День гранованої склянки

святковий натхненний...
7 прянощі збитого скла

"І відвертайтесь негайно."
Венедик Єрєфєєв

У радянських часи життя було незрівняно більше задоволення! По-перше, бо ми були більш молодшими. І по-друге, в ті роки прибули багато професійних свят. Відпочивали майже кожен день. Неважливо, що неділя, це причина для задоволення.

Ми були веселими! Хто бачив День металурга, скажімо, в Череповецьах або Дню м'яти в Донецьку, запам'ятовується надовго.

до 1

День гранованої склянки

Радянські народи люблять весело. До цього мені сподобалося, що самі працівники почали виявляти нові причини начинки. Потім в переважності материка народилася славне свято – День набитого скла.

Хто вніс його в користування невідомо. Точно не Політбуро ЦКСУ. Але свято з такою назвою не вдалося, але вкорінювати. Він спійманий. Крім того, існує серйозний ризик фальсифікації. Кожен спробував задекларувати скляний день будь-якої дати, зручної для особистого пиття. Я повинен сказати щось до вчених.

до 2

День гранованої склянки р.

Вчені, які розводять через свої Вікіпедії, авторитетно оцінюють наступні дії. День народження збитого скла вважається 11 вересня 1943 р. Це дата випуску першого радянського скла на скляному заводі в місті Гус-Хрусталний. Традиційно автор радянського кленового скла вважається скульптором В.І. Мухіна (1889-1953), який не задокументовано. Але той факт, що ескіз автора знаменитої скульптурної групи «Робоча і Кохозська жінка» був виготовлений радянський скляний пивний мус – доведений факт.

до 3

День гранованої склянки

Якщо це було пиво. Доля радянського келиху – дивина долі радянського пива «Жігулев». Першим пивом «Жигулевське» було заварене в Самарі до 1917 року, а потім назвали «Віена». Його виробництво було відновлено в 1934 році, коли необхідно було поставляти радянські народи з пивом. Я змінив ім’я на меншу буржуазну.

до 4

День гранованої склянки Р

Як і раніше, перше збите скло було прийнято в той час як Петро I на одному заводі в Гус-Кристал. І дав цареві як незламні страви для вживання алкогольних напоїв. Петро «не відвертий» (див. епіграф), після чого він спробував скло для міцності, оббиваючи його на підлогу з усіма його можливою. Скло, звичайно, зламав, що з якоїсь причини викликала ніжність імператора, що дозволило цю страву використовувати всюди. Крім того, на його думку, зіпсоване скло не вистрибало з рук під час пітчингу на кораблі.

до 5

День гранованої склянки Габаритний зображення

В цілому, перед Жовтною Революцією, скляні окантовки зберігалися в російських будинках. Як свідчив картини славного експресіста Кузьми Петров-Водкіна (1878-1939).

Потенціално, засохнуть попередні резерви 1943 р. Однак, як В. Висоцький співає в пісні, «є інше припущення». У зв'язку з випуском посудомийних машин для їдалень почали виготовляти окуляри. Ці окуляри повинні бути краще зберігати в спеціальних коробках. І знову, незважаючи на несприятливий результат експерименту Петра I, з'єднане скло з товстого скла все ще сильніше, ніж тонке скло. При падінні до підлоги стикалися частіше, тому було зареєстровано на підприємствах радянського громадського харчування та залізничного транспорту. Чай на поїздах подається в окулярах зі склянками.

до 6

День гранованої склянки

Чашки не зношуються. На радіо: «Все навколо колективного господарства, все навколо мене». Так вони стали улюбленими стравами питної "для трьох". Крім того, до скляної кримки в склі поміщаємо рівно 167 грам горілки – третину полулітрової пляшки. А звідси до національного свята «День збитого скла» рукою!

Так, ще одна частина науки. Кількість обличчя на склі 16 або 17. В кінці радянських часів склалися більш елегантні, двадцять односторонні.

Щасливий відпочинок!

Фото-відео-ідеї фрази ©

до 7

700254 р.

Джерело: