Налаштування телефону

Я не знаю, якщо така тема була опублікована, але все одно.
Тут повна стаття.

Для кого телефон є лише засобом зв'язку, для кого-небудь пристрій зображення, і хтось використовує його в різних сферах життя (приблизні, наприклад, бали). Але всі (і, можливо, я невірно) хочуть, щоб засоби зв'язку виглядали круто, не люблять всіх інших, або просто не мають рук, щоб прикріпити і потрапити в них телефон стає жертвою.

Ні, ми не поламаємо її, просто закриваємо задню кришку шаром вуглецевої тканини (карбон).

Ось короткий список того, що вам потрібно для ручної роботи:
муфта вуглецю (розмір залежно від його частини);
трохи епоксидних.
паперова стрічка;
набір шкіри (360, 600, 1200);
Насправді це об'єкт.

Я збираюся зробити мої експерименти за спину мого HTC HD2.

Після демонтажу необхідно злегка змащувати поверхню так, щоб смола прилипала до неї і знежирює ацетоном. В той час як ацетон погодний, ми робимо каркас тканини вуглецевого волокна. Внутрішня частина каркаса повинна бути з запасом, відносно чохла, 5-10 мм збоку.

Зніміть деякі епоксиди, прогрійте його, але без вболівальників, щоб не спалювати. Необхідно нагріти до зменшення часу полімеризації до стану «наліп». Складіть кришку з цим смолою і накладіть вугільну каву. За додатковою впевненістю можна зафіксувати кінці каркасу для основи. Після того, як смола стає густою («на палиці» – коли палички пальця, але на ній немає смоли), можна змащувати тканину з перезбавленою смолою і залишити її на добу до остаточної полімеризації.

Якщо ви берете кисть і відрізати її, ви отримаєте кришку, як це. Тепер її необхідно шліфувати 360 шкіри (попередньо очевидні виступи) необхідно приховати водою, інакше шкіра просто закупорюється. Я шкураю в маленькій бані.

Після висихання наносимо ще один шар рідких смол.

Наступний день, коли смола полімеризована, необхідно для шкіри 600 і 1200 шкіри. Після висихання накриваємо її шаром лаку.

Натюрморт

Тепер залишається для невеликої, полірують від нерівностей, які утворилися при покритті лаком, і одягають назад на телефон.

758761

Натюрморт

909176

Натюрморт

На багатьох сайтах і блогах я бачив цей вид тюнінгу. У примітках до статті коментатори писали, що телефон не працюватиме модуль GSM, Wi-Fi або GPS. Я хочу відредагувати це.

Модуль GSM та Wi-Fi

Натюрморт

ВСІ, СТ )

Ну, GPS також некомпромісний, навіть в приміщенні (внутр. вікна).

Це все, в основному. Таким чином, можна «декоратувати» все, що можна приклеїти до вуглецевої тканини.

Додано1 до [mergetime]1287341642[/mergetime]
rk-stud.ru/2010/10/tyuning-telefona/ - повна стаття

Джерело: