580
Тонік рейдер
Blogger ternovskiy пише:
Зранку разом з кінокомпанією телеканалу REN я пішов, щоб знімати історію про настоянку. По-перше, ми спостерігали разом з офіцером ДАІ в одному з стаціонарних постів на в’їзді до Москви, а потім пішли перевірити, що змінилося в стоянці Державної Думи, Ради Федерації та інших організацій.
20 фото + листи
Стаціонарний пост на вході в Москву на Касгірському шосе. По-перше, офіцер поліції роз'яснює, як працює пристрій для перевірки світлової передачі окулярів. В цілому нічого складного: спеціальні датчики кріпляться по обидва боки і через кілька секунд рівень світлової передачі відображаються на екрані. До речі, його використання можливо тільки при температурі не нижче 10 градусів.
Почати зупинки авто.
Відповідно до нових правил, рівень передачі світла на лицьових бокових вікнах повинен бути не менше 70%.
до Чи існує плівка, яка відповідає ГОСТу? - Я запитаю офіцера ДАІ
до Ні, немає фільму, як це.
Ви коли-небудь припинили автомобілі з поганими номерами та ліхтарями?
Я працюю в Кутузьковському 12 років. Завжди зупинятися.
до Що ви робите? Як добре ви!
Чи зла ваша персональна машина і ваш відділ?
- Так, у нас є все повністю з настройки.
- Ну, вам просто чудовий!
, доб. 4
04 мар
Набрали лише 16.8.
Проводиться усунення порушення на місці. Якщо настоянка не знімається, видається штраф 500 рублів. Якщо прибрати його на пляму, немає штрафів.
169804р.
Наступний інструдер.
8.1 всього.
Чи можна виміряти рівень передачі світла вашого автомобіля?
до Ні, вона пройшла державну інспекцію, і є теталон, не торкаючись її.
Через кілька хвилин журналіст отримав виклик від ДАІ і попросив не молитися співробітнику і його транспорту. «Історія йде неправильно». Складання, вид іржі.
Всі права, назад до дороги. Цікаво, чому ці прості автозаправки.
до Тут, подивіться, що Кросак двосотний дрочить! Або що Range Rover над там!
Шукайте на гумності, він їздить! І в лівій нозі! Тексти пісень, а це означає: Він вдарив мене або ми вдаримо його.
Так, я думаю, тепер це ясно в якому рядку і на якій швидкості потрібно ввести Москва, щоб боятися зупинити мене.
Припинено ще один скромний Милосердя, дивився як водій був виданий штраф і почав йти далі. Я вирішив запитати вас, щоб виміряти рівень легкої передачі мій недавно знезаражений автомобіль. У мене є тільки фабрична настоянка - вона виглядає трохи зеленувато скло. Пристрій показав - 70,1% !!! Все правильно, ви будете добре. Добра ніч.
Алас, екран "сліпий" і номери не видно
Але ви можете побачити, який вид скла можна приїхати.
Наступною зупинкою є парковка Держдуми. Давайте подивимося на автомобілі.
12.
13 хв
Під склом прикрашає «сертифікати депутатів».
15.00 р.
Ми вирішили попросити водія, що думає про настоянку його автомобіля.
Це нормальне тонування! Це юридично, це завод! Ви нічого не робимо!
Ну, yeah, є дійсно не toning! Що ми говоримо про? Про нас
18 років
19.00 р.
20.
Джерело:
Зранку разом з кінокомпанією телеканалу REN я пішов, щоб знімати історію про настоянку. По-перше, ми спостерігали разом з офіцером ДАІ в одному з стаціонарних постів на в’їзді до Москви, а потім пішли перевірити, що змінилося в стоянці Державної Думи, Ради Федерації та інших організацій.
20 фото + листи
Стаціонарний пост на вході в Москву на Касгірському шосе. По-перше, офіцер поліції роз'яснює, як працює пристрій для перевірки світлової передачі окулярів. В цілому нічого складного: спеціальні датчики кріпляться по обидва боки і через кілька секунд рівень світлової передачі відображаються на екрані. До речі, його використання можливо тільки при температурі не нижче 10 градусів.
Почати зупинки авто.
Відповідно до нових правил, рівень передачі світла на лицьових бокових вікнах повинен бути не менше 70%.
до Чи існує плівка, яка відповідає ГОСТу? - Я запитаю офіцера ДАІ
до Ні, немає фільму, як це.
Ви коли-небудь припинили автомобілі з поганими номерами та ліхтарями?
Я працюю в Кутузьковському 12 років. Завжди зупинятися.
до Що ви робите? Як добре ви!
Чи зла ваша персональна машина і ваш відділ?
- Так, у нас є все повністю з настройки.
- Ну, вам просто чудовий!
, доб. 4
04 мар
Набрали лише 16.8.
Проводиться усунення порушення на місці. Якщо настоянка не знімається, видається штраф 500 рублів. Якщо прибрати його на пляму, немає штрафів.
169804р.
Наступний інструдер.
8.1 всього.
Чи можна виміряти рівень передачі світла вашого автомобіля?
до Ні, вона пройшла державну інспекцію, і є теталон, не торкаючись її.
Через кілька хвилин журналіст отримав виклик від ДАІ і попросив не молитися співробітнику і його транспорту. «Історія йде неправильно». Складання, вид іржі.
Всі права, назад до дороги. Цікаво, чому ці прості автозаправки.
до Тут, подивіться, що Кросак двосотний дрочить! Або що Range Rover над там!
Шукайте на гумності, він їздить! І в лівій нозі! Тексти пісень, а це означає: Він вдарив мене або ми вдаримо його.
Так, я думаю, тепер це ясно в якому рядку і на якій швидкості потрібно ввести Москва, щоб боятися зупинити мене.
Припинено ще один скромний Милосердя, дивився як водій був виданий штраф і почав йти далі. Я вирішив запитати вас, щоб виміряти рівень легкої передачі мій недавно знезаражений автомобіль. У мене є тільки фабрична настоянка - вона виглядає трохи зеленувато скло. Пристрій показав - 70,1% !!! Все правильно, ви будете добре. Добра ніч.
Алас, екран "сліпий" і номери не видно
Але ви можете побачити, який вид скла можна приїхати.
Наступною зупинкою є парковка Держдуми. Давайте подивимося на автомобілі.
12.
13 хв
Під склом прикрашає «сертифікати депутатів».
15.00 р.
Ми вирішили попросити водія, що думає про настоянку його автомобіля.
Це нормальне тонування! Це юридично, це завод! Ви нічого не робимо!
Ну, yeah, є дійсно не toning! Що ми говоримо про? Про нас
18 років
19.00 р.
20.
Джерело: