Кульковий автобус Ака "Скотовез"

Написання автора, razonar:

Не дуже гарне ім'я, ірде, ЛіАЗ не схожий на це.
Ви знаєте, що я не так старий, але я пам'ятаю деякі речі, які майже зникли, одна з них - Liaz-677.
Ось він:

Я не збираюся говорити про технічні характеристики та інші нудні муттони. Якщо ви зацікавлені, є багато інформації про Вікіпедію про цю машину.
І я хочу розповісти вам про час, коли у мене немає автомобіля, і коли більшість мого життя витрачали не в приватному автомобілі, але в худоби вантажівки.
Заморожені, голодні і втомлені, ви завжди чекали його, тому що тільки такі автобуси пішли по місту, і ніхто не думав таксі, тепер більш комфортні автобуси, тихіше, але ЛіАЗік залишився назавжди в пам'яті як затишне, тепле місце.
Він може мати двері і половину панелей тіла, що відмивають, але ви знали, що там був стінький, теплий повітря, що працює в коробках з боків кабіни. А ви загорнуте більш комфортно в куртці ala "boomer" або як її, покласти ноги на цю коробку, з якої тепле повітря тече і прогріває вас додому.
І гойдалки, трахаються з металом, він взяв вас додому.

р.

І коли я був малюком, затишне місце був магазин поруч з водієм, пам'ятайте, що біля капюшона це подіум оббивається синдепо ковдрою, подається підлокітником для водія.
Тепер ви не можете отримати таку радість, не в одному автобусі, але потім ви можете сидіти практично поруч з крутим водієм і дивитися з задоволенням через величезне скло на його маневрах через потім відносно порожне місто.
І при кожному зупинці водій підняв обсадку і дивився смарт, розтоплення і дивиться на щось всередині.
У той же час кабіна автобуса часто заповнила всілякими видами іноземних бензинових вихлопних газів.

4549834

В цілому драйвери локомотивів худоби були спеціальні хлопці, здається, що жоден з них не перейшов на нові автомобілі. Для такої творчості у вигляді монет під ущільнювачем можна знайти всі види пентанів і плакатів.
А деякі шаббі вершкові іграшки, які мали блискавку, що застрягли в її ас, підключені до сигналів зупинки, були просто робота хаупурського мистецтва.
Як вона зачаровує всіх дітей.

Звісно, сидіння водія не вражається дизайнерськими захопленнями, але я запевняю вас, я ніколи не і чому я дуже уважно дивився і довгий час, як для пристроїв «кабельних вантажівок».
Один пристрій не дала спокою на розум дитини, я все одно не знаю, що це показали, але, очевидно, тиск масла або це був економайзером, але при натисканні на газ, його стріла чудесно відхилялася.
І водій випадково натискав перемикач швидкості, такий невеликий важіль прилипає зліва. Я був так ревнощим з нього в той час.

І задня палуба, це просто знайти, ще один рай.
Його округлі кути створювали затишку і нагадують стару пам'ятку.
Для цього було можливо пересуватися і вниз, завдяки підвісці повітря, таким амплітудам, які б заздрити роликовий берег. І як він був, стоячи на спині автобуса, поцілунаючи дівчата.

Він був настільки милий, він навіть добре перемістив, різкі прискорення або французькі швидкості, від цих шинованих автомобілів не можна очікувати.
Перебуваючи на пагорбі, завантажений автобус, був дивним до атракціону, рояючи двигун, під пазлами пасажирів, він змусив будь-який крутий схил. І здавалося, що трохи більше, і весь дорослий чоловіче населення «кишкового локомотива» доведеться виходити і відштовхувати його до кінця сходження.
Але він практично завжди пішов.
І тільки зараз я дізнався, що під капюшоном був 7-літровий «високий».
Тоді здавалося, що у нього був двигун з Запорожець.

Я повинен бути старий.
Прогрес ведеться, і це добре, все повинно змінитися на краще, але завжди повинно бути місце в душі для дорогих речей.
І я знаю, що вночі, коли всі заспокійливі і на дорогах немає автомобілів, автобус з наступною назвою «калетовий вантажівка» переходить на останній маршрут.

Я знаю, що в деяких містах вони все ще живуть, але в місті «ми» ЛіАЗ вже не існує.

Зареєструватися

Джерело: