Поросла, яка може ходити на дві ноги

У Китаї свиня може ходити на дві ніжки.

Двостороння свиня, яка може ходити на дві передні кінцівки, стала національним скарбом в Китаї.

10 місяців, відомі по всій території Китаю, як Zu Yanqian (Wild Pig), був народився відключений, без задніх кінцівок. Незабаром тварина дізналася про баланс на двох передніх ніжках.

Мин Шихай, фермер, який підняв незвичайну свиню, сказав Зу був одним з дев'яти поросят, народився в січні.

Моя дружина попросила мене вбити її, але я відмовилася, тому що це ще жива істота, сказав фермер. Я вирішив дати їй можливість вижити, і вона збереглася, і до того ж відчуває себе досить добре.

Через кілька днів після того, як народилися мапи, Wen Shihai почав викладати два-леговані поросят, щоб ходити на його кінцівки, піднімаючи його поні годинник вгору.

Я навчився щодня, і через місяць вона була гарною на ходу.

За даними фермера, з дня народження Зу, яка в даний час важить 50 кг, їх дім став регулярним місцем для відвідування «фанами». Навіть циркус запропонував купити фантастичну свиню для тиди, але Ван відмовився продати тварину.

«Ще життя, це повинно продовжувати», - поділився своїми думками. Я ніколи не продаю Zu, незалежно від того, скільки грошей вони пропонують мене.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное