Ти один з кофеїном утра?

Не каву самостійно, щоб говорити. Невеликий список навігаторів ранкових продуктів з 13 пояснювальними фотографіями

1,1 км Шоколад. Чому? Ну, крім того, що він смачний, він містить досить багато цукру і є поштовхом до виробництва ендорів - це досить отримати заряд енергії протягом декількох годин, якщо не довше. Я думаю, що кожен запам'ятовує правило «Чи варто іспиту краще їсти шоколадний бар або пити сильний і солодкий чай»?

Габаритний зображення

2,2 км Холодна вода. Зневоднення є однією з причин втоми. Пити багато води, особливо вранці, і ви будете щасливі. Як мінімум фізично ви почуваєте себе набагато краще. Особливо якщо ви напоїте вранці тільки виходите з ліжка хоча б склянки води.

3. У Ягоди. Будь-яка ягода добре і корисно. А ще краще, якщо вона малина, чорниця і полуниця. Ці ягоди сповнені природних стимуляторів!

4. У Апельсиновий сік. Citrus – godsend для будь-якого сну! Сам сік сповнений вітаміну С, який заповнює організм енергією, а запах апельсина, лайма і лимона стимулює роботу мозку. Це особливо вірно взимку, холод в повітрі. Також підходить лимон і вапняний, але їх сік краще споживати з великою кількістю цукру і злегка розвести водою. Випробувано з досвідом.

5. Умань Хворий холод. Я вже писав про холодну воду, але будь-який холодний напій підходить тут - соду, сік і т.д. Холодний - це шок для всього тіла, який отримує шайбу і починає працювати на повній потужності.

Р

6. Жнівень М'ясо. Білки, що містяться в м'ясці, повільно обробляються, відповідно, енергія виділяється більш повільно, але досить тривалий час. Звичайно, замість кави не можна їсти шматочки м'яса і відразу прокидати, але запас енергії буде поповнений. Так само йде риба. Якщо важкий день попереду, краще їсти шматочок курки або риби, ніж вермішель або хліб.

7. Горіхи. Вони також дуже поживні і допоможуть вам заряджати акумулятори. Тільки для того, щоб позбутися від них також не варто, особливо вночі, тому що залишки необробленої енергії заставлені, алас, не в мозку, але в інших частинах тіла. Секс утрьох.

8. У Зелений чай. Добре, це все зрозуміло, тому що будь-який чай містить кофеїну. І зелений чай теж корисний. Якщо ви п'яте чашку чаю, я буду трохи довше, ніж після чашки кави. Тільки якщо після кави ви практично відразу відчуваєте життєрадісний, ефект чаю не так швидко.

20417916

9. Навігація яблука. Яблуки містять бор, що збільшує оповіщення тіла. Це, увага до деталей збільшується і ви не пропустили наступну «-» в рівняння. Плюс, є багато інших поживних речовин в яблуні, тому росити на здоров'я (також корисний для зубів).

10. Отмеал. Повний комплекс вуглеводів і клітковини. А якщо ви додаєте щось солодке, то ви будете мати чудовий енергетичний сніданок.

11. Банани. Банани мають багато цукру, натурального цукру, що поглинається організмом набагато краще.

192489

12. Йогурт. Все про магнію – велике джерело тривалої енергії. Не пам'ятайте, що йогурт з наповнювачами набагато більше цукру, ніж це здається.

13.00 р. Яйця. Яйця можна класифікувати як суперпродукти. Вони повні з білками, вітамінами та мінералами (лейцином серед них), які необхідні для повноцінної роботи організму та оздоровлення від фізичного навантаження. Крім того, ви не втомилися так швидко.

Джерело: