Пишка на карті

OneStopPlus.com вважає, що має бути багато хороших жінок. Цього року проект вирішив провести шоу колекції «Весняний 2011» для повноти жінок в рамках New York Fashion Week. Дизайнери демонструють 36 нарядів – від мережива і джинси – до драпірованих суконь. Серед аудиторії можна побачити такі актори, як Nikki Blonsky, Gabouri Sidibé і KayCy Straw.

19 зображень в InStyle.com

1,1 км У першому ексклюзивному шоу для великих жінок, які поєднуються з друзями.

Пишка на карті

2,2 км «Чи думаю, що люди думають великі жінки не купують одяг, але вони не!» – розповідає Giburi Sidibé. І це свідчить про те, що ми люди і маємо право бути помічаними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я люблю бренд Spanx! Скарбна зірка говорить про її стиль на червоному килимі. Я також знаю, що я можу носити і що я не можу. Для того, щоб бути частиною цього історичного моменту є честь. Варто відзначити!

Пишка на карті

3. У «Це модне шоу в Мілані для жінок з жирами. Нью-Йорк знаходиться в цьому плані, говорить модель Whitney Thompson. Я прийшов до Нью-Йоркського тижня моди через це шоу.

Пишка на карті

4. У «Щоб бути на цьому скринінгу один з найбільших модних тижнів у світі – в Нью-Йорку – це ознака, що ми повільно, але впевнено змінюємо сприйняття Америки за розмірами», – розповідає актриса Nikki Blonsky. Моє шоу «Великий» про це. Про те, що ви самі, любляючи себе. й

Пишка на карті

5. Умань "Коли я вперше прийшов до Голлівуду, я боявся, що я був їсти живим, але я був приємно здивований, - говорить "Коло музикаль" зірка KayC. Я був одним з перших молодих акторів в цій модній революції.

Пишка на карті

6. Жнівень Модель показує весняну довгу спідницю.

до 1 2 3 4 5+

7. Про нас У програмі OneStopPlus.com показана модель.

Пишка на карті

8. У Актриси Nikki Blonsky і Gabby Sidibé sit на передній ряд.

Пишка на карті р.

9. Навігація

Пишка на карті

10. Модель в довгому спортивному одязі.

Пишка на карті

11.

Пишка на карті

12.

Пишка на карті р.

13.00 р. Модель і екс-зірка шоу «Американська модель» Tokkara Jones в драпірованій сукні.

Пишка на карті

14.

Пишка на карті , Україна

15.00 р.

Пишка на карті

16.00 р.

Пишка на карті (Багато)

17.00 р.

Пишка на карті

18 років

Пишка на карті

19.00 р. Модель Токкара Джонс веде останній зовнішній вигляд моделей на подіумі.

Пишка на карті

Джерело: