Зателефонуйте мені з вами.

Дорога в Териберку
49.00 р.

1,1 км Вона сказала мені: «Я буду з вами до кінця світу! й
Всі права, нехай йдуть, дівчина!
Поки це проблема.

2,2 км У Далекому Півночі багато таких покинутих і знищених селах. Зростає над ними, знеболюючий, промені собаки. У таких населених пунктах живуть безпритульні люди і безробітні види. Це літо. Зима ці села порожні.

Р

3. У Попередньо, село з'явився на карті. Є рибалки і аматорські мисливці.

4. У Рибалка може бути організована прямо на місці. Я не хочу.

5. Умань Техніка чоловіків є найбільш серйозним, корпус листової сталі 2 міліметри.

6. Жнівень Дуже комфортний.

7. Про нас Чоловік сказав, що за 100 тис. буде платити легко, і якщо серйозна розмова, і дешевше ви можете вести переговори.

8. У І це ще один шедевр Кольо-Автопрому. З риболовлі.

9. Навігація Це де починається кінець світу Ми їдемо в Териберку.

10. І це Tsubiki. Типові побутові вагони для Далекого Північного.

11. Такі речі стоять уздовж дороги так, щоб сортувальник взимку при очищенні снігу був видимим боком дороги.

12. Але на цих стовпах, паркан з дощок був попередньо прикріплений так, щоб дорога не була такою сильною зимою. Техніки стали більше, дошки - підірвані ...

13.00 р. Озеро, озера, озера... Не можна знайти місце без відвідування принаймні одне озеро.

14. Пам'ятні хрести. Є багато з них. Є хтось пам'ятає в цих частинах...

15.00 р. Типова трава - крихітні біти

16.00 р. І ці зелені гілочки шикша. І гілочки на землі полярні берези. Я, ї. Це береза дерево. Незвичайний, прямо?

Габаритний зображення

17.00 р. Це береза, теж. Просто трохи більше.

18 років Ягел, є багато його тут...

р.

19.00 р. І Ягел незвичайно красивий, коли він чистий, і є багато його.

20. Що таке Jagel, якщо ви дивитесь ближче.

21. Асфальт. Він буде йти. Помешкання знаходиться в 28 км від The Arctic Ocean. Вдих океану вже відчувається.

22. Поступово виникає відчуття нескінченності і бездії.

23. Багато потоків і річок. Всі вони схожі один одному, і кожна людина.

24. Таких порогів можна подивитися на години.

25. Трохи далі...

26. І це повна панорама.

27. Наскільки не турбуються очі, пагорби покривають ягелем.

28. Я не змогла зробити ще одну картину річки.

р.

29. Це нижня черга водозабору для Серебрянської гідрокади.

Б

30. І це затока Теримуса Океан.

31. Ну, добре ... Зареєструватися

32. Вегетація на пагорбах менше і менше. До речі, за всіма показаннями тут під час війни був «липкий аеродром».

Габаритний зображення

33. Тут це, село Теришка... Про 50 років тому вона була найбагатшою рибною фермою. У ці роки були легенди про місцеві заробітки. Один Путін міг купити 2-кімнатну квартиру в Москві.

34. Але це рибальське флот пішли. Рогоносець. І квоти для риболовлі вбили як колективне господарство, так і люди.

35. Деякі бізнес-меню ще на ходу руху.

р.

36.00 Р І це «Рециклінгова програма» старих автомобілів у всій її славі.

р.

37. Десолація в с. у всьому. Найбільший розвиток селища Терішка досягається після закінчення Великої Вітчизняної війни. У 1940-60 рр. було вже два рибальські колективні ферми, дві молочні ферми, птахофабрика, близько 2000 голів оленя, ферма для розведення американської норки, два рибні заводи, майстер-класи та склади Біломорської бази Гослова, судноремонтні майстерні працювали та розвивалися на повній потужності, проведено активну будівництво житла та соціальних водосховищ, стадіон, Будинок культури, клуби судноремонтних цех та рибного заводу, початковий клуб, два школи - первинні та вісім-річні, школа для дітей з села, лікарні, лікарні, лікарні.

38. Залишки колишньої знаменитої териберки... Село було засновано, що в 1523 році. Набагато старше Мурманськ.
Вже раніше, у Великому Петровському експедицію працювали тут, про що свідчать географічні назви цих місць: Кабо-деплоранський, Завалішина та інші. На початку XX ст. в Терибурці було досить розвинене код і ааркове ремесла (головно норвезьких були залучені, які мали власну станцію і крамницю тут), було досить активної кодної торгівлі. Наприкінці 20-х років XX століття було організовано першу колхоз, яка, крім рибних сняків, мала власну молочну ферму і олену її.

39.00 р. І це колишній внутрішній ринок. Сад. Тарковський. Сталкер.

Р

40. Будинки – 75% пустих і знищених. У селі «купе» трохи більше 1000 мешканців

41. Це колишній клуб. Тут було життя.

р.

42. Баркас біля будинку є загальним. Баркас тут є основним засобом перевезення. На другому поверсі квартири і з першого поверху виконано зберігання.

625083р.

43. Ці попелиці рухаються, до речі. Немає пластин. І чому і чому числа тут, коли останній раз ДПС бачили тут два роки тому? Половина 4-колісних транспортних засобів ми побачили відсутні номери.

44. Покинутий будівельний майданчик. Як гострий ніж у серці. Він стане красивим...

45. У Москві немає таких штрафів?

46. Є багато занедбаних споруд. Чи буде це? В даний час проект був розроблений для будівництва скрапленого природного газового заводу (в рамках розвитку газового родовища Штокман) в с. Для цього потрібно було перемістити старе село (348 осіб) до Лодейного (близько 1 тис. осіб), проти якого населення старого села об’єднався. У 2007 році «Газпром» вирішив не перемістити село і побудувати рослину на сході Терибика (в роті Орловки, Завалішинської затоки), проти якого населення не об’єктом. З 2009 року ведеться обстеження.

47. На рідкісних березах (у нижніх ділянках) хворі гілки ... Такі багатоплізовані гілки називають «свербіжний зал».

48. Що таке, зайчик? Холодний? Ви хотіли піти в кінець світу, не ви? Він є. У 200 м...

49.00 р. Арктики. Далі в прямій лінії тільки поле. NZ і ZFI залишаються зліва.
Це те, що ви хотіли, правильно?
Всі

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное