642
Світ дитячої виставки
Ми всі маленькі діти, і кожна дитина іноді хоче повернутися до світу дитинства, де відвідав ЛЖ _nikolya_.
42 фотографії за допомогою live_report
Нещодавно я був на виставці «Світ дитинства». Пройшов з науковою виставкою на підтримку виходу лінії наукових наборів для дітей. І в його запасному часі він прогулявся по виставці з камерою. Це сорт рецензії сучасних іграшок.
Я сподіваюся, що цей сюжет цікавий, тому що є так багато прохолодних іграшок.
Світ дитинства – професійна виставка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Є кілька категорій іграшок. Звісно, я не фотографував все, але я спробував розбити його в групи.
1,1 км Історичне моделювання. Лицарі, замки. Ви можете придбати щось готове - воно більш підходить для маленьких дітей.
2,2 км І дорослі та колекціонери зацікавляться будівництвом реального замка та живописними фігурами воєн за суворим дотриманням звичаїв часу. Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я був великим вентилятором такого роду іграшок, хоча це не було на продаж.
3. У Деякі компанії вже готують на зиму, виробник представив велику кількість дитячих шламів. Щоб привернути увагу відвідувачів, одна з них була упакована в блок льоду.
4. У
5. Умань І звичайно, дитячі товари - «Смешаріки» приурочився на весь стенд. Велика кількість всіх видів аксесуарів
6. Жнівень І тут є царство тварин, ельфи, попелиці. Герої магії і меча, і так багато. Я хочу, щоб я був дитиною більше.
43466218
7. Про нас В цілому я дуже сподобалося, що були багато наших виробників, які забезпечили традиційні іграшки, як і раніше.
8. У
9. Навігація Іноземні піпи були досить
10. Кухня була простою.
11. І більш складний, там була навіть вода з крану. Дівчата загинуть
12. Були кілька промоторів. Фахівці дізналися, куди піти.
13.00 р. Ці іграшки повністю засвоюються. Нерідко не для дітей. Мені сподобалося.
14.
15.00 р. А мутантний дим і обсмажує акула на косі. Люблю!
16.00 р. Всі дизайнери, все рухається.
17.00 р. Це щось нове. Я так, як дитина.
18. Традиційна залізниця. Ви робите всі будинки самостійно. Я використовую для того, щоб мати дитину.
19.00 р.
20.
21. Це важко. Він приходить з реальною маленькою цеглою, і ви будуєте те, що ви хочете. Ідеально підходить для невеликих будівельників.
22. І п'ятниці!
23. Колядки стають модними, навіть очі близько )
24. Багато дерев'яних дизайнерів.
25.
26. І дерев'яні іграшки в цілому.
р.
27.
28. Кубика як )
29.
30. І такі дизайнери часто продають біля метро. Увімкніть їх багато.
31. Хто! Я хотів зібрати такі моделі, як дитина, але я не завадила наполегливість. Вони кажуть, що така модель може бути зібрана в 8 годин. Вони лежать.
32. Багато літаючих обладнання були захопливими.
660468р.
33. Я дуже сподобався цей іграшка. Уявіть великий автомобіль на радіо, ви натиснете кнопку, платформа відходить, і вертоліт вимкнено. Коли я був малюком, я продаю нирку для іграшки.
34. Уявний хіт ) Шоколадний гай
35. Він також рекламує м'які іграшки.
36.00 Р Стійки дуже різні, як великі, так і дрібні.
р.
37.
38. Ви можете побачити на стенді Барбі.
39.00 р. І звичайно м'які іграшки.
40. Ці іграшки нагадували мене про те, які продаються біля поїзда до Києва.
Габаритний зображення
41. без ведмедів )
42.
Р
Джерело:
42 фотографії за допомогою live_report
Нещодавно я був на виставці «Світ дитинства». Пройшов з науковою виставкою на підтримку виходу лінії наукових наборів для дітей. І в його запасному часі він прогулявся по виставці з камерою. Це сорт рецензії сучасних іграшок.
Я сподіваюся, що цей сюжет цікавий, тому що є так багато прохолодних іграшок.
Світ дитинства – професійна виставка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Є кілька категорій іграшок. Звісно, я не фотографував все, але я спробував розбити його в групи.
1,1 км Історичне моделювання. Лицарі, замки. Ви можете придбати щось готове - воно більш підходить для маленьких дітей.
2,2 км І дорослі та колекціонери зацікавляться будівництвом реального замка та живописними фігурами воєн за суворим дотриманням звичаїв часу. Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я був великим вентилятором такого роду іграшок, хоча це не було на продаж.
3. У Деякі компанії вже готують на зиму, виробник представив велику кількість дитячих шламів. Щоб привернути увагу відвідувачів, одна з них була упакована в блок льоду.
4. У
5. Умань І звичайно, дитячі товари - «Смешаріки» приурочився на весь стенд. Велика кількість всіх видів аксесуарів
6. Жнівень І тут є царство тварин, ельфи, попелиці. Герої магії і меча, і так багато. Я хочу, щоб я був дитиною більше.
43466218
7. Про нас В цілому я дуже сподобалося, що були багато наших виробників, які забезпечили традиційні іграшки, як і раніше.
8. У
9. Навігація Іноземні піпи були досить
10. Кухня була простою.
11. І більш складний, там була навіть вода з крану. Дівчата загинуть
12. Були кілька промоторів. Фахівці дізналися, куди піти.
13.00 р. Ці іграшки повністю засвоюються. Нерідко не для дітей. Мені сподобалося.
14.
15.00 р. А мутантний дим і обсмажує акула на косі. Люблю!
16.00 р. Всі дизайнери, все рухається.
17.00 р. Це щось нове. Я так, як дитина.
18. Традиційна залізниця. Ви робите всі будинки самостійно. Я використовую для того, щоб мати дитину.
19.00 р.
20.
21. Це важко. Він приходить з реальною маленькою цеглою, і ви будуєте те, що ви хочете. Ідеально підходить для невеликих будівельників.
22. І п'ятниці!
23. Колядки стають модними, навіть очі близько )
24. Багато дерев'яних дизайнерів.
25.
26. І дерев'яні іграшки в цілому.
р.
27.
28. Кубика як )
29.
30. І такі дизайнери часто продають біля метро. Увімкніть їх багато.
31. Хто! Я хотів зібрати такі моделі, як дитина, але я не завадила наполегливість. Вони кажуть, що така модель може бути зібрана в 8 годин. Вони лежать.
32. Багато літаючих обладнання були захопливими.
660468р.
33. Я дуже сподобався цей іграшка. Уявіть великий автомобіль на радіо, ви натиснете кнопку, платформа відходить, і вертоліт вимкнено. Коли я був малюком, я продаю нирку для іграшки.
34. Уявний хіт ) Шоколадний гай
35. Він також рекламує м'які іграшки.
36.00 Р Стійки дуже різні, як великі, так і дрібні.
р.
37.
38. Ви можете побачити на стенді Барбі.
39.00 р. І звичайно м'які іграшки.
40. Ці іграшки нагадували мене про те, які продаються біля поїзда до Києва.
Габаритний зображення
41. без ведмедів )
42.
Р
Джерело: