584
New York City Subway: Різні види
Останнім часом тема поповнена фотографіями Нью-Йоркського міського метро. Багато помітили, що фотографії були зроблені таким чином, щоб приховати якомога більше. Я відразу пам'ятаю свою подорож на цьому метро в 2002 році. На жаль, я мав жорсткий диск і зумів відновити лише одну фото з них. Більшість фото життєдіяльності, де з стелі висить метрові шматки веб-старо-леаш. Я вдячний, якщо ви можете додати більше. Але надрукуйте кілька слів у Google, зробивши вибір, який дасть вам майже всі враження від часу. У колекції буде 12 фото.
2,2 км У Росії я ніколи не бачив стільки ясен на підлозі. У новому підлозі дуже багато станцій, особливо віддалених зон, наповнених ясенами, так що іноді жовті лінії практично невидимі.
3. У Більше гумок.
4. У І це не деякі брудні станції, але найзвичайніші.
5. Умань Призначений для скидання сміття на доріжках. Така картина далеко від некомерційного.
6. Жнівень Ще один розтяг доріжки.
доб. 2
7. Про нас На цій фото слід звернути увагу на стелю.
8. У Також є регулярна станція.
9. Навігація Гарбаж рідко очищається.
р.
10. Я не маю сумнівів, що є щури в московському метро, але в Нью-Йорку вони практично не бояться людей і не тільки на трасах, але і на платформах.
8395742 р.
11. І не боїться фотографів.
12. Окрема тема може бути створена для пасажирів. Хто там не їздить? Це досить нешкідливий істота. Якщо вам не пощастило.
Джерело:
2,2 км У Росії я ніколи не бачив стільки ясен на підлозі. У новому підлозі дуже багато станцій, особливо віддалених зон, наповнених ясенами, так що іноді жовті лінії практично невидимі.
3. У Більше гумок.
4. У І це не деякі брудні станції, але найзвичайніші.
5. Умань Призначений для скидання сміття на доріжках. Така картина далеко від некомерційного.
6. Жнівень Ще один розтяг доріжки.
доб. 2
7. Про нас На цій фото слід звернути увагу на стелю.
8. У Також є регулярна станція.
9. Навігація Гарбаж рідко очищається.
р.
10. Я не маю сумнівів, що є щури в московському метро, але в Нью-Йорку вони практично не бояться людей і не тільки на трасах, але і на платформах.
8395742 р.
11. І не боїться фотографів.
12. Окрема тема може бути створена для пасажирів. Хто там не їздить? Це досить нешкідливий істота. Якщо вам не пощастило.
Джерело: