Севастополь

Сьогодні я побував на чудовому акваріумі SeaworlD, який знаходиться на Камагаві в Японії. Я хотів би поділитися з вами мої враженнями, тому будь ласка, не розбити тему, буде близько 56 фото + 12 відео.
Спасибі заздалегідь =)

Наша поїздка почала збиратися за межі коледжу іноземних мов на 8-30 м.кв. Прибуття на місце зустрічі ми побачили, скільки людей чекають прибуття зареєстрованих автобусів.

Прибули автобуси точно за розкладом, о 9:00 і люди почали приймати місця за списками.

Звісно, я дуже здивував наявністю заміни взуття в автобусному воді.

Автобуси досить комфортні, кондиціонери, приємні музичні вистави.

Поза «Ложки»

р.

У нас є невеликий зелений автобус.

Більше 5 хвилин, як вони почали розподіляти воду =) (дуже здивовані, тому що гроші за це не було прийнято, а сама поїздка коштує дуже дешево, в російських рубрах вона становить близько 320 рублів)

Після 10 хвилин їзди проїзду по місту ми пішли на трасу, на ньому в цей час допустилися на швидкості 90 км / год.

Після проїзду на експрес-доріжці ще 15 хвилин автобуси стояли на спеціальному паркінгу. Люди можуть купити воду, їжу і піти в туалет. гарненькі красиві.

Зупинка була дуже гарним способом, тому що вона зробила досить довгий час йти, на фото червоне коло, де ми на даний момент, зелений, де нам потрібно йти.

О, що краса.

Це те, що виглядають торгові місця.

Виділяється добре =

А потім я бачив це красиве істота. Я люблю собаки цієї породи, але в Японії це дуже рідко.

Олексій, що назва собаки, це не просто мій погляд.

Так знову, на автобусах і переїздах. Фото в кінці.

(доб. 3)

Ми нарешті приїхали, о 10-40 годин.

Ну, нарешті, починається перше шоу з мешканцями цієї фауни.

Привіт, Белуга!

Ось відео цієї красиї істоти.

Дуже ефектне шоу, Белуга може бачити предмети з закритими очима, пропускати перешкоди, повертатися до місця. Нехай кільця з тонкого повітря, майже люблять курців = відео 2
Відео
Далі не чекали великого павільйону з акваріумами.

Першим був царський краб, дуже великий.

р.

Цікаво, як він рухається.

Трохи ближче.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я не знаю, що риба вони, але їх очі дуже виразні.

Краса.

Другий погляд риби нагадує кота.

Jellyfish хотів стояти протягом годин і дивитися ...

Р

акваріум

акваріум

2418752

Акваріум 4 дуже невеликий.

Акваріум 5 зробив мене пазл... немає світла в акваріумі.
Ще один крабовий танк.

157368

Тоді ми пішли до дельфінського шоу. Я не знаю, як навчити це...

Деякі відео можуть бути доступні, тому що вони все ще завантаження.

стрибки були дуже вражаючими.

Послухаючись від того, що, подивившись на це, думки приходять до розуму, і раптом вона буде знімати!?

До дотику дельфіна подобається ... ммм ... навіть важко знайти слово ... добре, я скажу, трохи схожа на м'який каучук.

Далі переїжджаємо на павільйон orca. Я пам'ятаю мій дитинства і фільм Saving Willie.

Тейл потрапив на підвісну кульку ... Якщо він потрапив на голову, то він напевно буде розбити.

Я не хочу їздити, як це так і.

Коли я був дитиною, я використовував, щоб плавати таким же чином.

Збір сім'ї =)

Він був дивним стрибком, і він відчував мій дихання.

Ще один майстерний удар до кульки

р.

І фінал цього шоу =

Для 700 років ви можете отримати поцілунок від вбивця кит. Я отримав цю можливість, це неперекладне почуття.

І я був страшним для дівчини.

Далі прийшла гумористична шоу, виконана в печатці сім'ї

Ми все ще обробляємо відео, може бути не тільки собаки, які можуть посміхатися =

передній перегляд

Про те, що відбувається там. І ми пішли на прогулянку в парку.

На шляху ми зустрілися з валусом.

Дуже смішні вальруси їсти, вони смоктати їжу, звук як спагетті смоктання.

Як вони величезні.

Ми ввели кімнату з великим акваріумом, який не в ньому, промені, акули, черепахи, невелика риба, молоток риби, підводний дивер =

Інтимізація, хоча.

Прихований =

І остання картина, просто цей акумулятор на камері вибігається. Але тепер я знаю, скільки фотографій і відео можна взяти.
241 фото і 22 відео в Full HD, останні 1 годину і 30 хвилин

Джерело: