Світ дитячої виставки

Ми всі маленькі діти, і кожна дитина іноді хоче повернутися до світу дитинства, де відвідав ЛЖ _nikolya_.

42 фотографії за допомогою live_report

Нещодавно я був на виставці «Світ дитинства». Пройшов з науковою виставкою на підтримку виходу лінії наукових наборів для дітей. І в його запасному часі він прогулявся по виставці з камерою. Це сорт рецензії сучасних іграшок.

Я сподіваюся, що цей сюжет цікавий, тому що є так багато прохолодних іграшок.

Світ дитинства – професійна виставка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Є кілька категорій іграшок. Звісно, я не фотографував все, але я спробував розбити його в групи.

1,1 км Історичне моделювання. Лицарі, замки. Ви можете придбати щось готове - воно більш підходить для маленьких дітей.

Світ дитячої виставки

2,2 км І дорослі та колекціонери зацікавляться будівництвом реального замка та живописними фігурами воєн за суворим дотриманням звичаїв часу. Я пам'ятаю, коли я був дитиною, я був великим вентилятором такого роду іграшок, хоча це не було на продаж.

Світ дитячої виставки

3. У Деякі компанії вже готують на зиму, виробник представив велику кількість дитячих шламів. Щоб привернути увагу відвідувачів, одна з них була упакована в блок льоду.

Світ дитячої виставки

4. У

Світ дитячої виставки

5. Умань І звичайно, дитячі товари - «Смешаріки» приурочився на весь стенд. Велика кількість всіх видів аксесуарів

Світ дитячої виставки

6. Жнівень І тут є царство тварин, ельфи, попелиці. Герої магії і меча, і так багато. Я хочу, щоб я був дитиною більше.

43466218

7. Про нас В цілому я дуже сподобалося, що були багато наших виробників, які забезпечили традиційні іграшки, як і раніше.

Світ дитячої виставки

8. У

Світ дитячої виставки

9. Навігація Іноземні піпи були досить

Світ дитячої виставки

10. Кухня була простою.

Світ дитячої виставки

11. І більш складний, там була навіть вода з крану. Дівчата загинуть

Світ дитячої виставки

12. Були кілька промоторів. Фахівці дізналися, куди піти.

Світ дитячої виставки

13.00 р. Ці іграшки повністю засвоюються. Нерідко не для дітей. Мені сподобалося.

Світ дитячої виставки

14.

Світ дитячої виставки

15.00 р. А мутантний дим і обсмажує акула на косі. Люблю!

Світ дитячої виставки

16.00 р. Всі дизайнери, все рухається.

Світ дитячої виставки

17.00 р. Це щось нове. Я так, як дитина.

Світ дитячої виставки

18. Традиційна залізниця. Ви робите всі будинки самостійно. Я використовую для того, щоб мати дитину.

Світ дитячої виставки

19.00 р.

Світ дитячої виставки

20.

Світ дитячої виставки

21. Це важко. Він приходить з реальною маленькою цеглою, і ви будуєте те, що ви хочете. Ідеально підходить для невеликих будівельників.

Світ дитячої виставки

22. І п'ятниці!

Світ дитячої виставки

23. Колядки стають модними, навіть очі близько )

Світ дитячої виставки

24. Багато дерев'яних дизайнерів.

Світ дитячої виставки

25.

Світ дитячої виставки

26. І дерев'яні іграшки в цілому.

Світ дитячої виставки р.

27.

Світ дитячої виставки

28. Кубика як )

Світ дитячої виставки

29.

Світ дитячої виставки

30. І такі дизайнери часто продають біля метро. Увімкніть їх багато.

Світ дитячої виставки

31. Хто! Я хотів зібрати такі моделі, як дитина, але я не завадила наполегливість. Вони кажуть, що така модель може бути зібрана в 8 годин. Вони лежать.

Світ дитячої виставки

32. Багато літаючих обладнання були захопливими.

660468р.

33. Я дуже сподобався цей іграшка. Уявіть великий автомобіль на радіо, ви натиснете кнопку, платформа відходить, і вертоліт вимкнено. Коли я був малюком, я продаю нирку для іграшки.

Світ дитячої виставки

34. Уявний хіт ) Шоколадний гай

Світ дитячої виставки

35. Він також рекламує м'які іграшки.

Світ дитячої виставки

36.00 Р Стійки дуже різні, як великі, так і дрібні.

Світ дитячої виставки р.

37.

Світ дитячої виставки

38. Ви можете побачити на стенді Барбі.

Світ дитячої виставки

39.00 р. І звичайно м'які іграшки.

Світ дитячої виставки

40. Ці іграшки нагадували мене про те, які продаються біля поїзда до Києва.

Світ дитячої виставки Габаритний зображення

41. без ведмедів )

Світ дитячої виставки

42.

Світ дитячої виставки Р

Джерело: