Мегапозитив: смішна історія про навчання котів та їх власників

Кіт є незалежними і гордими істотами, які диктують їх, щоб вони були такими, як бойові елементи. Письмен Олена Міхалькова поділилася захоплюючою історією про її неспокійний кіт Макар, завдяки якій можна знайти відповідь на питання горіння: «Чи кішки приділяють собі пропозицію?». Деталі під вирізом ...

Є кішка. Кіт має десять кілограмів.
Поставте ліжко. Ліжко має високу м'яку ширину спини 10-15 сантиметрів.
Є власники котів, які сплять на цьому ліжку.
На ніч кішка стрибає на спину ліжка і ходи на ньому. Кіт має нічний променад. Але так як кішка в минулому житті була корова і деякі риси переносилися на поточну інкартонацію, на четвертій або п'ятій прогулянці він втратив баланс і зі сквошу вниз.
Якщо я щасливий, кішка падає поруч з мною. Якщо я не пощастив, десять кілограмів землі кота на голові, і з якоїсь причини завжди з моїм особняком.

Питання: Як сплести кота з цієї звички?
Вибрані:
Наклейкі стрічки викладають на спину ліжка. (В кінці вони вирвали їх з муфти кішки на ніч, майже без сідла вони залишали його).
до Неловлений аромат кішки янгол-йлангу. (Кішка не подбала, що запах був нелюблений.)
- ніндринна шкірка в великій кількості кішка squeamishly smashed the skins on my head, в процесі загинув за ними.
Що ще можна зробити? Я вже скинув з подушкою під подушкою. Втеча кота, потім повертається назад.
Фото кота для розуміння ступеня проблеми кріпиться.

Я люблю прості і прості ідеї. Таким чином, були відкладені пропозиції до нігтя, до кішки, до голови, щоб він був комфортним падінням на ньому,
Для початку я забрав шість повітряних кульок з дитини, запалених і приколів їх між стіною і ліжком. Дуже красиво. Моя людина і я дивився на них і пішов на ліжко.

3250Р. 3700Р.

У середу ночі знімався постріл. Я вирішив, що мій чоловік вистрілив коту (хоча єдина зброя в нашому будинку була водяна гармата). При перетворенні вогнів сидять на підлозі сидять на підлозі, оточених шматочками синього м'яча і прокинулися. Вони подарували йому удар, перемістили кульки і пішли знову на ліжко. Наша стратегічна помилка довести, як мало ми знаємо про котів.
У другій і третій балах він кинув двадцять хвилин пізніше і прокинувся, сміхаючись Мій чоловік закликав мене очистити його і закінчити мої експерименти сьогодні. В той час як я приховав кульки в шафі, кішка перевернулася до найбільшого і вдарив її лапою.
У чистому результаті: мінус чотири кульки, мінус два години сну, мінус вісім метрів нервових волокон для двох дорослих. Плюс затримка кота.

У середу ночі знімався постріл. Я вирішив, що мій чоловік вистрілив коту (хоча єдина зброя в нашому будинку була водяна гармата). При перетворенні вогнів сидять на підлозі сидять на підлозі, оточених шматочками синього м'яча і прокинулися. Вони подарували йому удар, перемістили кульки і пішли знову на ліжко. Наша стратегічна помилка довести, як мало ми знаємо про котів.
У другій і третій балах він кинув двадцять хвилин пізніше і прокинувся, сміхаючись Мій чоловік закликав мене очистити його і закінчити мої експерименти сьогодні. В той час як я приховав кульки в шафі, кішка перевернулася до найбільшого і вдарив її лапою.
У чистому результаті: мінус чотири кульки, мінус два години сну, мінус вісім метрів нервових волокон для двох дорослих. Плюс затримка кота.

Саме так він дивився на нас вранці, як ми спробували зробити сніданк з стрункими руками.
Так я мав проблему, що я прийшов в громаду.
Після того, як фольги і кульки не працювали, я почав думати інший спосіб: як зберегти коту з спальні вночі.

Першим був репселент кота. На жаль, кішка не розуміла, що вона була страшною. Але чоловік розумів, хто зморщився, зрощений і з часом просить вентилювати приміщення. Так тепер у мене є чоловік рубець, який потребує - я можу подарувати.
Приблизно однаковою міцністю був басейн води. Виготовляємо його так, щоб кішка була сплескою і забуваємо про ліжко.
Розрахунок було обгрунтовано навпіл: кішка розбризла, але не забув про ліжко. На ніч він стрибав до нас, погладжуючи його вологі лапи. Я думав, що він був двадцять два з них. Десятий він ступив на обличчі, решта черга над ковдрою і листом. Нарешті він поцікав свого чоловіка на носі, походи на нього з мокрою муззою, з якою поливають вода.

Після цього чоловік сказав, що пекло з ним, з інтер'єром він погоджується на полицю.
Я приніс лаковану дошку з бортовою дошкою ввечері, настоюється протягом двох годин, простягається невинне ліжко і, нарешті, п'яний. Я хотів би сказати, що це буде краще для кішки, щоб падіння на нас, ніж це те, що не було б з нього живим. Вона дивилася на обличчя чоловіка і вирішила зберегти спокій. Я думаю, що ми будемо спати одну ніч, а потім я знаходжу.
Крім того, перед походом до ліжка, дитина прийшла бігу і кинула її іграшки на неї. Я помітив свою руку і не кинувся, бо я дивився, що мої родичі підняли дитину, якщо ми поховали під полицею.
(Я повинен сказати, що я був загиблим у вайн: так як він вийшов, чоловік пінив її на совісті.)
А кіт прийшов на полку вночі. Він ходив до середини полиці і торкнувся одну з іграшок з лапою.
Виявився інтерактивним хамстером "joo-joo-pets".
Пила кота торкнулася гамстера. Він проголошений, «Абузую-Зима!» і побіг на коті, світиться з любов’ю.
Я хотів би розповісти вам, що сталося поруч. Але я не вірю: ми не бачили його. До ранку кішка не бачив. Гамстр перебігається до краю полиці і загинув себе, як стрибки, стрибаючи на клітку в басейн води.

999.00 Р

Результат: Видалили полку.
На спинці ліжка сидить охоронець.
В номері немає. І якщо він буває бачити хамстер через відкриті двері, він відчував розмір манула і відступає в жаху.

Ось він, наш герой і спаситель.

-img12---

Джерело: eilin-o-connor.livejournal.com

Tags

See also

New and interesting