За лаштунками радіостанції: «Ехо Москви»

Радіостанція "Ехо Москви" вперше в ефірі 22 серпня 1990 року в Москві під назвою "Радіо-М" і стала першим недержавним радіо в СРСР. Сьогодні це одна з найпопулярніших радіостанцій Москви з аудиторією майже мільйона осіб.

38 зображень через Ілля Варламов

Echo of Moscow — інформаційний радіостанція. 70% повітря займає інформаційні та бесідні програми, 30% за музикою. Музичні програми доступні переважно вночі. На фото одна з студій, де записано новини.

02 мар

Костянтин Погмелов, спортивний колоніст.

04 мар

1 999 р.

Незважаючи на те, що «Газпром-Медіа» володіє контролінгу в ВАТ «Ехо Москви» (66%), відповідно до законодавства РФ, засновників або акціонерів не мають права заважати у редакційній політиці. Редакційний курс може бути визначений виключно редактором. Ехо знаходиться в професійному радіо. У зв'язку з опозицією редактор Ведиктов заявив: Ми не є опозиційним радіо, ми є інформаційний радіо. Ми є платформою для обговорення різних сил - двох. Ми – це місце для аналізу та думок різних політичних структур, сил, ідей. Ми не опозиційний радіо.

06 мар

р.

07 мар

У зв'язку з його взаємодіяльністю (в багатьох програмах, дзвінки від слухачів отримують без премодерації), радіостанцію атакують громадою відвертиків - телефонних гологанів. Атакери дозовані і виражені непристойно, в тому числі з використанням мату, провокують провідну відповідь. Незважаючи на те, що володіння на повітряному повітрі класифікується Адміністративним кодексом Російської Федерації як холіганізм і може порушувати ст. 130 КК «інсульт», пошук уловців все ще залишається невдалим. Результатом нападів стала заборона на дзвінки в програмах Микола Тамразов та Олександр Пікуленко.

Ольга Журавлька на методах боротьби з телефоном hooligans: «Все на таланті, все на інтуїції». Коли ви почуєте піонера, ви вже починаєте здогадувати від інтонації, що це піонер і просто знімати його з повітря, так як сам господар налаштовує дзвінки, але насправді це все відбувається жити.

до 1 2 3 4 5+

У середу Оксана Чиж є редактором виробництва та поруч із Володимиром Варфоломєєвим першим заступником головного редактора Ехо Московської радіостанції (всі його називають ВВ), зліва Альена Вершиніна.

10 хв

11.

Годівниця.

р.

Тимур Олевський.

У червоному кутку Ходорковський знаходиться за барами.

Щодня збираються на зустрічі, щоб обговорити основні новини дня.

р.

Скільки людей працюють в Echo зараз?
Якщо ви вважаєте лише журналістам, то ми також маємо бухгалтерський облік та інші комерційні послуги. Рекламна служба – це окреме життя, але не живемо з нами, тому ми не знаємо всіх.
Чи є багато людей, які хочуть працювати, є високий оборот?
Ми не маємо кадрового обороту, ми маємо завісу персоналу. У будь-якій хвилі ви обов'язково почуєте знайомий голос, адже хтось хоч раз працював для нас, але в принципі є оборот. Бажаєте? Вони роблять. Коли ви відвідуєте незнайому компанію, хтось запитатиме, якщо я привезе його до роботи для Ехо Москви.

17.00 р.

Відомий коридор з портретами гостей. Питання відповіли Ольга Журавльова.
Наскільки у Єхо було це офіс і коли він був відремонтований?
Я не знаю, я переїхав до 93-94. Я пам'ятаю, що після подій '93 ми переїхали сюди, і я думаю, що це було '94. Так відтепер це. Ремонт виготовляють тільки косметичні.
- Чи існують будь-які легенди? Як привиди або щось.
Добре, залежить від того, скільки пити, потім з'явиться привиди. Ви не можете побачити нічний зсув, хоча я не працював в довгий час.
Скільки портретів на стінах, чи є статистика?
- Я не зробив. Так багато стін, так багато портретів. Вони змінилися, хтось злетів.
- Всі права. Коли він почав, не пам'ятаєш?
- Ну, власне, галерею починали Сергій Абраменко, чия руба висить в першу студію. Він працював для нас як референт, старший референт, він любив фотографувати, і він почався з ним. Я придбала себе такою чудовою камерою і почала робити дуже хороші фотографії в художньому розумінні. І коли вони побачили його роботу, вони просили його робити все час, і він почав робити це весь час. На жаль, Серійжа загинула... у віці 21 років загинув в аварію, і цей випадок було просто продовжено, і Сергій Абраменко навіть мав свою виставку з Ольгою Свібловою, під її ауспіками, іншими співробітниками Ехова.

19.00 р.

, Україна

Найголовніші портрети висять при вході в офіс. Фотографія Путіна приймала перед президентом.

3610Р. 4200Р.

Є багато гумору на стінах, включаючи політичну. Чи приїжджаєте до певних гостей? Ну, наприклад, Путін прийде до вас, і на стіні є карикатура його. Тексти пісень, а це означає: Чи буде ви фільмите його або ні? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

- Добре, настінні жарти - Я не пам'ятаю, але найвідоміша історія з порядком про полігамі, на якій Ашев підписаний, добре, я читаю. В цілому гості, звичайно, не читають, але, на мій погляд, ніхто не засвідчує нас веселим гумором перед гостями. Навішуємо і висить протягом багатьох років, іноді вона зникає, іноді щось нове вішається зверху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

22.

Габаритний зображення

Мистерський другий око.

24.

р.

Але найголовніші оголошення повісити в туалеті для всіх, хто читає.

До послуг гостей новий Арбат.

Євген Бутман: "Це чорний селеолог, білий спелеолог, чорний монах і так далі ..." У нас є Black Referent. Кілька років тому, як завжди влітку, коли незліченні дівчата з різних факультетів навчалися, і один прийшов до роботи і пішов зустріти гостя. Побачити її знову. І я все ще розповідаю всіх новихкомерів і референтів про те, що Black Referent ще зустрічає гостей нічного віку, а десь між 1 і 14 поверхами вона йде.

Що було найцікавішим подарунком Echo, ти пам'ятаєш щось?
- Ну, найвизначнішим є життєрадісна, звичайно, яка була представлена до Ведиктова, і що так прикрашає наше життя. Тільки ледачий, проходячи перший раз під витоком, не розмитий, і чутно в кожному сенсі.
Він був переданий до часу, коли ...
- Так, ми старші, звичайно.

Офіс Венідиктова. Визначте календар? Олексій Алексеевич працює на радіостанції «Ехо Москви» з серпня 1990 року. Починався як газетний колоніст і кореспондент (зокрема, він був у Білому домі під час протистояння між президентом Борисом Єльціном і Верховною Радою), потім став політичним спостерігачем, очолював інформаційний сервіс і, нарешті, у лютому 1998 року був обраний на посаду головного редактора радіостанції. Олексій Алексєвіч розповів про те, як він потрапив до Ехо, і про свою першу роботу: На першому етапі телефон не відкрився в дистанційному режимі. Я повинен дивитися дзвінок або ні. Так, коли я прийшов до них закуску і напою в дружній спосіб, вони сказали, - Ми зараз отримали повітря. Тут ви сидите під столом, підберіть телефон і перевірте. Якщо у вас є виклик, ви покажете два пальці, як це, і ми ставимо телефон на повітря. Так мій перший вакансій в Echo був сидіти під столом і знімати трубку. ?

Чи існують будь-які конфліктні ситуації?
охоронці висаджували спеціально в середині коридору, щоб не пішло перемішувати людей, які не ходять занадто далеко, не перемішуючи між офісами, студіями, і зараз вони дивляться це. По суті, у нас навіть були епізоди, де не було ніякої безпеки, коли всі сорти педелдерів прийшли в цю будівлю, і на різних поверхах прийшли, продаються ковдри, книги, горщики, викрутки, і пара разів ці люди дивилися в студію під час трансляції з мікрофоном, перетворені з цими шутами — «О, ось хто...» і довелося працювати на ньому.
до Ви коли-небудь вкрадені?
до Так, ми маємо. Після того, як раз, багато років тому були історії храмів, то, на мій погляд, навіть гроші, але якось закінчився виїздом деяких людей.

Нова телевізійна студія радіостанцій Ехо Москви.

Чи є слухачі, які надсилають все?
20 років тому, або досить в 91 році аудиторія принесла тільки їжу. Ми були привезені, коли були деякі жорстокі такі події, і ми не залишили редакційне бюро на дні, ми були привезені хлібом, каву, цукром, торти, домашні торти, сигарети, в цілому – все... чай. Це було дуже добре, дуже приємно, так далеко за все ці люди просто хочуть подякувати вам. Іноді хороші люди отримують домашні торти. Борис Алексєєв приносить запечені гриби, такі, у вигляді печива, дуже вміла робота, тільки людина жертвує себе.

У 1997 році Ехо Москви стала першою радіостанцією в Москві на сайті інтернету. У 1998 році RealAudio запустив свій перший канал мовлення. У 1997 році, 2000, 2004, 2008. У листопаді 2008 року сайт www.echo.msk.ru отримав премію Runet 2008 у номінації «Культура і масові комунікації». В даний час на сайті Echo відвідають близько 100 000 осіб. Це редакція сайту.

Блоги також відстежуються тут. Мій блог на Echo можна переглянути тут - echo.msk.ru/blog/varlamov_i/. Незважаючи на те, що деякі повідомлення від LiveJournal повністю копіюються там, аудиторія повністю протилежна LiveJournal. Іноді я люблю читати думки читачів, які оплачують мої звіти.

Швидко після Відбувся візит президента Білла Клінтона до радіостанцій, лист з Білого дому.

Подарунок Новій газеті.

р.

Перед тим не було моркви і палички на стіну. Тоді морква була вкрадена, тільки паличка залишалася.

р.

Це книги та журнали, які виграли радіослухачі. Якщо вони не забирають приз протягом двох тижнів, вони дадуть йому іншому.

Джерело: