АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА)

Автомобілі на вулицях Куби через сліпомак

Я почав отримувати фотографії з Куби. Не сказати, що Куба зробила враження на мене. вона дивна. Я завжди судити життя з чим я знаю. Але як вони живуть на Кубі ще не зрозуміють мені. Життя на Кубі варто. Роки не пропускаються, і в'язкість монів в водах часу. Навколо Нью-Йорка вони працюють весь час, їсти на ходу, читати газети і роботу. Тут можна провести весь день, і тільки порожня пляшка ромби і диму 1-2 сигарети. І день піде нічого.

11 фотографії

1,1 км Є багато різних автомобілів у Гавані. Напевно це найвідоміша Куба - той факт, що його легко потрапити в минуле, в 60-х не менше, і якщо ви залишаєте місто, де світ все ще використовується, можна дістатися до 19 століття. Але іскрава американська автомобільна промисловість, завдяки місцевим майстрам, все ще на ходу. І російський Волгас і Жигулі, які іноді приходять в погляд, роблять картину для простої російської людини, як правило, психічної і неймовірної.

2,2 км Гавана виглядає так само, як вона бомбардувала щодня літаками протягом десятиліть. Як Дрезден після походів повітря. Не є столицею Гавани. Столиці повинні принаймні бути очищені від сміття і не мати такого роду терору на вулицях. Але що робить Гавану.

3. У Староамериканські розкішні автомобілі все ще на ходу. Кубани роблять власні частини для цих автомобілів, оскільки жоден американський виробник не підтримує свою застарілу автомобільну промисловість.

4. У Не було, коли ці автомобілі виготовлялися в Америці. Так ці яскраві кольори – завіса американських автомобілів на Кубі.

5. Умань Деякі автомобілі і таксі нагадують фільми жахів. В цьому автомобілі немає нічого хорошого проїзду. До речі, що це бренд - дійсно Buick або деякі втрачені бренди?

АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА) р.

6. Місто (тільки за Capitol) виглядає як ядерна війна.

7. Про нас Це також дуже центр міста, вулиця паралельна Капітолу. Навколо бурового сміття. І, звичайно, в радянській звичку, ніхто не піклується.

8. У Переглянути з нашого вікна. Це жито, що в звичайних будинках часто немає даху, і практично немає кондиціонера. Щоб відчути себе в Гавані, ви повинні народитися на Кубі.

9. Навігація Мотоцикли і скутери, часто китайці, поширені на вулицях.

10. З АЗС є чимось з майбутнього, реальний джигіт Кубин несе бензин з ним, щоб заповнювати його скельник бензином на шляху.

11. Магазини часто розташовуються прямо на вулиці – до того ж, є можливість, щоб ця машина залишилася на рік або два. Все зроблено так повільно, що життя на Кубі насправді не рухається в будь-яку точку, навіть якщо роки проходять навколо.

АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА) р.

Джерело: