469
Чи варто тренувати знак живлення?
Цього року Державна думка РФ ухвалила зміни до Кодексу адміністративних правопорушень, збільшуючи штрафи за порушення трафіку. Зокрема, кількість штрафних санкцій за водіння автомобіля з настоюванням не за ГОСТ збільшена від 100 до 500 рублів.
23 вересня 2010 р. введено в дію Технічні регламенти щодо безпеки колісних транспортних засобів та внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення Російської Федерації з цими змінами.
У зв'язку з цим я знімав настоянку з передніх вікон мого автомобіля заздалегідь. Але тоді у мене є питання: чи повинні самі депутати дотримуватися закону? Всі інші посадові особи та посадові особи.
З цим питанням я побував на стоянках на Державній Думі, Рада Федерації, Генеральний прокуратура, Адміністрація Президента, Уряд Московської області та Твершкова міліція сьогодні.
Алас, що я бачив не раджу мене...
13 фото через ternovskiy
Перша зупинка - парковка в Державній будівлі Думи.
р.
03 мар
04 мар
Нагадуємо, що цей автомобіль є заступником.
У справедливості варто відзначити, що близько половини автомобілів все ще порожні. Рада Федерації.
Три мужчини на в'їзді Генеральної прокуратури. I-I-Yeah!
.
Під склом - прохід Генерального прокурора.
І ось велика потужність Твера. Ми, звичайно, не знаємо, чия автопаркована на передній в’їзді до ОТГ. Щоранку, і на місці VIP?
Наступною зупинкою є Адміністрація Президента, Уряд Московської області.
1989 р.
11.
На жаль, я не був щасливим.
Я не знаю про російські автомобілі. Може бути краще для них, які ніхто не може бути належним чином. В цілому я не бачив автомобілів FSO, детоновані.
Джерело:
23 вересня 2010 р. введено в дію Технічні регламенти щодо безпеки колісних транспортних засобів та внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення Російської Федерації з цими змінами.
У зв'язку з цим я знімав настоянку з передніх вікон мого автомобіля заздалегідь. Але тоді у мене є питання: чи повинні самі депутати дотримуватися закону? Всі інші посадові особи та посадові особи.
З цим питанням я побував на стоянках на Державній Думі, Рада Федерації, Генеральний прокуратура, Адміністрація Президента, Уряд Московської області та Твершкова міліція сьогодні.
Алас, що я бачив не раджу мене...
13 фото через ternovskiy
Перша зупинка - парковка в Державній будівлі Думи.
р.
03 мар
04 мар
Нагадуємо, що цей автомобіль є заступником.
У справедливості варто відзначити, що близько половини автомобілів все ще порожні. Рада Федерації.
Три мужчини на в'їзді Генеральної прокуратури. I-I-Yeah!
.
Під склом - прохід Генерального прокурора.
І ось велика потужність Твера. Ми, звичайно, не знаємо, чия автопаркована на передній в’їзді до ОТГ. Щоранку, і на місці VIP?
Наступною зупинкою є Адміністрація Президента, Уряд Московської області.
1989 р.
11.
На жаль, я не був щасливим.
Я не знаю про російські автомобілі. Може бути краще для них, які ніхто не може бути належним чином. В цілому я не бачив автомобілів FSO, детоновані.
Джерело: