Клініка мистецтв

Прийняти з кефір-дебілов
У клініці є фотографії. Платна клініка. Саме тому фотографії. Я взяв дитину там. В той час як я шукав, я майже хворий.

Ось приклад:
Яким був невідомий художник? Дві пурпурні нижню білизну сходження на hippopotamus, анатомія кінцівки якого б примусити бюстгальтер підвісити себе. На hippopotamus (Ви не думаєте, що він кам'яний?) покласти торт. Звісно, це один день народження хлопчика. І на честь цієї події вона і друг (який, безглуздий, має два очі) з'їли чотири вази для квітів. Вони ревно зірються на зеленій рибі. Намагаючись подрібнити щось рожеве. Сидіння на біті є Scary Unknown Fuck, холдинг ... er ... в роті? ... у своєму пакі... брикети. СНГ, очевидно, провокацією, лікар підозрює, що два в фіолетовому нижньому одязі потребують допомоги.

Ця картина, до речі, не повісила в офісі психіатра. Так це не тест. Просто висить на стіну. Так само, як і раніше, висить за межами офісу офтальмолога. Ось:

Клініка мистецтв

Це трагічна ділянка. Невідомі садиби змушують сліпого писати щось на круженому папері і вимовляти на клавіатурі. Атмосфера катування доповнюється лампою, спрямованою на сліпий чоловік у спині голови, очевидно, для сноубордистів. Від їжі відключені вигнуті трикутні бітені сендвіч і невелике скло. Картина підвіска на стіні нагадує про щасливі часи, коли сліпий дует ще може дозволити розслабитися в гамак між пальмами. Це щастя тривав до тих пір, поки він був спійманий і покласти на роботу в рубцевій кімнаті з коктейлями.

Клініка мистецтв

Я знаходжу цю картину досить непогано, і я поставив її так, що ви не думаєте, що я з'явився. Це нормальна картина загальний. У кенгуру, однак, знову є одним оком, і сумка цього чудового тваринного знаходиться там, де лазка "Trieste" була відсіком для дослідників: нижче самого асуса. Всі права. Я дрібний.

Клініка мистецтв

Ну, крона цієї галереї мистецтв.

Нещаслива сім'я, замовивши сором'язливі продукти харчування, породжує сумно на Мані Хто може жити. На замовлення бананів, чорного хліба, сиру, риби, томатів та зелених яблук. У цьому поєднанні не можна їсти все це - що підтверджується задніми обличчями сімейства. Хлопець, до речі, має два очі. Звісно, вони одержують очі під час ініціації, що він ще не виріс.
Людина, яка знає, як жити їсть з апетитом. Митець, здається, хотів їсти і зображувати все, що він мріяв – гамбургери (2 шт), піца, свиняча нога, гаряча собака, ковбаса, торти і картопля. Пиво, горілка і сигар доповнює ансамбль. Людина все це, очевидно, є для майбутнього - він вдвічі більше, ніж кожен з дорослих членів дієти сімейства.
І судячи за позою, другий хлопчик готовий втекти з сім'ї і заявити чоловіка прийнятий батько.

Я зроблю ще одну картину, але прийшла лінія. І почали зірвати на мене.
Всі права.
Я оцінив невідомої художниці своїми руками, які бажаю тебе.

Клініка мистецтв

Джерело: