День Граненого Стакана

святковий натхненний...
7 прянощі збитого скла

"І відвертайтесь негайно."
Венедик Єрєфєєв

У радянських часи життя було незрівняно більше задоволення! По-перше, бо ми були більш молодшими. І по-друге, в ті роки прибули багато професійних свят. Відпочивали майже кожен день. Неважливо, що неділя, це причина для задоволення.

Ми були веселими! Хто бачив День металурга, скажімо, в Череповецьах або Дню м'яти в Донецьку, запам'ятовується надовго.

до 1

Радянські народи люблять весело. До цього мені сподобалося, що самі працівники почали виявляти нові причини начинки. Потім в переважності материка народилася славне свято – День набитого скла.

Хто вніс його в користування невідомо. Точно не Політбуро ЦКСУ. Але свято з такою назвою не вдалося, але вкорінювати. Він спійманий. Крім того, існує серйозний ризик фальсифікації. Кожен спробував задекларувати скляний день будь-якої дати, зручної для особистого пиття. Я повинен сказати щось до вчених.

до 2

р.

Вчені, які розводять через свої Вікіпедії, авторитетно оцінюють наступні дії. День народження збитого скла вважається 11 вересня 1943 р. Це дата випуску першого радянського скла на скляному заводі в місті Гус-Хрусталний. Традиційно автор радянського кленового скла вважається скульптором В.І. Мухіна (1889-1953), який не задокументовано. Але той факт, що ескіз автора знаменитої скульптурної групи «Робоча і Кохозська жінка» був виготовлений радянський скляний пивний мус – доведений факт.

до 3

Якщо це було пиво. Доля радянського келиху – дивина долі радянського пива «Жігулев». Першим пивом «Жигулевське» було заварене в Самарі до 1917 року, а потім назвали «Віена». Його виробництво було відновлено в 1934 році, коли необхідно було поставляти радянські народи з пивом. Я змінив ім’я на меншу буржуазну.

до 4

Р

Як і раніше, перше збите скло було прийнято в той час як Петро I на одному заводі в Гус-Кристал. І дав цареві як незламні страви для вживання алкогольних напоїв. Петро «не відвертий» (див. епіграф), після чого він спробував скло для міцності, оббиваючи його на підлогу з усіма його можливою. Скло, звичайно, зламав, що з якоїсь причини викликала ніжність імператора, що дозволило цю страву використовувати всюди. Крім того, на його думку, зіпсоване скло не вистрибало з рук під час пітчингу на кораблі.

до 5

Габаритний зображення

В цілому, перед Жовтною Революцією, скляні окантовки зберігалися в російських будинках. Як свідчив картини славного експресіста Кузьми Петров-Водкіна (1878-1939).

Потенціално, засохнуть попередні резерви 1943 р. Однак, як В. Висоцький співає в пісні, «є інше припущення». У зв'язку з випуском посудомийних машин для їдалень почали виготовляти окуляри. Ці окуляри повинні бути краще зберігати в спеціальних коробках. І знову, незважаючи на несприятливий результат експерименту Петра I, з'єднане скло з товстого скла все ще сильніше, ніж тонке скло. При падінні до підлоги стикалися частіше, тому було зареєстровано на підприємствах радянського громадського харчування та залізничного транспорту. Чай на поїздах подається в окулярах зі склянками.

до 6

Чашки не зношуються. На радіо: «Все навколо колективного господарства, все навколо мене». Так вони стали улюбленими стравами питної "для трьох". Крім того, до скляної кримки в склі поміщаємо рівно 167 грам горілки – третину полулітрової пляшки. А звідси до національного свята «День збитого скла» рукою!

Так, ще одна частина науки. Кількість обличчя на склі 16 або 17. В кінці радянських часів склалися більш елегантні, двадцять односторонні.

Щасливий відпочинок!

Фото-відео-ідеї фрази ©

до 7

700254 р.

Джерело: