Декоммісійне зберігання рухомого складу

Написання циципту:

Неподалік від Санкт-Петербурга є резервною базою жовтня залізничного музею.
Заказник бази - це зберігання декоммісійного рухомого складу, не музей, відвідувачі не допускаються там, але унікальні рідкісні предмети доступні зовні очей і камери.
На жаль, всі інші об'єкти знаходяться в роз'ємному стані і під відкритим небом, оскільки вони не музейні об'єкти.
Їхня доля в питанні, але вони досі стоять.
По суті, місце охороняється (при заїзді персоналу неодноразово помітили), заготівля з парканом, два метри висотні, непристойна ягода простягається зверху.

Після того, як на території очі починають відходити від великої кількості всіх видів рухомого складу, тут ви є всі види локомотивів (як це виявилося, є тільки кілька моделей) і передреволюціонарні пасажирські автомобілі, неперевершений автомобіль, схожий на кран, старий EL-ka, і локомотива TEM5

р.

Перш за все, ми вирішили виконати дитяче сонечко і піднятися всередину локомотивів (при нашому попередньому відвідуванні були набагато менше їх, а не було способу пересуватися спокійно).

Основне місце займає парова котел, з багатьма клапанами, клапанами, манометрами тиску і величезним ротом незадоволеної печі.

Деталі інтер'єру. й

Електрообладнання

...

Ви маєте багато попереджувальних знаків і попереджувальних знаків.

4115659

Після того, як ми проходимо по салонах, ми приступаємо до того, щоб прокоментувати самі парові локомотиви, багато з яких вже проросли.

локомотивів SO, який був побудований в 1934-1951 рр.

р.

Його передній кошик.

р.

тримати

Старт легкових автомобілів.

Сходи

Всередині практично всі, з рідкісними винятками, загальною девастацією і девастацією або, наприклад, як тут журнали на фотографії.

Так, ми зустрілися з ними.

Кран.
Патріарха (випарений GDragon)

крихітні колеса

Знак на одному з поїздів.

На місці я можу сказати, що це дуже цікавий і атмосферний, хоча це коштує година, в останні часи почали з'являтися графіті і сліди відвертої руйнації, навіть думаю страшно, що бути, шкода, що рука троянда на цьому, очевидно, в такому живому столітті, і час цих сталевих гігантів минуло багато десятиліть тому ...

через цициз

Ось деякі фотографії від myag-kov:

...

...

...

...

р.

...

через myag-kov

р.

Джерело: