Автопрокат президента

У той час як Володимир Путін енергійно «здивився» вироби вітчизняної автомобільної промисловості, потрапивши ралі на нову дорогу Чита – Хабаровськ на канарі «Лад-Каліна», в простому Санкт-Петербурзі сім'ї думала, як вигідно було позбутися іншої дитини AVTOVAZ, чиє минуле було також висококваліфікованим власником – чинним президентом Росії.

У сім'ї пенсіонера Степан Личак ретельно зберігають паспорт транспортного засобу для білого «Жігулі», який друкується: «Ім'я (Ф.І.О.) власника транспортного засобу: Медведєв Дмитро Анатолійович». Не існує сумнівів, що це «так само» Медведєва, чинний президент, не може бути. Адреса колишнього власника автомобільних матчів і навіть його «аутограф». Судячи з записів у базі ДАП, майбутній президент, а потім першим заступником Голови Ради директорів «Газпрому» володіли «сім» близько п'яти місяців – у 2001 році. Далі він продається. На черговому власнику також не тримався, а в той же рік набуто Віталія, непривабливий Степан Іванович. У 2007 році, коли Медведєв назвав наступником Путіна, Віталій привернув увагу до історії його авто. Він вже не був необхідний, але не продається автомобіль Санкт-Петербурга.

фраза: сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚с...

«Чи тепер він великий бос, він має кращі автомобілі і сервіси», - розповідає Степан Личак. У нас є цей «сім» і взявся за проксі.
Степан Іванович взяв його за молодший син, щоб він міг навчитися їздити. Але Олексій залишився байдужим до технології, навіть президентських виборів.

до Він тільки половив її пару разів. І так вона в гаражі стояча свічка, пояснює Степан Іванович. Він фактично ріжучий через себе Toyota. Так медведєва з бізнесу була.

«Автомобіль знаходиться на ходу, я просто поїхав її сьогодні», - розповідає пансіонер. - Звичайно виникають проблеми. Але ви знаєте, це ВАЗ, і більше, 1994 реліз.
По дорозі колишнього власника - Віталій - ретельно проходив через "Жигуленок", зробивши капітальний ремонт. Він отримав стільки фарб на нього! Але двигун рідний, і тіло не змінився.
до Колесо керма важко. Пуховик спалений. Але я купив новий! Я ще не кладу, це в багажнику. А скло ціле і колеса знаходяться на місці, Степан Іванович похвалить його продуктом.

Коли його нефрит подарував йому машину, всі сміхалися, «Ви будете багаті з нього». Але поки одна втрата від авто становить 1 700 рублів на рік податку.
Друзі кажуть, що найцінніше для мене це не автомобіль, але PTS до неї, в якому записано Медведєв. Так я продаю, і я готовий прикріпити автомобіль до нього, смайли Степана Личака.

На скільки пансіонер готовий до участі у «сіті» він ще не вирішив. Але я хотів би більше п'ятдесят тисяч. Інакше, вигідніше переходити в металобрухту під федеративну програму і вкласти в новий автомобіль.
До тих пір, як Медведєв є президентом, він може бути добре підходить. На аукціоні з продажу або до музею проходити — очікується пансіонат.

«Якщо ви влаштовуєте аукціон, найскладніше – знайти аудиторію, яку зацікавить покупка цього автомобіля», – розповідає Денис Терентєв, аукціонер, попереджав нас.
Він не консультував про проведення комерційного, але благодійного аукціону. Простіше зателефонувати людям. Також можуть бути ті, хто не цікавиться автомобілями, але готові допомогти дітям-сирітам, бездомним або хворим. Кількість суми, отриманих на аукціоні, продавець завжди може триматися. Звичайно, потенційні покупці повинні бути названі в ім'я Президента. Наприклад, фото, зняте Медведєвом, було продано на аукціоні на 51 млн рублів!

Але, швидше за все, вам доведеться витрачати більше на організацію заходу, орендувати номер, наприклад, ресторан і організувати невеликий шведський стіл для учасників, говорить Дмитро Терентєв.

Джерело: