Клініка мистецтв

Прийняти з кефір-дебілов
У клініці є фотографії. Платна клініка. Саме тому фотографії. Я взяв дитину там. В той час як я шукав, я майже хворий.

Ось приклад:
Яким був невідомий художник? Дві пурпурні нижню білизну сходження на hippopotamus, анатомія кінцівки якого б примусити бюстгальтер підвісити себе. На hippopotamus (Ви не думаєте, що він кам'яний?) покласти торт. Звісно, це один день народження хлопчика. І на честь цієї події вона і друг (який, безглуздий, має два очі) з'їли чотири вази для квітів. Вони ревно зірються на зеленій рибі. Намагаючись подрібнити щось рожеве. Сидіння на біті є Scary Unknown Fuck, холдинг ... er ... в роті? ... у своєму пакі... брикети. СНГ, очевидно, провокацією, лікар підозрює, що два в фіолетовому нижньому одязі потребують допомоги.

Ця картина, до речі, не повісила в офісі психіатра. Так це не тест. Просто висить на стіну. Так само, як і раніше, висить за межами офісу офтальмолога. Ось:

Це трагічна ділянка. Невідомі садиби змушують сліпого писати щось на круженому папері і вимовляти на клавіатурі. Атмосфера катування доповнюється лампою, спрямованою на сліпий чоловік у спині голови, очевидно, для сноубордистів. Від їжі відключені вигнуті трикутні бітені сендвіч і невелике скло. Картина підвіска на стіні нагадує про щасливі часи, коли сліпий дует ще може дозволити розслабитися в гамак між пальмами. Це щастя тривав до тих пір, поки він був спійманий і покласти на роботу в рубцевій кімнаті з коктейлями.

Я знаходжу цю картину досить непогано, і я поставив її так, що ви не думаєте, що я з'явився. Це нормальна картина загальний. У кенгуру, однак, знову є одним оком, і сумка цього чудового тваринного знаходиться там, де лазка "Trieste" була відсіком для дослідників: нижче самого асуса. Всі права. Я дрібний.

Ну, крона цієї галереї мистецтв.

Нещаслива сім'я, замовивши сором'язливі продукти харчування, породжує сумно на Мані Хто може жити. На замовлення бананів, чорного хліба, сиру, риби, томатів та зелених яблук. У цьому поєднанні не можна їсти все це - що підтверджується задніми обличчями сімейства. Хлопець, до речі, має два очі. Звісно, вони одержують очі під час ініціації, що він ще не виріс.
Людина, яка знає, як жити їсть з апетитом. Митець, здається, хотів їсти і зображувати все, що він мріяв – гамбургери (2 шт), піца, свиняча нога, гаряча собака, ковбаса, торти і картопля. Пиво, горілка і сигар доповнює ансамбль. Людина все це, очевидно, є для майбутнього - він вдвічі більше, ніж кожен з дорослих членів дієти сімейства.
І судячи за позою, другий хлопчик готовий втекти з сім'ї і заявити чоловіка прийнятий батько.

Я зроблю ще одну картину, але прийшла лінія. І почали зірвати на мене.
Всі права.
Я оцінив невідомої художниці своїми руками, які бажаю тебе.

Джерело: