Тендітна кількість!

Написання блогера Олега Дадова

Цей червоний пудвіч в російській кисті винний з Аргентина.
Смелл!
Чому я не газетний журналіст?
Я можу побачити назву: "Не втратити!" Чоловіки з водної води Твер повинні пити двадцять чотири тонн вина!
Це було більш скромним. Всього трьох тонн. І безпосередньо в с. від міцності п'ятисот літрів. Два сто з них прийшли від Бога.
Але це ложка для обіду. Напередодні дня, ми мали хлопця в армії. Ви, розглянемо Мусковіте, просто бабуся і матір – Нашенський. Природно, гульлі: два села - в ковбасі.
А потім наступного дня я раптом прибув. Реанімація!
Я, на жаль, не стріляв найсмачніше - так як люди, що працюють по вулиці з відро. Ну, на машині не було богослужіння.

10 фото + маленькі літери

Всередині контейнера є пластикова фляска, сама ємність запечена. У першому контейнері червоного вина, в другому білому кольорі. Згідно з документами, Аргентина. Червоні породили під Новгородом. Ігор назвав власником вантажу і перевернув додому в надії, що він зупинить тече - не залити полум'я на всю «Ленградку».
- Як це сталося?
Добре, що відбувається, коли фляск отримує тонкий на швах. Хоча стібки всі посилені ... Або коли він був завантажений, вони не помітили гальку внизу ємності. Потім фляск може просто протирати.
до Що буде з вами?
- Ніщо. Контейнер герметизований, що я можу зробити? Власник сказав про те, що я можу зробити? Вантаж застрахований, це дрібно.
до Ви зробили це до?
Ноп. Але я знав хлопця, який припинив митний термінал в п'ятницю вночі, і він збив. Так само вантажівки навколо. І сказав він, прийти, хлопці. Спочатку вони були дещо сором'язливими, а потім він сказав, що не вдалося відійти від автомобіля.
- Скільки коштує в фламці?
- Твенті-фрагма тисяч літрів.

С ***

Три дні.
- Ну?
- Ніщо не сталося. Я приходжу до звичаїв, я кажу, що ви поставили мене, або я наповнить вас. Вони люблять, - Ну, немає, ми так багато -- wow, червоний -- смачний -- добре, перейдемо туди в кутку. Доведіть відро. Передній в одному місці протікає тонкий струмок, налаштовує відро, а місцеві працівники захопили контейнер - там, кажуть вони, роблять те, що ви хочете, і тут наш потік. Ведуться роботи з ремонтом освітлення і тому ran з підсвічуванням, замість контейнерів. Узбек один трусик з колісною стрілою спробував їздити...
до Що відбулося?
- Запечена в зливній зоні. Замовник звернув контейнер, кажуть, що всі начинки неможливі, потім витяжують фляск.
до Так ви не маєте претензій?
до Яка проблема, все застраховано. До речі, я все ж проживаю вина!

С ***

Пояснення для тих, хто не знає: Ігор, мій дитячий друг і в цілому закрита людина, механізатор з с. Твер, довгий час працював вантажником. Село недалеко від Ленінградського шосе, і Ігоря, який зазвичай блукає між Санкт-Петербургом і Москвою, зручно скидати в будинок на обід і відвідати його сім'ю.
Ось ми йдемо. Пофарбувати всі способи.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

19

10 хв

11.

Джерело: