Насосні різьби - готовий до Хеллоуїна

Як Хеллоуїн наближається, час думати про ваш різьблений Джек Лантерн гарбуз. Американський Рей Villafanier взяв різьблений гарбуз на інший рівень. Під час проектування моделей для DC і Marvel Comics, Ray carves комплексно і обтирають обличчя з гарбуза. Його різьблені гарбузи виглядають як готичні гірки, зроблені в дусі попереднього свята. Найважчою моделлю стала блискавка, яка взяла більшу частину дня. Я провів кілька годин на всіх інших моделях, він сказав.

6 зображень по Dailymail.co.uk

Рей живе в сільському містечку Беллер, Мічиган.

Його гарбузи стали справжнім інтернет-відчуттям, і викликали поява прем'єрного часу на американський інтернет.

Для створення його гарбузових шедеврів він використовує інструменти для різьблення глини. «Не всі гарбузи однакові для різьблення», – розповідає скульптор. «Найважніше про гарбуза його вага». Потрібні болгарки. Іноді я збираю гарбуза красиву або оригінальну форму, але під час роботи я розумію, що вони не досить важко. Справа в тому, що стіни такого гарбуза досить товсті, і це не дуже зручно для різьблення. Я також люблю гарбузи з деякими функціями. Я використовував гарбузові шишки як носа для одного з моїх моделей. й

«Скульптура завжди була моїм пристрастю», – каже він. Я був учителем малювання в Мічиганській школі і один день людина підійшов мене і попросив мене зробити деякі різьблені гарбузи. Я думав, чому ні, це різновид глини. Дуже незвично, але найголовніше, діти в школі дуже сподобалося. І до того, як я продемонстрував у школі, студенти вже сидять там, чекали мене в класі.

06 мар

, Україна

Джерело: