Відправити Українська

Соціальні теми завжди резонують. Тема Я бездомна людина чітко випромінила інтерес...
Продовжуємо тему про Алмати безпритульну Москву «коледжі»
Фотозвіт з блогером wotanson (11 фото)

Сьогодні, в той час як всі Москви пішли до нац ралій і залишалися в домашніх умовах, Comrade Kargin і я відвідав людей, які не змогли дістатися до перепису, спаму і зростання тарифів на комунальні послуги. І вони живуть не десь в тундрі, сто кілометрах від найближчого поселення, але 15 хвилин від залізничної станції Ярославль.

р.

Вступ до табору, здавалося нам, що жодна з мешканців будинку немає, але буквально другий пізніше цей посміхання маленької людини вийшов з дому, він запровадив себе просто:-Борріс, голова хору голодного «Дівий мені мій лоф» на вказаний час глава комуна Остап Бендер,

Борис відразу почав будувати вогонь для того, щоб дати нам чай, з якого ми з тієї причини відмовилися.

Р

На вогонь лежить ціла купіль ненависних хурбанків, що оббивають їх простими домашніми інструментами.

Видаліть інтер'єр будинку запобіжних спалень. Як Борис розповів нам, нічний перехресний сон в будинку.
Жителі табору діляться на професій - збирачів (робота переважно вночі), бджіл і Борис разом з собакою, вони відповідальні за чистоту, порядок і захист будинку.

Вони заробляють від 500 до 1500 добу, тому свіжі овочі завжди доступні фрукти і м'ясо. Борис каже, що він витрачає на горілку, хоча він щодня п'є з 22 травня 93. Точна дата не пояснює нічого - 22 травня і всіх.

Здравствуйте хворим в вологу осінньої погоди, мешканцям комуна пити чай з лимоном, зміцнити імунітет.

Вода береться з весни, яка викопувала себе. Миємо 2 рази на тиждень в соціальній бані, переважно, незважаючи на мез в таборі, зацарював дивовижне місце чистоти.

Навколо периметра табору, поли з взуттям розкопані, тому тут вони освіжають і вентилюють їх взуття, змінюють його один раз на тиждень. Кожен мешканець має три пари.

925971

«Чисті лінії – запорука здоров’я», – розповідає Борис, демонструючи промивання ножів з виделками, він дуже гордий, що табір є таким замовленням. В цілому мова не перетворюється на дзвінки цих людей. Не існує стейки, п'яні тіла та інших супутніх елементів. Борис вшитий водоростей, але чистий одяг. «Чистенька доступна,» сміється у відповідь на наш сюрприз.

Табір буде стояти до холоду, потім мешканці залишають.
Я особисто буду йти додому, я живу тут по вулиці, Борис шокував нас, відмовився відповісти на питання, чому він живе тут.

Регістр не прийшов до них, поліція лікує спокійно, іноді навіть принесла їжу, хоча колись намагалася повісити Бориса на випадок деяких крадіжок, але все оселилося, і він не був відхилений поліцією.
Так живе практично в центрі столиці, під перегною проходження поїздів, комуна названа Остапом Бендером.

6198 р.

Джерело: