660
Санкт-Петербург, Палацова площа, початок ралі "Silk Road"44 фотографії
Сьогодні, 11 вересня 2010 р. з площі палацу в середині Санкт-Петербурга розпочався черговий ралі серії «Дакар» - «Сільк дорога».
Прес-служба про те, що початок заплановано на 9 ранку. У цей час в Палаці знайшли простору «пен», в якій щільні ряди брали участь автомобілі, які беруть участь у ралі. Навколо периметра і трохи ширшого був поліцейський пуповин, перед яким переповнені люди, щоб я мав зробити фотографії з жахливим «зом», на руки розтягували майже сліпо. Я апологую за якість деяких фото заздалегідь.
У стартовому пості прийнято рішення про розміщення відмінного «дуету» двох спортивних прототипів: японських і російських.
02. Мар Світло машини
Зробіть незвичайний спортивний прототип без етикеток.
03.03.2014 р. Профіль показує щось з Ford Focus. Я підозрюююю машину гаража Colin McRae.
04.04. Тут у фоновому режимі можна побачити «обличччя» Ралі Червоного «Фокуса», а в середині кадру – баггі «безкоштовного» класу.
05. Мар Buggy є прототипом невідомого авторства з спини (докладає відмінно на фоні Зимового палацу!).
Мар Я зумів взяти частковий профіль цієї баггії через розрив між гойдалками (про них в окремому блокі знімків).
07. Мар Який з цих трьох автомобілів, швидше за все, буде досягнути кінцевої лінії?
08.03.2014 р. Модель: Mitsubishi Pajero Evolution
09.03.2015р. Ще один пікап Mitsubishi.
Херсон
10. Неідентифіковані японські пікапери. (пропозиції, які Nissan)
11. Жовтий з блакитним «сонячним» - так само, як і в попередньому каркасі.
12. Ралі прототипу на основі Land-Rover.
13.00 р. Чудовий ралі автомобіля з тілом "під Волгу" під назвою GAZ 31105 4x4 Night Wolves (2006).
1416569
14. Ще одна невідома споруда з Москви.
15.00 р. Троїцький VW Touareg.
16.00 р. Волькс більший.
17.00 р. На малюнку до останнього ви також можете побачити сцену, з якої поширилася третя версія «попередня спіння», прокочувала псевдо-фолк штани в реміксах «а тектон». Поор вух, мені довелося патологізувати їх протягом тривалого часу.
18 років Частина 2: Вантажні автомобілі
Підбори вантажних автомобілів, призначених для участі в ралі.
19. МАН. Фінальні препарати.
20. Хоча це було сумнівним, перший MAZ гоночний автомобіль все ще візьме участь в Шовкові дороги Ралі-рейд! (і навіть TATRA похилого віку!)
21. А автомобіль з Мазовітів виявився дуже красивим!
22. На сайті спеціально знайдена картина цієї модифікації МАЗ-5309.
23. Між IVECO і MAN кріпиться тільки червоний Mercedes.
24. Мило - це задній вид.
25. KAMAZ вирішили взяти участь в семи автомобілях одночасно!
26. Сімеонс передній.
р.
27. КАМАЗ у відкритому вигляді.
28. Здавалося б, KAMAZ "техніка".
29. У разі поломки одного з вантажівок біля старту навантажувальної машині.
30. Повідомляйте, як потужний цей вантажний автомобіль!
31. Частина 3: Мотоцикли
Ведуться з великої площі по-перше стояв самотній КТМ, перед яким розмістився концентрований «флієр».
32. KTM з іншої точки зору.
33. На площі я особисто не бачив у моєму житті!
р.
34. Далі, без коментаря...
35.
36.00 Р
37.
Джерело:
Прес-служба про те, що початок заплановано на 9 ранку. У цей час в Палаці знайшли простору «пен», в якій щільні ряди брали участь автомобілі, які беруть участь у ралі. Навколо периметра і трохи ширшого був поліцейський пуповин, перед яким переповнені люди, щоб я мав зробити фотографії з жахливим «зом», на руки розтягували майже сліпо. Я апологую за якість деяких фото заздалегідь.
У стартовому пості прийнято рішення про розміщення відмінного «дуету» двох спортивних прототипів: японських і російських.
02. Мар Світло машини
Зробіть незвичайний спортивний прототип без етикеток.
03.03.2014 р. Профіль показує щось з Ford Focus. Я підозрюююю машину гаража Colin McRae.
04.04. Тут у фоновому режимі можна побачити «обличччя» Ралі Червоного «Фокуса», а в середині кадру – баггі «безкоштовного» класу.
05. Мар Buggy є прототипом невідомого авторства з спини (докладає відмінно на фоні Зимового палацу!).
Мар Я зумів взяти частковий профіль цієї баггії через розрив між гойдалками (про них в окремому блокі знімків).
07. Мар Який з цих трьох автомобілів, швидше за все, буде досягнути кінцевої лінії?
08.03.2014 р. Модель: Mitsubishi Pajero Evolution
09.03.2015р. Ще один пікап Mitsubishi.
Херсон
10. Неідентифіковані японські пікапери. (пропозиції, які Nissan)
11. Жовтий з блакитним «сонячним» - так само, як і в попередньому каркасі.
12. Ралі прототипу на основі Land-Rover.
13.00 р. Чудовий ралі автомобіля з тілом "під Волгу" під назвою GAZ 31105 4x4 Night Wolves (2006).
1416569
14. Ще одна невідома споруда з Москви.
15.00 р. Троїцький VW Touareg.
16.00 р. Волькс більший.
17.00 р. На малюнку до останнього ви також можете побачити сцену, з якої поширилася третя версія «попередня спіння», прокочувала псевдо-фолк штани в реміксах «а тектон». Поор вух, мені довелося патологізувати їх протягом тривалого часу.
18 років Частина 2: Вантажні автомобілі
Підбори вантажних автомобілів, призначених для участі в ралі.
19. МАН. Фінальні препарати.
20. Хоча це було сумнівним, перший MAZ гоночний автомобіль все ще візьме участь в Шовкові дороги Ралі-рейд! (і навіть TATRA похилого віку!)
21. А автомобіль з Мазовітів виявився дуже красивим!
22. На сайті спеціально знайдена картина цієї модифікації МАЗ-5309.
23. Між IVECO і MAN кріпиться тільки червоний Mercedes.
24. Мило - це задній вид.
25. KAMAZ вирішили взяти участь в семи автомобілях одночасно!
26. Сімеонс передній.
р.
27. КАМАЗ у відкритому вигляді.
28. Здавалося б, KAMAZ "техніка".
29. У разі поломки одного з вантажівок біля старту навантажувальної машині.
30. Повідомляйте, як потужний цей вантажний автомобіль!
31. Частина 3: Мотоцикли
Ведуться з великої площі по-перше стояв самотній КТМ, перед яким розмістився концентрований «флієр».
32. KTM з іншої точки зору.
33. На площі я особисто не бачив у моєму житті!
р.
34. Далі, без коментаря...
35.
36.00 Р
37.
Джерело: