Борисполь плямистість

У багатьох аеропортах по всьому світу, то це щось схоже на хорошу традицію, коли запрошуються велика кількість фотографів і камер, майже банкетів, які розташовані на честь такої події, і ми забули думати про це. Московські аеропорти Шереметьєво і Домодєдово постійно запрошують токарів, де вони під ретельним наглядом портових колективних фотографів та посадок суден. В цілому такий захід схожий на пучок дяків і тітка з дуже великими об'єктивами, постійно намагаючись вийти за межі обмеженої лінії або паркану.

Під час холодної війни особливо популярне місце на заході. У СРСР було заборонено фотографувати аеропорти і літаки. Отже, в Україні все ще не відомо. Небо в нашій країні цікавиться такими подіями. Прес-служба аеропорту може надати акредитацію тільки для знімальних терміналів. За останні 10 років співробітники аеропорту не пам'ятають нічого подібного, вони бачили тільки одиночні фотографи зйомки для конкретного замовника. Дуже погано! Але це так сталося, що я зумів отримати в Бориспіль за короткий час. Я пішов, щоб подивитися і одночасно взяв два десятки фото декількох літаків.
23 фото elektraua

1,1 км Авіакомпанія Gulfstream належить до авіації бізнес-класу і має багатий інтер'єр. Екстер'єр є дрібним, хоча. Я не буду йти в подробиці, я не розумію їх на всіх, просто показати, що я знімаю. Усього, що вечору я здав два затоки і один Як-40.

Роздядження (з англійської мови. - фотозйомка - фотозйомка; також - Авіація плямистість) - особливий вид хобі, фотоелектричних літаків, найчастіше літаків. Фотографи зазвичай називаються токарами. Вікіпедія

2,2 км Для демонстрації об'єму літак передається на холодний прокручувальний стан - робочий пускач, але без подачі палива. Террибно гучний, відразу головний біль. Не бути пілотом.

Габаритний зображення

3. У

4. У

5. Умань Я не мав часу їсти весь день, і учасник рейсу погодився годувати мене всього за пару пострілів.

6. Жнівень

7. Про нас Зіткніть, в буквальному сенсі в салон через гучномовець. Дитинство в ас, що я можу сказати? До речі, в салоні «Капіта» почули переговори іншого суду з контрольним приміщенням. Пілоти повинні спілкуватися англійською мовою, навіть серед себе.

8. У На невеликій площі, зручно сидіти, але цілком підходить для декількох годин польоту.

9. Навігація Обладнання для очищення. Є величезна кількість офіційного обладнання в аеропорту, але для того, щоб повністю покрити цю тему, потрібно написати багатомовну книгу з парою сотень фотографій, тому я залишаю цю фотографію тут, щоб вказати той факт, що цікаве обладнання присутні. О, що тільки трансформаторна машина, яка усуває заморозки?

2 Р

10. Тимчасова парковка.

11. Ось елементи плямистості. У захід сонця літаки виглядають чарівно. Я хочу, щоб я був час стріляти більше.

12.

13.00 р. В той час як з'явився перерву між зльотами, я пішов на Як-40, перетворений всередині на приватний бізнес-план.

98

14.

93955866

15.00 р.

16.00 р. Але після заходу сонця кількість зльотів знизилася дуже різко, і це не запрацював більше стріляти. Можливе поєднання погодних умов або темного часу доби.

17.00 р. Ще один потік затоки, більше вже.

18 років Я йшов всередині, взяв погляд на інтер'єр.

р.

19.00 р.

20.

21.

22.

23. Для мене, з якихось причин, було переоцінка, що Бориспіль приймає вертольоти. Звичайно, це досить логічно, але якось дивиться. Є багато хто з них у Жуляні - нічого дивного, і Борисполя - дивного.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное