Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi

Ізраїльський дизайнер взуття Kobi Levi любить поєднувати несумісні: взуття та банани, взуття та шмагання або взуття та кошики з супермаркету. У той же час автор, хоча він називає свої твори скульптури, стверджує, що будь-який з них цілком підходить для носіння. З цією заявою ви можете сперечатися: важко уявити, що хтось вирішив носити такий ударний сон Гага не рахує. Але подивитися на незвичайне взуття в будь-якому випадку цікаво.

5 фото через kulturologia

Ось як автор описує свій творчий процес: «Я думаю, що деякі образи, і є бажання створити нову роботу. В результаті поєднання цього образу і взуття створюється новий гібрид – зносна скульптура. Більшість моїх ідей виходять за межі світу взуття, тому взуття проходять значні трансформації. Результатом є гумористична і унікальна. Коби Леві робить все взуття вручну з шкіри та інших матеріалів у своїй студії.

Коли я роблю ще одну пару взуття, я думаю, що це як скульптура для носіння, як шматок мистецтва, щоб жити з. Ви і ваше тіло впливає на зовнішній вигляд взуття, і вони, в свою чергу, впливають на ваш образ. Туфлі мають життя власної, чи вони на нозі чи ні, на відміну від одягу, які існують тільки на людину.

р.

Кобі Леві – це італійський дизайнер. Закінчив Bezalel Academy of Art & Design (Єрусальем) у 2001 році. В даний час він займається фрілансуванням, співпрацюючи із ізраїльськими та міжнародними компаніями. Він також працює над дизайном власної лінії взуття, що пов'язано з з появою в Тель-Авіві.

05 мар

, Україна

Джерело: