Ірландський Чудо - Тропа Веліканов

У давні часи в Ірландії проживав хороший гігант Fin MacCool з дружиною Неа, а по всій проході від нього, в Шотландії, жив злий гігант Benadonne. Скотсман постійно болить і болить Ірландець.

Один день, Fin MacCool з'явився на Benadonna: «Якщо я можу поплавати, я поплавлю через протоку через 2 хвилини і не скажу вам, щоб не зануритися!» Але він не міг плавати. Тоді Ірландець вирішив побудувати міст через протоку.

За сім днів і ночі він не закрив очі, перетягував величезні кам'яні прути в море і побудував міст через протоку. В кінці він був дуже втомлений і думав, «Бефор я борюся з Бенадонною, я повинен отримати хороший відпочинок» і пішов до ліжка.

У цей час шотландський гігант побачив міст і перебігав над нею в Ірландії. Він почав вибити на дверцятах гіганта, але Fin McCool був швидким засмаги. Його дружина Неа була лякала і придумала хитрість: вона кинула його як дитина. Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Моя дитина спить! Скотсман подивився на "баби" і думав: "Якщо Fin McCool має дитину, яка велика, то що він?"

П'яний, Бенадонна звернулася до Шотландії, розбиваючи весь міст за ним.

До теперішнього часу відбулось тільки початок місту гігантських, що складається з шестигранних базальтових колон, що є Всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО і одним з чудес природи.

18 фото через Сергій Дол

02 мар

3610Р. 4200Р.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар