Яким був ваш перший телефон?

5 фото + відео. Інтернет.

1,1 км Не так давно, переїзд в новий офіс, подрібнити все з того, де він не слізився на роки до. І, в одному з ящиків було знайдено групу цікавих пристроїв. І сталося. 1996 рік. Я купив мій перший мобільний телефон. Я хочу, щоб я був. Незважаючи на те, що вона коштує тисячі доларів, хоча вона розтягувала кишеню куртки, хоча це може працювати тільки в великих містах і не всюди на доріжках, моє щастя було безмежним. Відкриття вікна в машині, на світлофора, я іноді не розмовляв гучно з явним співрозмовником, буквально поглинаючи ворожі погляди. "Я залишаю, зателефонуйте стільниковий телефон." Я був двадцять років, хлопець.
Упевнений, що у кожного є такі спогади про те, як він хотів свій мобільний телефон, і пам'ять цих тремтуючих почуттів, коли був зроблений перший дзвінок.
Переміщення нового офісу, що надходить на одну з сувенірних полиць. Замовити:

Перший і найулюблений Nokia 440 був випущений в 1996 році. NMT 450 без сим-карти.

3. У У 1997 році запроваджено Nokia 540. Без сим-карти, або. На день ще не вистачає зарядки. Він ще змащує куртку. (Чи не сталося?)

Р

4.1998 Nokia 5110 вже компактний. GSM 900, SIM-карта, весь бізнес Для нього, вже був вертикальний випадок на поясі. Ще схожий на хольстер.

р.

5. Умань Шакіра сян про нього. Хто пам'ятає? Якість я знайшов.
0.35 сек.

6. Жнівень Останні артефакти були знайдені в 1999 і Nokia 6110. На мій погляд, в той час це просто приклад ергономіки. Це те, що він дивився як більше десяти років тому.

Джерело: