У вересні тринадцятого року

Це чудово, я думаю!

34640534

浜у 涓 蹇

й

У вересні тринадцятого року, забувши собаку і дружини, президент стержає в «Калина» жовтий, можливо навіть в піку Шукшин. Вранці, викопаний чай, подивився в передпокій - офіцер обов'язковий. Змочіть замітку в одномісник - і на холодильнику під магнітом. «Діма, вело. Проведіть пил з серветкою від важелів тиску на світ. Я буду пізно, ви будете купити хліб з блакитною кришкою на кефірі. Він почав, подивився на хіми, він був близько семи. Він пішов спокійно, не загинув. Може бути проти ліберальних ЗМІ.

І вже за межами міста, за московським кільцем, Президент пресував газовий важіль. Я думав про державні думки і пропсував тихо ГЛОНАС. На доріжку надихнула легкий дощ. Він припинив на кущах малини, а природним чином проливають в кущах. Не в граніті, до речі. Він дуже хмелю. Він вийшов з кущів - і поруч з "Нива" і двома чоловіками трохи збоку. Ви померли, хлопці кажуть, що ви закручуєте до станції? Ми не платимо багато грошей. Не потрібно нічого.

Покинув автомобіль, давав поради про те, що може літати в двигуні. Є механіка – молодий хлопчик, і Президент має Нива. І тоді я відмовляв гроші: Я не можу взяти гроші з вас з рук. Про те, що ти? Путін. Дуже здивували чоловіків. Він пішов, щоб допомогти всім, хто прийшов разом. Моя країна широкий, моя рідна країна, десять років, щоб досягти краю. І на цих страшних умовах - всі гостро не вистачає коліс. Я подарував мені бабуся їздити до станції.

Тим не менш, у Кремлянському пандемонію – Президент не приймає мобільний! Що станеться в нашій країні, якщо він не повернеться? Наповнивши душу федів, а голова ФСБ висихає над портретом Президента, поставивши службу TT у роті. У Московській області вивчали поліцейські, а в підвалі з’явився супутниковий образ. Скрізь сигарети, карти з товстою лінією прапорів. Бліді тіні блукають в коридорі з краплями сильних мармотів.

Вечору новини витікали в опозиційний інтернет. На YouTube розмістили ногу – Путін збирається, але немає безпеки. Зібрані люди на Тріамфалі, трамплінг стоянки і паркані. І Медведєв вийшов з машини, мухуючи руки, щоб закінчити ріг. Він пішов, але пообіцяв повернутися, сказав Медведєв. Ліберал перекинув свої капелюхи, і Лімонов поголені його бородою. Дмитро Анатолійович пішов, і ОМО пішов подрібнити буз. Призначте перлину в вану протріть за допомогою сльози батона.

Що пекло це для покарання - кожен в Кремлі відбиває голову, здається, що він більше не в силі, одночасно здавалося б живим. Хто буде друзів? Хто у ванній кімнаті? Хто дає глядачеві годинник? Гризлов себе, плутати і патологічний, забути носити вуса вранці. Небо над столицею стає більш похмурим, жахом і згубленим. Вони вирощували гістеричну, безсмертну людину загинули. У ящику фольги Леонтєв, в магазинах вибігають з їжі, і порожнього, дівчині, Рублевка і мухує еліту назавжди.

З тих пір, як літати Калініденом, зношуються по містах і селах, доставляючи кінець до потінь, висіваючи жах у пошкоджених посадових осіб. Куди вона йде, збираються дозрівають. Набряки, вертикальні ростуть сильнішими, газові труби ростуть на відстані, забутих «Газпромом». Поціновувачі великогабаритних чудес, щоб звільнити його просто, тому Путін об'єднав аспірацій людей в середині вересня. Забутий верф і хвилювання, а зірки сяймаються над Кремлем з неприпустимою Сталіном,

Джерело: