Хто не пішов до дельфінарію цього року?

Відвідування цього місця залишає тільки позитивні емоції. З кожним роком приїжджаємо до Небуша, ми приїжджаємо до дельфінарію і залишаємо його з почуттям якогось дитячого захоплення і щастя. Є люди, які кажуть: так, ooh ... не... Що є там, щоб подивитися це... але! Я можу сказати, що навіть такі люди з моїх друзів ніколи не залишилися байдужими.
Все радує ... продуктивність (навіть, не змінилася так багато в п'ять років), добре вкритих тварин і ентузіазму, з яким вони виконують.
Я не знаю, як навчити walrus, щоб показати мову і особливо я не знаю, як вести переговори з beluga, так що вона дозволить собі стояти на носі, і я не знаю, як зробити дельфін перестрибувати перешкоду, через які вони ніколи не стрибають в їх природному середовищі.
Тут буде кілька коментарів, тому ви можете побачити все.
50 зображень

Майже всі чули про ущільнення, що називається SEAL.
Північні ущільнювачі майже всі холодні частини року, які блукають через перепади Тихого океану. За сім місяців вони не прийдуть до землі, купуючи від берега.
океан є рідним елементом північних герметиків. Вони віртуоз купують, занурюють і навіть сплять на воді, і коли грають, скидають в повітря, як дельфіни. Виключно в кішках води з'їжджають і з'їдають їжу.
Більшість своїх життів вони живуть в воді, але все ще реальний будинок печаток є землею, де вони народжуються, приймають їх перший дихання і мати харчуються їх молоком.

Аліса. вона називається там "морська лілія" вона дуже витончена і покращує щороку.

01 мар

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

Габаритний зображення

08 мар

09 мар

10 хв

11.

12.

13 хв

14.

15.00 р.

16 мар
Белуха, біла китва – ссавці сімейства дельфінів підпорядку зубних кит. Іноді вони відносяться до сімейства єдинорогів.
Колір шкіри монохромний. Він змінюється з віком: новонароджених темно-синій, після року вони стають сірими і сино-сірими; особи старше 3-5 років – чистий білий (від імені).
Найбільші чоловіки досягають 6 м довжини і 2 тонн маси; жінки менші. Голова блюги невелика, «лобасти», без мака. Вербах в шиї не з'являються разом, тому блюга китається, на відміну від більшості кит, здатні повернути голову. Пекторальні фіни невеликі, овальні форми. Ніжний фін відсутній; звідси латинська назва роду Delphinapterus, "безкоштовний дельфін".

Beluhi Kai і Герда

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.
Малий переможець аукціону за право володіти «картою» ковзає учасники презентації (момі в навантаженні)

22.

23.

24.
Далеко, далеко в холодних північних морях живуть дивовижні гіганти. Великий і ніжний, хороший і clumsy. У них є товсті і бристлінгові «гарячі» і величезні тушки, а тіло рожеве на сонці.
Серед морських ссавців, тільки кит і слонові ущільнювачі більше. Ці дивовижні тварини - це серветки.
Загін є Pinnipedia. Ця назва походить від латинської «похід на фліпперах». Сьогодні він звучить як шпильки.

Мардж Гуідон

25.

26.

523,40074

27.

28.

29 кв.м.

30.

31.

32.
У міфології моря з давніх часів другом чоловіка був дельфін. Слово «дельфін» дуже древній. Грецьке слово "дельфіс", з якого дельфін отримав свою назву, означає "вуб", джерело життя. Під дельфінами з водою роблять різноманітні звуки: натискання, трюли, затирання, віджимання, збивання або збивання. Ці звуки чути в різні часи і глибини. Дельфіни використовують звук для спілкування, навігації та полювання в темно-сірих водах, коли бачення неможливо використовувати. Добре розвинена слухня Дельфіна. Дельфіни не мають ніяких труднощів при отриманні та передачі звукових сигналів. Обсяги мозкових регіонів, які контролюють слухові функції в дельфінах, на десять разів більше, ніж у людини (при приблизно однаковому обсязі головного мозку).

Я не пам'ятаю імен двох (нових) і Петровичів!!!

33.

34 кв.м.

35.

36.00 Р

37 хв

38.

39.00 р.

40.

41.

42.

43.

44.