.

вона стає чіткою сутністю виразу «похід на гору» - ледь сходження, сидіти там, як фольга, подивіться на всіх, і спуститися, хоча б ви хочете, але лазність або біль, якщо швидко, і позиція не дозволяє

Останні фотографії з вершини немає нічого іншого, щоб подивитися, туристи тільки місцевих мавп-подібних сходження (і Європейки через їх ас і на шляху все)

На місцевому бджільництві також з'їхалися глибині.

03039, Україна

Частина лева, пов'язана з головою, яка відкотилася

174240 р.

і апотеоз історії, для якого всі насправді зібралися тут - сиськи древнього танцюриста з центральної Шрі-Ланці

Вони приховують в печері, де можна отримати в режимі транспортера на спіральній сходи.

1986 р.

Це 15-річний історичний скарб.

... тонка талія, великий сис, як з силіконом - король чітко знав багато про це.

і від кращого кута

пара секунд - і виходом, за неперервним натовпом тих же страждань, щоб побачити древнє диво короячих грудей

Кілька годин тому він був більш мирним.

І пара бонусних фотографій:

Чорне гніздо один і півметри високий

шлях вниз лабіринтів болгарок і сходів

Це може бути театр або шоухаус.

Euro-tourist моди: шорти до колін, капелюх і футболка

Я садівництво.

р.

... лівий ©

Джерело: