776
Київ
Поки в Московській похмурій і хмарній погоді, раскалов-віт за 5 днів вдалося піти в сонячний і гарячий Київ.
36 зображень з вище
1,1 км У Броварах, перша ціль була 270-метровою вежею. Аналог в передмісті - Авсініно 270м
2,2 км Система безпеки вежі дуже ок, метр-високий пікет і прикмети "Стильна емоція".
3. У Як виявилося, ознаки не лежали, тільки два з 4 хлопців могли піднятися вежу.
р.
4. У Мене разом з dedmaxopka вежею пара разів активно електророзширена, Вадим вже спалений рукавички. Фото Unk, ми проїхали вниз.
5. Умань Після виходу вежі ми очолювалися на наступний об'єкт, Південний міст!
Р
6. Жнівень Півдня один з трьох кабельних міст Києва. Висота пілону становить 130 метрів.
7. Про нас До речі, міст дуже сором'язливий від вантажівок і підніжок, тому не рекомендується стояти як мене.
8. У
р.
9. Навігація
10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був там до.
11. Пилон про 120 м
12. Вид Трійці.
13.00 р.
14. Paton Bridge і Motherland.
15.00 р.
16.00 р. Говорячи про Матірландію, сьогодні відкривається оглядовий майданчик на висоті 90.1 м.
17.00 р. Вартість поїздки становить 200 грн, сходження займає 40 хвилин, що супроводжуються двома працівниками музею і страхуванням.
18 років Вид звідти є дійсно шикарний, але ось величезні недоліки цього - 10-15 хвилин допускаються вгорі і ціна явно завищена.
19.00 р.
20. Звичайно, головна площа країни.
21. Пам'ятник Незалежності і готель "Україна".
Р
22. Покрівля дуже прохолодного будинку на Хрещатику вперше відвідала дах, який повністю виконаний з плитки.
23. На списі очей гостро.
24. Московський міст.
25. Дні відкритих дверей, ЖК «Оболонь» на прикладі.
р.
26.
27. Вони сказали відносно гарну безпеку, ми просто пішли через контрольну точку і сходження сходів.
Р
28. Ми побачили, як був побудований стадіон.
335 грн.
29. Республіканський сорт.
30. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
31.
32.
33. Ви збираєте тунель, і на рейках.
34. Повністю завершена станція Васильківська.
35. І це вже існуюча підстанція.
395642,00 Р
36.00 Р Як Київ закінчився.
Джерело:
36 зображень з вище
1,1 км У Броварах, перша ціль була 270-метровою вежею. Аналог в передмісті - Авсініно 270м
2,2 км Система безпеки вежі дуже ок, метр-високий пікет і прикмети "Стильна емоція".
3. У Як виявилося, ознаки не лежали, тільки два з 4 хлопців могли піднятися вежу.
р.
4. У Мене разом з dedmaxopka вежею пара разів активно електророзширена, Вадим вже спалений рукавички. Фото Unk, ми проїхали вниз.
5. Умань Після виходу вежі ми очолювалися на наступний об'єкт, Південний міст!
Р
6. Жнівень Півдня один з трьох кабельних міст Києва. Висота пілону становить 130 метрів.
7. Про нас До речі, міст дуже сором'язливий від вантажівок і підніжок, тому не рекомендується стояти як мене.
8. У
р.
9. Навігація
10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був там до.
11. Пилон про 120 м
12. Вид Трійці.
13.00 р.
14. Paton Bridge і Motherland.
15.00 р.
16.00 р. Говорячи про Матірландію, сьогодні відкривається оглядовий майданчик на висоті 90.1 м.
17.00 р. Вартість поїздки становить 200 грн, сходження займає 40 хвилин, що супроводжуються двома працівниками музею і страхуванням.
18 років Вид звідти є дійсно шикарний, але ось величезні недоліки цього - 10-15 хвилин допускаються вгорі і ціна явно завищена.
19.00 р.
20. Звичайно, головна площа країни.
21. Пам'ятник Незалежності і готель "Україна".
Р
22. Покрівля дуже прохолодного будинку на Хрещатику вперше відвідала дах, який повністю виконаний з плитки.
23. На списі очей гостро.
24. Московський міст.
25. Дні відкритих дверей, ЖК «Оболонь» на прикладі.
р.
26.
27. Вони сказали відносно гарну безпеку, ми просто пішли через контрольну точку і сходження сходів.
Р
28. Ми побачили, як був побудований стадіон.
335 грн.
29. Республіканський сорт.
30. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
31.
32.
33. Ви збираєте тунель, і на рейках.
34. Повністю завершена станція Васильківська.
35. І це вже існуюча підстанція.
395642,00 Р
36.00 Р Як Київ закінчився.
Джерело: