147
Москва в тумані часу
У пошуках званої Москви фотоблогер alex-i1 експериментував з накладними архівними фотографіями з сучасними.
Автор пише: Я відіграю з моїми порівняннями, це був своєрідним смішним. Я зробив багато порівняння, але цей раз я вирішив поставити старі та нові фотографії на вершині одного. Про свою трансформацію у Новослободську та Долгоруківську. Всі старі фотографії з 1960-х і 80-х. З тих пір, як ви побачите ці вулиці.
8 пік
вул. Новослободська від 16 до станції Менделєвська.
3. У вул. Новослободська від 33 до центру.
4. Новослободська до центру з перетину з Паліха.
5. Умань вул. Долгоруківська від 32 до центру.
6. Жнівень вул. Долгоруківська з армійського провулка. Так, вулиця тут розширилася 2 рази.
р.
7. Про нас вул. Долгоруківська від 4 до центру. Однак дерев'яний будинок був занурений 18. Тепер по вулиці є така нумерація з Садового кільця: 2, 4, 6, 32, 34 та ін.
вул. Тихвіна. Стара рама - з фільму «Обмовлення вогню».
Джерело:
Автор пише: Я відіграю з моїми порівняннями, це був своєрідним смішним. Я зробив багато порівняння, але цей раз я вирішив поставити старі та нові фотографії на вершині одного. Про свою трансформацію у Новослободську та Долгоруківську. Всі старі фотографії з 1960-х і 80-х. З тих пір, як ви побачите ці вулиці.
8 пік
вул. Новослободська від 16 до станції Менделєвська.
3. У вул. Новослободська від 33 до центру.
4. Новослободська до центру з перетину з Паліха.
5. Умань вул. Долгоруківська від 32 до центру.
6. Жнівень вул. Долгоруківська з армійського провулка. Так, вулиця тут розширилася 2 рази.
р.
7. Про нас вул. Долгоруківська від 4 до центру. Однак дерев'яний будинок був занурений 18. Тепер по вулиці є така нумерація з Садового кільця: 2, 4, 6, 32, 34 та ін.
вул. Тихвіна. Стара рама - з фільму «Обмовлення вогню».
Джерело: