Тендітна кількість!

Написання блогера Олега Дадова

Цей червоний пудвіч в російській кисті винний з Аргентина.
Смелл!
Чому я не газетний журналіст?
Я можу побачити назву: "Не втратити!" Чоловіки з водної води Твер повинні пити двадцять чотири тонн вина!
Це було більш скромним. Всього трьох тонн. І безпосередньо в с. від міцності п'ятисот літрів. Два сто з них прийшли від Бога.
Але це ложка для обіду. Напередодні дня, ми мали хлопця в армії. Ви, розглянемо Мусковіте, просто бабуся і матір – Нашенський. Природно, гульлі: два села - в ковбасі.
А потім наступного дня я раптом прибув. Реанімація!
Я, на жаль, не стріляв найсмачніше - так як люди, що працюють по вулиці з відро. Ну, на машині не було богослужіння.

10 фото + маленькі літери

Тендітна кількість!

Всередині контейнера є пластикова фляска, сама ємність запечена. У першому контейнері червоного вина, в другому білому кольорі. Згідно з документами, Аргентина. Червоні породили під Новгородом. Ігор назвав власником вантажу і перевернув додому в надії, що він зупинить тече - не залити полум'я на всю «Ленградку».
- Як це сталося?
Добре, що відбувається, коли фляск отримує тонкий на швах. Хоча стібки всі посилені ... Або коли він був завантажений, вони не помітили гальку внизу ємності. Потім фляск може просто протирати.
до Що буде з вами?
- Ніщо. Контейнер герметизований, що я можу зробити? Власник сказав про те, що я можу зробити? Вантаж застрахований, це дрібно.
до Ви зробили це до?
Ноп. Але я знав хлопця, який припинив митний термінал в п'ятницю вночі, і він збив. Так само вантажівки навколо. І сказав він, прийти, хлопці. Спочатку вони були дещо сором'язливими, а потім він сказав, що не вдалося відійти від автомобіля.
- Скільки коштує в фламці?
- Твенті-фрагма тисяч літрів.

С ***

Три дні.
- Ну?
- Ніщо не сталося. Я приходжу до звичаїв, я кажу, що ви поставили мене, або я наповнить вас. Вони люблять, - Ну, немає, ми так багато -- wow, червоний -- смачний -- добре, перейдемо туди в кутку. Доведіть відро. Передній в одному місці протікає тонкий струмок, налаштовує відро, а місцеві працівники захопили контейнер - там, кажуть вони, роблять те, що ви хочете, і тут наш потік. Ведуться роботи з ремонтом освітлення і тому ran з підсвічуванням, замість контейнерів. Узбек один трусик з колісною стрілою спробував їздити...
до Що відбулося?
- Запечена в зливній зоні. Замовник звернув контейнер, кажуть, що всі начинки неможливі, потім витяжують фляск.
до Так ви не маєте претензій?
до Яка проблема, все застраховано. До речі, я все ж проживаю вина!

С ***

Пояснення для тих, хто не знає: Ігор, мій дитячий друг і в цілому закрита людина, механізатор з с. Твер, довгий час працював вантажником. Село недалеко від Ленінградського шосе, і Ігоря, який зазвичай блукає між Санкт-Петербургом і Москвою, зручно скидати в будинок на обід і відвідати його сім'ю.
Ось ми йдемо. Пофарбувати всі способи.

Тендітна кількість!

03 мар

Тендітна кількість!

04 мар

Тендітна кількість!

05 мар

Тендітна кількість!

06 мар

Тендітна кількість!

07 мар

Тендітна кількість!