Добре сідати в стартері C300, автомобіль який заповнюється паливом.
22 фото + листи через vadimb
Цей ландшафтний живописець був... Він бачить - вигнуті хвіртки, немає нівік, ні написів, знаків з часом роботи і перерви на обід ... Дріт все ображена і грубо, не більше навіть horny ... Я зрізаю шлях. З тих пір, як і раніше, є інший фотограф, що виходить з воріт – так це буде для нас, фотографів!
Я зробив. Дивись: є деякі ситні вперед, дорога заблокована.
Він прийшов ближче і дивився ближче: батько! Так, це універсальна радарна станція в положенні транспорту, і трохи далі - інший, в робочому стані, на універсальній мобільній вежі.
І на дистанції тривалі і радіорелейні антени, як правило, до смоки, і перехрещує повітряний простір материнської РЛК «Каста-2-2» ... Гарний все, собака!
Музей «Рабочий квартал Амури» Не один навколо вас – приїжджайте, що ви хочете. І музейники, скраби, ймовірно, з нагоди вихідних дружин під ковдрою лизати тіло.
Він прогулявся, був здивований: дивний музей - всі експонати працюють, трансформатори нечітки, є другий радар Каста-2 (на одному на високій фермі) раптом почав обертати...
Після ходьба минулого похованої структури досить переконливий вигляд, наш природний коханець перевірив резервний дизель-генератор.
Я зрозумів, що це все ще не музей.
411793
Я гона йти, думав грибний пікіратор, я гона отримати швидку фіксацію, коли я фарширований свинцевими горіхами ... Він вирішив піти навколо, наїв. Він йде, не існує воріт, парканів, периметрів, барних дротів, є досить цивільна дорога, що обмотується поруч, літні мешканці на їх ділянках знаходяться біля... Зі святом! – знову будуємо в середині лісу.
Він не має світла світу, і він свіжий. А кабелі з нього простягаються назад, де наш фотограф просто покривається. І що характерно: спеціально для кабельного бетонного каналу, але обережний корпорал вирішив не ставити дроти в конусі так, щоб не носити його в мирний час при війні.
Приїжджайте, куди ви хочете.
Туризм вирішив піти повністю в іншому напрямку, перевернувшись до 180 і відроджуватися. І тільки почали заспокоїти і забути, як на тебе! - знову низькотемпературний периметр, залишки колишньої влади і деякі мозкові випромінювачі ...
..., в якому, на більш детальному огляді, визначено низькочастотний детектор на вищезазначеному УПВ у варіанті з додатковим розділом.
«Бут ой!» думав наш герой, дивлячись на товари, що стоять стрункими рядами за зрубом. Це не ебать антени більше. На шляху до цього і може стріляти, напевно. ?
Але безперервно і безперечно крокує над тим, що має бути периметр, приблизний ближче...
... і шукаючи деталі, він зрозумів, що гості тут не можуть вітати, але вони не приділяють увагу.
А якщо так, то полокер вирішив, не варто ходити по території і оцінити бойову готовність нашої Русі? Після того, як платник податків переконаний, що він повністю захищений за гроші від супостатів, таких як Rust? Я пішов на прогулянку.
Військовослужбовці цього підрозділу знаходились заздалегідь, що ніхто не приїжджає на територію у вихідні дні (субота свята), і будь-який позашляховик буде самостійно. Так вони скидають мирно або пішли на пиво.
... до будь-якого громадянина країни для перевірки запусків системи ППО попереднього покоління в декількох модифікаціях безпосередньо в стані бойового мита.
Ні про це не буде. Немає ознак «Не доторкнутися руки!» – тут ви повністю довірилися.
До речі, люди і армія РФ все ще об'єднуються: сучасні військові очищають територію навколо них з досить цивільним щитом не гірше цивільних. І ще краще: по всьому периметру цієї активної експозиції стежки розтоплюються, по яких солдати йдуть на ліс, щоб кинути сміття і ситу. Позиція дупу виглядає так.
Дивитися шлях через журнал? Потріть свої дупи з листом, витягніть реіту, крок - і ви вже в положенні частини!
В цілому кількість причепів по периметру виходить за межі всіх розумних лімітів, але тут - найбільш спокійний. Напевно, вид локаторного підсвічування і настанови 30H6 сприяє комфортному виведенню.
З цією позитивною думкою, Грибний гриб Отеведової в жаху.
Джерело: