Ідеальний овочевий

Ця історія була опублікована в Інтернеті за допомогою блогера Alexei Nikolay.
Не відомо, якщо все в ньому вірно.
Але не існує сумнівів, що після реформування освіти, здійсненої органами влади та прийняттям ФЗ-83, такі випадки не будуть тривалими.

Передмова:

Вирішені скептики і просто тих читачів, які не вірять мене, я зв'язую вас. Я не знаю, як довести до вас правду моїх слів в Інтернеті, але я одяг, що все в моїй статті нижче. Всі діалоги відтворюються з абсолютною точністю і з найбільшою можливою трансмісією почуттів і емоцій. Я ще не вірю, що це відбувається... Ви шокуєте!

У мене є персональний помічник. Це дівчина Нестя. На відміну від мене, Настя - Мусковіте. П'ятий двадцять два. Закінчила юридичну школу. Наступного літа вона напише диплом і пройде “году”. П'ять хвилин до сертифікованого фахівця.

Я повинен сказати, що Настя добре працює і практично не дає мені вниз. Ну, Не знаю, що це невелике.

Серед інших речей, Nastena є власником красивого зовнішнього вигляду. Зростання: 167-168. Вага: приблизно 62-64 кг. Волосся блонд, шик - коса до талії. Великі зелені очі. Пухлі губи, гарна посмішка. Ноги довгі і тонкі. Високий, великий і, ймовірно, еластичний груди. (Не бути чесною) Flat tummy. Аспенська талія. Ну, коротко, дівчина є "я!" Я заздрив себе.

Вчора ми пішли з Настям нашим партнерам. Я ніколи не був до них, і Настя прийшла пара разів і волонтерів, щоб побачити мене. Ми приймали метро. І так, коли ми піднялися ескалатором до виходу з Таганського кільця, Настя просить мене першим питанням:

- О. Чому так глибоко? Це незручно і важко! Олексій Миколайович, чому копати так глибоко?

- Ну, ви бачите, Настя, - Я відповідь - московський метро спочатку мав подвійне призначення. Заплановано використовувати як міський транспорт, так і як бомбовий притулок.

Непристосха посміхалася непристойно.

- Укриття бомби? Це смішно! Чи є хтось, хто збирається бомбувати нас?

Я покажу вам більше, Москва вже був бомбований.

Хто?

Я був трохи плутаним. Я думав, "Дів мене." Але в істинних зелених очах-симках розбризують весь спектр почуттів. Перплексність, занурення, ненадійність ... Не було залізо або там. Її лицьові вирази, як би сказати: "Дядько, ви їдете!"

- Всі права. Я кинув на другий, німці бомбували Москву. Під час війни. Вони вийшли і скинули бомби.

- Чому?

О, дійсно. Чому? Сенья, швидко пояснить ваш друг, чому Володка поголені вуса! Я відчував себе як крок, який в третій десятці сказав дочку, що він взяв її з дому. "Па-па" Я не народився-a-a-a-a-me-a-me-a-me! ! ?

Тим часом Настя продовжується:

Чи потрібно знищити нас?

- Ну, як, yeah - хеш, що ще ви скажете?

- Ви замовляєте!!!

-Так. Пінь!

Світ для Настени недорогий поворот на сьогодні його другу, таємничу сторону. Я повинен дати свій кредит. Вона затримала і навіть зробила спробу швидко розірвати віваль таємничості з цієї невідомої сторони.

Чи приховують всіх від бомбардувань в метро?

- Ну, не всі... Але багато. Хтось провів ніч тут, і хтось там завжди був.

до І не було бомб на метро?

- Ноп.

- Чому кинули бомби?

- Я не отримую.

Ну, я маю на увазі, замість того, щоб кинути бомби без використання, вони зіткнулися до підходу і стріляти всіх.

Я не можу описувати мій удар будь-яким чином. Я навіть не спробую.

- Настя, вони німці! У нас немає наших карток. І там, сходи, турнікети, бабуся на миті і копс ... У нас немає!

- Аааааааааа... Так, звичайно, непристойно і judiciously shook її mane.

Ні, вона вірить?! Хто попросив вас жартувати про таке серйозне питання? Потрібно виправити ситуацію! І, швидко!

- Настя, я говорю! По суті, німці зупинилися на підходах до Москви і не допустили в місто.

Нестя яскраво освітлювала її обличчя.

- Добре зроблено, чт?

- Так, я кажу - дуже красиво!!!

Як живуть люди на метро?

- Ну, не дуже добре, звичайно. Дерев'яні шматки намотки і скидання на них. На рейках навіть стояли бари...

- Я не розумію - Настя стрибала - як їхати поїзда?

Так, бомбардування було переважно вночі, а люди були спати на доріжках, а вдень можна зняти бари, а поїзди можуть бути повернені.

- Ніч Вони абсолютно божевільні, вночі до бомби – Нестена недбалість – це гучно! Як ви спати, що?!

- Ну, це німці, Настя, у нас є різниця часу з ними.

- Тоді я розумію.

Довгий час. Охопивши театр «На таганці», який для Настя був «червоним будиночком» і вийшов у напрямку Язу. Я не міг вірити цю розмову. Як весело! Непристойна ... Немає нічого в цій красивій голові! Це не може бути!

до Ми тут! Нестя перебила мої болісні думки.

- Добре, дякуємо Богу!

На шляху назад до метро я спробував не доторкнутися до будь-яких серйозних тем. Але, незважаючи на те, що знову я прийшов через...

Наступний відпочинок Хочу піти в Балтійські держави – мріяла Нестя.

до Де саме?

- Ну, десь до моря...

Чи є це Литва, Естонія або Латвія?

-? ?

Здається, що ми повинні пояснити сутність питання більш детально.

- Ну, вважається, що Балтійські держави включають три країни: Естонія, Литва, Латвія. Що ви хочете піти?

- Прохолодний! Я думав, що це одна країна, Балтії!

Це його. Одна країна. Країна "Limonia", Країна - "Балтика", "Корезія Оцца". Яка різниця!

«Я там, де море є»,

- Всі три...

до Ой, соромитися! Як вибрати зараз?

- Ну, я не знаю.

до Ви були на Балтії?

- Був... в Естонії.

- Як це? Чи важко отримати візу?

До Радянського Союзу ми були однією країною.

У мене була пауза. Нестя навіть припинила і впав за мною. Як вона спіймана, вона майже не збочена:

до Як це «одна країна»?

Весь Балтійський був частиною СРСР! Нестя, ви не знали, що?

Що було все, що я можу сказати Нестя.

Тим часом я продовжував бомбардувати свого чистого розуму з фактами:

- Ви не пропустіть! Білорусь, Україна, Молдова також були частиною СРСР. І Киргизія і Таджикистан, Казахстан і Узбекистан. А Азербайджан, Вірменія та Грузія!

- Грузія? Це кози, з якими боролися війни.

- Вони найбільш...

Я вже кохана. Чи є дно в цій глибині ігнорування? Чи є обмеження на білі поля, які закривали мозок мого помічника? Про те, що молоді люди стають нудними перед очима, загущують кольори. Так, мій Настя, мабуть, ідеальний овоч, вирощений за методом Фурсенко. прототип. прототип нового покоління. Так, навіть Задорнов у страшній сні не вдалося...

Чи знаєте ви там СРСР, які потім згорнули? Ви народилися в ній!

- Я знаю. Є деякі... Потім він знизився. Я не знаю, що багато землі зловили його.

Я не знаю, скільки більш шокує інформацію Нестя отримала цей день, але, навпаки, ми пішли на метро, де ми взяли участь. Настя перейшла до податкової служби, і я пішов в офіс. Я шукав людей навколо мене. Багато молодих осіб. Всі вони тільки десять або дванадцять років молодше мене. Чи всі вони, як Настя? Генерація Zero. Ідеальні овочі ...

Зареєструватися

Джерело: