592
New York City Subway: Різні види
Останнім часом тема поповнена фотографіями Нью-Йоркського міського метро. Багато помітили, що фотографії були зроблені таким чином, щоб приховати якомога більше. Я відразу пам'ятаю свою подорож на цьому метро в 2002 році. На жаль, я мав жорсткий диск і зумів відновити лише одну фото з них. Більшість фото життєдіяльності, де з стелі висить метрові шматки веб-старо-леаш. Я вдячний, якщо ви можете додати більше. Але надрукуйте кілька слів у Google, зробивши вибір, який дасть вам майже всі враження від часу. У колекції буде 12 фото.
2,2 км У Росії я ніколи не бачив стільки ясен на підлозі. У новому підлозі дуже багато станцій, особливо віддалених зон, наповнених ясенами, так що іноді жовті лінії практично невидимі.
3. У Більше гумок.
4. У І це не деякі брудні станції, але найзвичайніші.
5. Умань Призначений для скидання сміття на доріжках. Така картина далеко від некомерційного.
6. Жнівень Ще один розтяг доріжки.
доб. 2
7. Про нас На цій фото слід звернути увагу на стелю.
8. У Також є регулярна станція.
9. Навігація Гарбаж рідко очищається.
р.
10. Я не маю сумнівів, що є щури в московському метро, але в Нью-Йорку вони практично не бояться людей і не тільки на трасах, але і на платформах.
8395742 р.
11. І не боїться фотографів.
12. Окрема тема може бути створена для пасажирів. Хто там не їздить? Це досить нешкідливий істота. Якщо вам не пощастило.
Джерело:

2,2 км У Росії я ніколи не бачив стільки ясен на підлозі. У новому підлозі дуже багато станцій, особливо віддалених зон, наповнених ясенами, так що іноді жовті лінії практично невидимі.

3. У Більше гумок.

4. У І це не деякі брудні станції, але найзвичайніші.

5. Умань Призначений для скидання сміття на доріжках. Така картина далеко від некомерційного.

6. Жнівень Ще один розтяг доріжки.

7. Про нас На цій фото слід звернути увагу на стелю.

8. У Також є регулярна станція.

9. Навігація Гарбаж рідко очищається.

10. Я не маю сумнівів, що є щури в московському метро, але в Нью-Йорку вони практично не бояться людей і не тільки на трасах, але і на платформах.
8395742 р.
11. І не боїться фотографів.

12. Окрема тема може бути створена для пасажирів. Хто там не їздить? Це досить нешкідливий істота. Якщо вам не пощастило.
Джерело: