У Москві відкрилася виставка художника П. Риженко

Пройшовши через роз’яснення інтернету через публікацію на ресурсі Ведикської інформаційної агенції:
Письмо за те, щоб допомогти розкрити інформацію про свою виставку.
Виставка проводиться щодня, крім понеділка і вівторок, з 10 до 17.00 в Музеї радянської армії. Відправлення: метро до нещодавно відкритої станції Достоєвської, на машині до вулиці. Селезневська.
Ціна квитка смішна – 200 рублів. ?

Павло Риженко пише в стилі «класичний реалізм». Художні історики вважають його одним з найбільш талановитих випускників Академії. Ілля Глазунов, каже, що «Павель Риженко – пристрасний талановитий художник, має великий майбутнє». Галина Вишневська називає молодого художника «Майстер російської класичної школи живопису».

Про свою роботу Риженко розповідає: «Я запрошую людей ще раз подивитися на наш неоднозначний минул, повні трагічними подіями, в яких повністю проявляється великий дух нашого народу. Щоб зрозуміти, що ми не сіра маса, не так званий електорат, але люди з багатою історією і самодосвідомістю. Я люблю вірити, що я можу запропонувати людям альтернативу масі, настоянки культурі, що змушує нас забути про основні питання істоти.
Спочатку я шукав на фотографіях і був приємно здивований, потім я знайшов своє інтерв'ю і ... подивіться на себе.
18 натискних відтворення кріпляться

Калка (Diploma)

999999 р.

Я не збираюсь.

(3) Олександр Невський

(4) Битва Калки

(5) благословення Дмитра Сергія Раднежа

999 р.

(6) Вінок

7) Вибір віри

(8) Життя Сергія

(9) Неприємство в Царському Село

(10) Малюта

11) Молитва світла

(12) Антілл

13) Перемога світла

14) Обедієнт

15) Захоплення військ

16) Часті

3610Р. 4200Р.

17) Триптих Сонце російської землі - Битва за Нева

18) Мовчання

Про нас Ви також можете змінити назву теми. Спасибі заздалегідь.

Джерело: