АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА)

Автомобілі на вулицях Куби через сліпомак

Я почав отримувати фотографії з Куби. Не сказати, що Куба зробила враження на мене. вона дивна. Я завжди судити життя з чим я знаю. Але як вони живуть на Кубі ще не зрозуміють мені. Життя на Кубі варто. Роки не пропускаються, і в'язкість монів в водах часу. Навколо Нью-Йорка вони працюють весь час, їсти на ходу, читати газети і роботу. Тут можна провести весь день, і тільки порожня пляшка ромби і диму 1-2 сигарети. І день піде нічого.

11 фотографії

1,1 км Є багато різних автомобілів у Гавані. Напевно це найвідоміша Куба - той факт, що його легко потрапити в минуле, в 60-х не менше, і якщо ви залишаєте місто, де світ все ще використовується, можна дістатися до 19 століття. Але іскрава американська автомобільна промисловість, завдяки місцевим майстрам, все ще на ходу. І російський Волгас і Жигулі, які іноді приходять в погляд, роблять картину для простої російської людини, як правило, психічної і неймовірної.

2,2 км Гавана виглядає так само, як вона бомбардувала щодня літаками протягом десятиліть. Як Дрезден після походів повітря. Не є столицею Гавани. Столиці повинні принаймні бути очищені від сміття і не мати такого роду терору на вулицях. Але що робить Гавану.

3. У Староамериканські розкішні автомобілі все ще на ходу. Кубани роблять власні частини для цих автомобілів, оскільки жоден американський виробник не підтримує свою застарілу автомобільну промисловість.

4. У Не було, коли ці автомобілі виготовлялися в Америці. Так ці яскраві кольори – завіса американських автомобілів на Кубі.

5. Умань Деякі автомобілі і таксі нагадують фільми жахів. В цьому автомобілі немає нічого хорошого проїзду. До речі, що це бренд - дійсно Buick або деякі втрачені бренди?

р.

6. Місто (тільки за Capitol) виглядає як ядерна війна.

7. Про нас Це також дуже центр міста, вулиця паралельна Капітолу. Навколо бурового сміття. І, звичайно, в радянській звичку, ніхто не піклується.

8. У Переглянути з нашого вікна. Це жито, що в звичайних будинках часто немає даху, і практично немає кондиціонера. Щоб відчути себе в Гавані, ви повинні народитися на Кубі.

9. Навігація Мотоцикли і скутери, часто китайці, поширені на вулицях.

10. З АЗС є чимось з майбутнього, реальний джигіт Кубин несе бензин з ним, щоб заповнювати його скельник бензином на шляху.

11. Магазини часто розташовуються прямо на вулиці – до того ж, є можливість, щоб ця машина залишилася на рік або два. Все зроблено так повільно, що життя на Кубі насправді не рухається в будь-яку точку, навіть якщо роки проходять навколо.

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное