Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Віддалені міста

Привиди населені пункти покинутих населенням з різних причин - за рахунок зниження господарської діяльності, військових дій, природних або техногенних катастроф. До таких міст можна віднести «великий» місто Стестогорськ. Ця пошта буде присвячена цьому конкретному місті.

24 фото через vadnak.com

1) З Запоріжжя до Стестогорської близько 30 хвилин на машині. Повернутися з головної дороги в напрямку Мастогорськ різко знизився до нуля. У місті майже немає автомобілів. Центр Стестогорськ є парою кіосків і магазинів. Не знаю, як люди можуть жити там, що робити і найголовніше, в атмосфері руїн і «ображення» настрій тих, хто живе в ній, ймовірно, рідко змінює радість. Мастогорськ є своєрідною українською «зомбіляндія».

р.

2) Характерним видом на Стестогорськ є закидані будинки, порожні вулиці, безбарвне життя. Наші депутати будуть жити там, можливо, будуть розуміти, як живуть люди.

до 1 2 3 4 5+

(3) Пост-апокаліптика триває ...

(4) Взяло 10 хвилин, щоб побачити, що таке Стестогорськ. І ми пішли на покинутий Мастерськ, близько 7 км до нього з міста.

280550р.

(5) Побудована шахта, як я зрозумів її в 1989 році. Покинули після розпаду Радянського Союзу. Я думаю, що вектор розвитку був наступним чином: шахта була закрита, плани людей скорочувалися, місто почав порожнити. Яскравий приклад долі міст, які були побудовані біля родовищ або заводів, коли всі люди працюють на одному підприємстві. Завод закривається і міська гиня.

(6) У охороні ми допустили прогулянку по шахті. Я спробував захопити все і захопити атмосферу цих місць.

7)

(КСНУМКС)

702464

(9)

84695725

10)

1 час

12)

425040 Р

13) Це був їдальні.

14) Ми збираємося.

1 час

16) Гарний вигляд, це не так?

17) Всі. Час залишити це місто і його оточення.

18) Наступне призначення замку Попов, яке знаходиться в Васильевці. Поповський замок – видатний історико-архітектурний пам’ятник другій половині XIX ст. Один з найбільших палацових і паркових комплексів на півдні Російської імперії. Єдиний манорський замковий комплекс в Запорізькій області, який збереглася до нашого часу. Один з авторів комплексу, можливо, є відомим російським архітектором Н. Л. Безутом. На базі комплексу нерухомості знаходиться музей-заповідник «Попов Манор». Взяти з Вікіпедії.

19) Дуже гарно звучить, давайте подивимося, що це дійсно.

20) Насправді це занедбане місце, яке ніхто не хоче. І якщо вона звучить красиво, то в реальності все виглядає точно навпаки.

21) І ви можете зробити дійсно туристичне місце, потенціал. Але у вигляді, в якій знаходиться замок Попов, не можна назвати туристичним місцем!

22)

23) Ну, подивіться на замок. До берега Каховського водосховища.

24) Пригода стала успіхом. В одній поїздці ми відвідали три місця. Імпресії моря. Тепер я думаю, куди піти знову.

Джерело: