Київ

Поки в Московській похмурій і хмарній погоді, раскалов-віт за 5 днів вдалося піти в сонячний і гарячий Київ.

36 зображень з вище

1,1 км У Броварах, перша ціль була 270-метровою вежею. Аналог в передмісті - Авсініно 270м

Київ

2,2 км Система безпеки вежі дуже ок, метр-високий пікет і прикмети "Стильна емоція".

Київ

3. У Як виявилося, ознаки не лежали, тільки два з 4 хлопців могли піднятися вежу.

Київ р.

4. У Мене разом з dedmaxopka вежею пара разів активно електророзширена, Вадим вже спалений рукавички. Фото Unk, ми проїхали вниз.

Київ

5. Умань Після виходу вежі ми очолювалися на наступний об'єкт, Південний міст!

Київ Р

6. Жнівень Півдня один з трьох кабельних міст Києва. Висота пілону становить 130 метрів.

Київ

7. Про нас До речі, міст дуже сором'язливий від вантажівок і підніжок, тому не рекомендується стояти як мене.

Київ

8. У

Київ р.

9. Навігація

Київ

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був там до.

Київ

11. Пилон про 120 м

Київ

12. Вид Трійці.

Київ

13.00 р.

Київ

14. Paton Bridge і Motherland.

Київ

15.00 р.

Київ

16.00 р. Говорячи про Матірландію, сьогодні відкривається оглядовий майданчик на висоті 90.1 м.

Київ

17.00 р. Вартість поїздки становить 200 грн, сходження займає 40 хвилин, що супроводжуються двома працівниками музею і страхуванням.

Київ

18 років Вид звідти є дійсно шикарний, але ось величезні недоліки цього - 10-15 хвилин допускаються вгорі і ціна явно завищена.

Київ

19.00 р.

Київ

20. Звичайно, головна площа країни.

Київ

21. Пам'ятник Незалежності і готель "Україна".

Київ Р

22. Покрівля дуже прохолодного будинку на Хрещатику вперше відвідала дах, який повністю виконаний з плитки.

Київ

23. На списі очей гостро.

Київ

24. Московський міст.

Київ

25. Дні відкритих дверей, ЖК «Оболонь» на прикладі.

Київ р.

26.

Київ

27. Вони сказали відносно гарну безпеку, ми просто пішли через контрольну точку і сходження сходів.

Київ Р

28. Ми побачили, як був побудований стадіон.

Київ 335 грн.

29. Республіканський сорт.

Київ

30. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Київ

31.

Київ

32.

Київ

33. Ви збираєте тунель, і на рейках.

Київ

34. Повністю завершена станція Васильківська.

Київ

35. І це вже існуюча підстанція.

395642,00 Р

36.00 Р Як Київ закінчився.

Київ

Джерело: