Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi

Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi любить поєднувати несумісні: взуття та банани, взуття та шмагання або взуття та кошики з супермаркету. У той же час автор, хоча він називає свої твори скульптури, стверджує, що будь-який з них цілком підходить для носіння. З цією заявою ви можете сперечатися: важко уявити, що хтось вирішив носити такий ударний сон Гага не рахує. Але подивитися на незвичайне взуття в будь-якому випадку цікаво.

5 фото через kulturologia

Ось як автор описує свій творчий процес: «Я думаю, що деякі образи, і є бажання створити нову роботу. В результаті поєднання цього образу і взуття створюється новий гібрид – зносна скульптура. Більшість моїх ідей виходять за межі світу взуття, тому взуття проходять значні трансформації. Результатом є гумористична і унікальна. Коби Леві робить все взуття вручну з шкіри та інших матеріалів у своїй студії.

Коли я роблю ще одну пару взуття, я думаю, що це як скульптура для носіння, як шматок мистецтва, щоб жити з. Ви і ваше тіло впливає на зовнішній вигляд взуття, і вони, в свою чергу, впливають на ваш образ. Туфлі мають життя власної, чи вони на нозі чи ні, на відміну від одягу, які існують тільки на людину.

Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi р.

Кобі Леві – це італійський дизайнер. Закінчив Bezalel Academy of Art & Design (Єрусальем) у 2001 році. В даний час він займається фрілансуванням, співпрацюючи із ізраїльськими та міжнародними компаніями. Він також працює над дизайном власної лінії взуття, що пов'язано з з появою в Тель-Авіві.

05 мар

Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi , Україна

Джерело: