Курс GSA в школі

Дочка повернулася з школи і подарувала диким блиском. П'ятикласники запроваджують новий суб'єкт, який називається OBJ (бази безпечного життя).
У першому уроці учитель розповів про те, як захистити себе від маніакського песофіла. Відчуй мене:
1,1 км Якщо маніак прийшов в ліфт з вами, слід обприскувати його на обличчі з газовим спреєм!
2,2 км Якщо спрей не був з ним або маніак зумів його відходити, то треба подобатися йому, щоб показати п'є. Коли він показує груші, потрібно захопити її і різко відтягнути, а потім відпустити.
Я хотів піти в школу і показати цей стипендіальний вчитель сеча і спрей, але моя дочка запевняє (за тим же учительом), що така програма в усіх школах міста Москва. Сьогодні Я обережно попросила подругу дочки - вона підтвердила про спрей в ліфті і приймаючи самозахист, витягнувши м'ясо. Я чекаю!

Оновити: Я читаю каміння і я кажу одне: Я не буду ходити в будь-яку сторону. Шановні друзі! Діти розуміють і сміються, і здоровий дитячий сміх. Я захочила цей карбюрлі вчителя і дізнаюсь, хто тьмить на своєму місці, як у мене був військовий чоловік у школі. Я дуже завантажив диктафон для наступного класу Kinder, я здивний.

Крім того, він не був мереживний, Googled і викопав методичні посібники для цього дуже OBJ. Це переважно фотографії. Автор: Геннаді Георгійович Шадрін

Я не хочу сказати нічого поганого про його зовнішній вигляд, але в ліфті, без того, я не хотів би, щоб дитина з такою дорогою.

Р

Рапсистська атака

Самозахист
Головна

Джерело: