Хлопець в zebra костюм прийшов на диплом

Цей костюм може бути визнаний таким чином, як один з найбільш креативних і сміливих.
Це не те, що дівчата одягають або не одягають. Одягнена Жінка Голий чоловік Цей костюм є індивідуальним і смішним.
Я можу уявити реакцію вчителів та однокласників.

Ось що говорить хлопець:
- Подарунок диплому - свято! І помітив його не п'яний, з посміханням на обличчі. Все навколо нас теж посміхалася, тому свято був успіхом, - сказав Юрій Веселий. Не було заперечення про систему освіти в діях. Проголосувати. Якщо вам подобається, це просто проявляється молоді. Я взяв сукню з мого друга. Вона була, звичайно, сильно на відміну від, дегустація. Але як ви можете отримати стипендію з голови, якщо він вже оселився там? Він змінився в сукню в домашніх умовах і поїхав по місту в цій формі, яка значно травмувала свідомість громадян. І Мохавк на голову? Тільки для відпочинку.

р.

до Що говорить Мама?

- Ну, вона не дуже щаслива - але вона оцінила мій жарт. Учні та однокласники мали однакову реакцію: «Що пекло!» Приїжджайте! Тим не менш, що я не спробував записатися під час навчання. Після офіційної церемонії я став мавпою, щоб кожен хотів взяти картину.

, Україна

Джерело: oloshaaa.livejournal.com