795
Київ
Поки в Московській похмурій і хмарній погоді, раскалов-віт за 5 днів вдалося піти в сонячний і гарячий Київ.
36 зображень з вище
1,1 км У Броварах, перша ціль була 270-метровою вежею. Аналог в передмісті - Авсініно 270м
2,2 км Система безпеки вежі дуже ок, метр-високий пікет і прикмети "Стильна емоція".
3. У Як виявилося, ознаки не лежали, тільки два з 4 хлопців могли піднятися вежу.
р.
4. У Мене разом з dedmaxopka вежею пара разів активно електророзширена, Вадим вже спалений рукавички. Фото Unk, ми проїхали вниз.
5. Умань Після виходу вежі ми очолювалися на наступний об'єкт, Південний міст!
Р
6. Жнівень Півдня один з трьох кабельних міст Києва. Висота пілону становить 130 метрів.
7. Про нас До речі, міст дуже сором'язливий від вантажівок і підніжок, тому не рекомендується стояти як мене.
8. У
р.
9. Навігація
10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був там до.
11. Пилон про 120 м
12. Вид Трійці.
13.00 р.
14. Paton Bridge і Motherland.
15.00 р.
16.00 р. Говорячи про Матірландію, сьогодні відкривається оглядовий майданчик на висоті 90.1 м.
17.00 р. Вартість поїздки становить 200 грн, сходження займає 40 хвилин, що супроводжуються двома працівниками музею і страхуванням.
18 років Вид звідти є дійсно шикарний, але ось величезні недоліки цього - 10-15 хвилин допускаються вгорі і ціна явно завищена.
19.00 р.
20. Звичайно, головна площа країни.
21. Пам'ятник Незалежності і готель "Україна".
Р
22. Покрівля дуже прохолодного будинку на Хрещатику вперше відвідала дах, який повністю виконаний з плитки.
23. На списі очей гостро.
24. Московський міст.
25. Дні відкритих дверей, ЖК «Оболонь» на прикладі.
р.
26.
27. Вони сказали відносно гарну безпеку, ми просто пішли через контрольну точку і сходження сходів.
Р
28. Ми побачили, як був побудований стадіон.
335 грн.
29. Республіканський сорт.
30. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
31.
32.
33. Ви збираєте тунель, і на рейках.
34. Повністю завершена станція Васильківська.
35. І це вже існуюча підстанція.
395642,00 Р
36.00 Р Як Київ закінчився.
Джерело:
36 зображень з вище
1,1 км У Броварах, перша ціль була 270-метровою вежею. Аналог в передмісті - Авсініно 270м

2,2 км Система безпеки вежі дуже ок, метр-високий пікет і прикмети "Стильна емоція".

3. У Як виявилося, ознаки не лежали, тільки два з 4 хлопців могли піднятися вежу.

4. У Мене разом з dedmaxopka вежею пара разів активно електророзширена, Вадим вже спалений рукавички. Фото Unk, ми проїхали вниз.

5. Умань Після виходу вежі ми очолювалися на наступний об'єкт, Південний міст!

6. Жнівень Півдня один з трьох кабельних міст Києва. Висота пілону становить 130 метрів.

7. Про нас До речі, міст дуже сором'язливий від вантажівок і підніжок, тому не рекомендується стояти як мене.

8. У

9. Навігація

10. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я був там до.

11. Пилон про 120 м

12. Вид Трійці.

13.00 р.

14. Paton Bridge і Motherland.

15.00 р.

16.00 р. Говорячи про Матірландію, сьогодні відкривається оглядовий майданчик на висоті 90.1 м.

17.00 р. Вартість поїздки становить 200 грн, сходження займає 40 хвилин, що супроводжуються двома працівниками музею і страхуванням.

18 років Вид звідти є дійсно шикарний, але ось величезні недоліки цього - 10-15 хвилин допускаються вгорі і ціна явно завищена.

19.00 р.

20. Звичайно, головна площа країни.

21. Пам'ятник Незалежності і готель "Україна".

22. Покрівля дуже прохолодного будинку на Хрещатику вперше відвідала дах, який повністю виконаний з плитки.

23. На списі очей гостро.

24. Московський міст.

25. Дні відкритих дверей, ЖК «Оболонь» на прикладі.

26.

27. Вони сказали відносно гарну безпеку, ми просто пішли через контрольну точку і сходження сходів.

28. Ми побачили, як був побудований стадіон.

29. Республіканський сорт.

30. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

31.

32.

33. Ви збираєте тунель, і на рейках.

34. Повністю завершена станція Васильківська.

35. І це вже існуюча підстанція.
395642,00 Р
36.00 Р Як Київ закінчився.

Джерело: