Панчохи

Я розрізняю п'ять видів грибів: боровіки, лисики, «кращий зуб», «як їстівний» і «регулюйте торап». Маша, який всмоктував ці таємниці ботані з мене, приготував три великі сумки в ліс.
"Ми дамо вам додаткову, - сказала вона.
Вона подумала гриби, як картопля. Отримати на колінах і збирати. Справжній ліс виявився суворим стеженням. Як лука, пропускаємо дерево, потім береза. Вони знайшли сирий зуб, і він був подрібнений в авторській боротьбі.

Маша пішов на ліс з простою метою виїзду країни без грибів. І Ляля прийшов, щоб збити Маша. Вона не піклується про те, що вона виходить в мішки. Головне прогулянку за грибами, говорить Ляля, перемога. Її план було запустити Маша ззаду і сторони. На приміті прей, Маша буде кричати, бо вона дівчина. У цей момент ви повинні стрибати і захопити. Варто подобатися бейсболу. Я маю на увазі, ви не знаєте, що не вдалося зберегти на природі.

Ми побігаємо з лісом протягом трьох хвилин і пропустили там не гриби. Я маю на увазі, вони не зовсім, ніде. Гриби є міфом. Повідомляємо один одному з психічно нестійких людей, щоб підвищити самооцінку.

Наприклад, мої бутони Beknazarov і Makeev кажуть, що hello подібно це:
- 15 білих днів.
- Я 27 білий в неділю, але я не відрахував ягоди.
Я пішов в суботу з 300 собак, але я пішов весь день.
Бекназаров, щоб лежати і не загубитися, йде до відро. Він скаржав, що він зібрав 14 відро в серпні, в цілому. Не було часу, тому було так мало часу. Згідно з більш креативним Макеєвом, всі його родичі довгий час виходять з відро, тазу і лазні.
Я мрією одного дня слухати свою розмову. В кінці повісить розмішувальний сюжет, так як в голодній Африці пішли поїзди з маслами. А Африка не могла їсти, що багато грибів.
З слів «Дивити баночку» як виглядає вікно захоплено, так як якщо Гагарін знову летить.

Ми прогулялися в лісах, які не мали грибів. І сідайте на пень, щоб з'їсти просту грибну їжу - яйце, томат, курячий і м'який варений сирний торт. А потім привидний тітка, що пропускається з величезними асами в фіолетових колготких. Вона перевозила дві відро грибів. Відчуття ненажерливих для всіх жирних дуків затирають нас. Але ми не зловили і заплутали казку гриба, хоча б ми могли.
Бог дав нам очищання. Зросло близько тисяч безшумних павуків. Люди не думають, що шипка зробить велике навантаження, вам просто потрібно кисть і трохи секс фарби. Потім ми підібрали всі види грибів, які дивилися їстівними. А потім, вперше в моєму житті, я знайшов дрилі. Я поцікавив його на капелюх, потім на ас і в інших способах втратив свою невинність з ним.

Сусід Лена - це несамовиті гриби повинні бути приготовані з цибулею. Якщо цибулю жовтіють, гриби отруюються. Якщо він залишається білим, краще кинути все сковородою, тому що це зовсім не зрозуміло.

Приготуйте цю ніч. Якщо тут пролетіти зелені собаки, це означає, що ми тонкі, у нас була грибна вечеря і перегляд 3-D мультфільмів.
А в той час як ви можете обмінюватися в коментарях груші, так як в один раз знайшли більше трьох рових.

浜у 涓 蹇

Джерело: http://