Написання автору, shkvarun:
Так ми переїхали назад.
Я сумував більшість всіх котів Alison.
Я використовую для кота, і я дійсно помочився, що вона ліва з цими моронами, які нам було добре, щоб стріляти jalupu.
Хочу сказати, що пам'ятка квартири в її поточному стані зробила власникам сердечника, який прибув з Америки і в францетичному піднесенні ніс квартиру з об'єктами - ви знищили наше життя!
Не було, звичайно, скандал, кинувшись, кидаючи себе в притулок, відмираючи від втрат, загрожуючи...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
були представлені:
- відкинути зуби дитини ("Як ви не зберігаєте молочні зуби? це частина нашого життя!
Картопляна скляна банка биків («Чи є моя баночка!» Я можу тільки зберігати сигарети в банку з кришкою!
- вишиті ганчі і одяг, і до речі, підгузники дитини теж! і дитина вже 10 років (також частина життя).
- знежирений запах ковроліну ("Це тільки сухе прибирання! ковролін!", Я повинен сказати, що на цьому килимі ми навіть хотіли ходити в взуття.
- розкладний диван ("Ми не дозволяли його відкинути!"), Я повинен сказати, насправді, але тепер з яких причин вони заперечують його.
Відхилена стінка ковпача ("Це був новий, в ідеальному стані!") ми прокидаємо його після засувки-гельдних дверцят зі склом практично зламали черепа.
Розмір кухні зменшено (на кухні стала менше!).
- знежирені гойдалки, що занурюють шторами (у сім'ї, що використовується для життя з закритими вікнами), штор витягують солоні стільці.
- книги. добре, ми кидаємо книги про Сатанізм, практичні посібники для магійців і саркерів, збір творів Донцова, анементи з вихованця від сусіда ... від мангалу знає, хто інший.
- страшний колір кухні ("че цей страшний червоний колір"). захопили серце і знизився.
...і так на ...
По дорозі! як ми жартували, що вони кажуть, що перед приходом ми зберемо свій житловий набір в сміття - так він вийшов! :)
від вимог до оплати моральних збитків, обіцяних декларацією у м'язах та інших гістериків
домовленості:
- старі стіни. тільки старий! нові меблі - шит, але Совецька - дуже якісна.
- Старий диван. - Це радянська.
- старий маленький телевізор.
старий комп'ютер. (з тих, які зазвичай виписуються з підприємств та інших державних установ). До речі, якщо хтось застрягає і невагомість викинути - ми можемо допомогти %)
до Дзеркало велика, або утримка.
Афіша, теж, ср ...
-Доктор!
- Ну, ковролін звичайного. Також поточна совочка, немає нового, тканого або трикотажного там не копається.
Все це не складно знайти в маркері або безкоштовно.
Якщо, до речі, у вас є друзі, є щось для пельменя з вищезгаданого - ми можемо допомогти вам позбутися від вас від ягняти, і ми від крову походів в сміття.
Я навіть нагадую вам, як це було.
...
17680.96 р.
...
...
...
І це було, ймовірно, поставляння гонщиків...
р.
У ванній кімнаті нічого не змінилося.
Колонка - це гельська шафа. вона побігла в судах і простягається про її колону і як відкинути її.
...
...
...
Унітаз був схожий на...
До речі, є ту ж баночку з кришкою з кобами, які вона дрочить шукати і зробив скандал.
...
...
І вони не мають гниття і цвіль, ми придумали все.
...
...
Ця красива нова стіна.
Це штори.
р.
Ми залишили цей диван, але ми також думали про те, що він був найближчим часом.
Таким чином, люди знайшли це нормально, щоб орендувати житло.
на кріслах і дивані кладуть муфти і промивають потім одяг, брудні шкарпетки і скоби
Ця стіна в нашому виконанні вони природно занурилися в удар.
р.
...
Цей диван вирушив до скидання. Ми звернулися до нас.
Ковролін
12599 р.
Як ми повинні жити... одяг лежав на підлозі всюди.
р.
і кішка.
був
р.
І прийшов з нами.
через alisa-sch
Джерело: